2020 Şubat Anneleri

Bende subat annesiyim nasipse bende kalp atisini duymak icin gidicem yanliz 8inde doktor 15 gun sonra gel dedi sizin biraz erken degilmi bende aslinda dayanamiyorum gitmek istiyorumda karar veremedim tahmini dogum tar ayni ikimizin
canım ben 7+5 de gidicem haftaya cumartesi oluyor. o da cok erken degil sanirim

Kızlar bugün kan verdim netten sonucuna baktim 3118 çıkmış ama kese görünmedi bugün ultrasondan baktı, gorunmeyedebilir küçük dedi

Ben hiç kan tahlili ile bakmadım 3. Gebelik olacak bu...hep kaset test ile baktık ama bari bu hafta sağlık ocağına gidip bi baktırayım ... doktora da 22/06 da gitmeyi planlıyorum 7. Hafta olur ve kalp atışlarını falan duyarız eğer sağlıklı ise
Bişey daha soracağım benim rahimde polip vardı... hamile kalmak zor olur, olursa da düşük ihtimali var demişti dr varmı böyle bi durum duyan bilen

Günaydın

Bende 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. 1 kızım var bu 2. bebeğim olacak. kan değerim iyi çıktı diye haftayı bekliyorum doktora gitmek için. Kimyasal gebelikte değerim 2 katını bulmadı 2 güne bir kan verdim. bunda şükür yüksek çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

8 ay daha beraberiz :emir_bebek::anneadayı:

Günaydın

Bende 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. 1 kızım var bu 2. bebeğim olacak. kan değerim iyi çıktı diye haftayı bekliyorum doktora gitmek için. Kimyasal gebelikte değerim 2 katını bulmadı 2 güne bir kan verdim. bunda şükür yüksek çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun canım dün vermiştim benim de 3700 çıkmış tekrar hakkımızda hayırlısı insallab yarın Dr a gidicem

Günaydın

hayırlı olsun ☺️ benim de bir kızım var, ikinci çocuk heyecanı bizimki de 😊 hepimiz çok güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ☺️

X