- 5 Şubat 2008
- 1.512
- 288
Hayırlısı olsun canım... sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim ilerleyen zamanlarda inşallahKizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım... sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim ilerleyen zamanlarda inşallahKizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
İlk gebelikte bende 3-4 tane dr gezmiştim ... eğer maddi sıkıntın yoksa Dr.Sait Halil bey var çobançeşme Nish istanbulda muayenehanesi , ben çocuklarımı onla doğurdum 300 TL ücreti sağlık sigortasına 225 Tl . bu bebekte de ona gideceğim 7.haftayı bekliyorum. Ama sizin o taraflar da da iyi Hastane ve dr vardır muhakkak. İyice araştırBende istiyorum buyukcekmeceden kalkıp bağcılara gidiyorum iyi bi doktor lazım banada memnun kalmadım diğer doktordan
Kizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
İnşallah tez zamanda kucağına alırsın canımKizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin vardır bir hayırKizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Slm cnm hosgeldin aramiza.günaydın kızlar ilk defa buraya yazıyorum
Allah kısmet ederse bir şubat annesi olacagım :)
sat 3 mayıs
5+2 de karından ultrasonla keseyi gördükk çok şükür 1 cm di kese
bugun 5+5 zaman geçmiyor 6+1 de cumartesi günü gidcz bidaha inşallah bebeği görürüz ve kalp atışını duyarız
hoşbuldumm :)Slm cnm hosgeldin aramiza.
Benim de sat 1 mayis.
6+2 de ilk randevum.
Insallah ben de kalp atımını görürüm tek seferde kese bebek kalp insallah yarabbim.
Cuma gunune:)hoşbuldumm :)
inşallah duyarsınız sizde kalbini ya bende cok heycanlıyım bide benim ilk olcak :)
insan bekleyemiyor nasıl cumartesi olcak bakalım :)
sizin hangi güne geliyor 6+2
bendemi öyle yapsam dicemde haftaiçi çalışıyorum devlete gitmem zorCuma gunune:)
Ben devlet+ozel ilerlicem.
Devlette tahlilleri bedavaya getirmek icin
Ozele de dogumum ve dr um icin gidecegim.
Kizimda cok memnun kaldim inşallah aynu memnuniyeti yaşarım tekrar.
çok geçmiş olsun canım.. üzülme allahın izniyle inşallah yine olur, kısa zamanda yine nasip eder Allah inşallahKizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
haberlerini bekliyoruzBu arada günaydın herkese bugün saat 10 da Dr randevu m var 9 gibi de sağlık ocağından sonuçları alicam inşallah herşey yolu ndadır heyecandan uyuyamadim sanki ilk çocuk gibi
Cok hossun :)bendemi öyle yapsam dicemde haftaiçi çalışıyorum devlete gitmem zor
nerde oturuyosunuz bu arada istanbulmu :)
cumayada az kaldı ama cumartesiye çok kaldı
bende istanbul goptayımm :)Cok hossun :)
Evet istanbul, tuzla.
Ozeldeki tahlil ucretleri cok pahali.
Devlet+özel daha mantikli geldi bana ilkimde de. Sen ne taraftasin cnm.
Çok üzüldüm, geçmiş olsun İnşallah önümüzdeki ay tekrar denersin bebeğine kavuşursun.Kizlar ben adet oldum. Kimyasal gebelik olmus. Ilk defa basima geldi. Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
27 HaziranNe zaman canım bat
Benim sat 7 mayıs canım gittim geldim şimdi Dr a keseyi gorduk çok şükür haftaya cumaya kalp atışı için çağırdıhaberlerini bekliyoruz ☺
benim de bugün 1:30 da randevum. sağlık ocağına daha hiç gitmedim kan da vermedim önce bi doktoruma gideyim de dedim. ay bende çok heyecanlıyım, ikinci ama sanki ilk gibi. önce hiç hamileyim gibi gelmedi ama iki gündür çok heyecanlıyım
sat 5 mayıs inşallah kese görünür. hatta inşallah kalp atışını da duyarım dicem ama o biraz zor sanırım. neyse herşey yolunda olsun da hepimizin