hay allah çok güldüm hahahahahahaBilmiyorum napıcaz inşallah az ve sağlıklı bi şekilde kilo alırızBugün mesela eşim patates kızartması istemişti dayanamadım ben de yedim Bide bu ara çok fazla hamur işi yaptım eşim seviyor diye. Haliyle ben de abanıyorum. Aldıysam kiloyu onun yüzünden de almış olabilirim
Açıkçası nolur nolmaz deşifre olmayım diye 53 yazıyor. Tam tersine çevir memleketimi bulacaksın35
evet çok mantıklı, ekmek yememeye çalışayım ben :)Ekmeğin içinde şeker olduğu için kısa süre tokluk hissettikten sonra çabuk acıkırsın . Ara öğünlerde fındık ceviz badem leblebi üzüm vs. Gibi şeyler yemeye çalış. kan şekerimiz ve tansiyonumuz bu dönem düşük olduğu için daha çabuk acıkıyoruz tabişuan müthiş hızlı büyüyor fasülyeler
Ben cuma gittiğimde tek kese görüldü ya sen ne zaman gördün bebişiHadi yayarın doktora gıdıcez kalp atışını umarım duyabiliriz ,ilk çocugumda oldugu kadar olmasada bundada heyecanlıyım
Ben gebelik takibi diye bir program kullanıyorum fotosunda hamiş bir kadın varKızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?
Canım büyüdü mü onu hissetmiyorum daha ama acayip ağrıyo benimdeAy bu göğüs ağrısı beni sinir ediyo artık şimdiden 2 katına çıktılar yürürken bile canım yanıyor yaaabu kadar büyüme yaşayan var mı
Evet bende iyi yorumlar okudum onun ile ilgili benim zaten tek kontrol olacak görmeden gidersem bir ay geçer fırsat bulamam uzun süreElif Malçok’la ilgili iyi yorumlar duydum ona gittim, Bi aksilik çıkmazsa ona devam ederim diye düşünüyorum
Büyüme değil de ağrı beni de bitirdi! İlk hamileliğimde hiç yaşamamıştım dediğin gibi yürürken hareket edince bile canım yanıyor benim deAy bu göğüs ağrısı beni sinir ediyo artık şimdiden 2 katına çıktılar yürürken bile canım yanıyor yaaabu kadar büyüme yaşayan var mı
Sprout kullanıyorum. Gayet sade, notlar alabiliyorsun, bebeğin 3D haftalık görüntüsü var. Ben seviyorum :)Kızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?
Bi çözümü falan yok mu ki ağrıyı azaltabilecekCanım büyüdü mü onu hissetmiyorum daha ama acayip ağrıyo benimde
AynıymışızMerhaba hoşgeldinben de 7+6 yim sat 13 mayıs
Şimdi benim de aklıma takıldıAçıkçası buradaki 3 ay muhabbetini görene kadar aklıma negatif bir şey gelmemişti bununla alakalı. Dediğin gibi eksik olan bi değeri yükseltmeye çalışmanın ne riski olabilir ama yine de 3 ayın öncesinde bazı doktorların vermemesinin sebebini de merak ettim
Bulantı yok denecek kadar az ..iştahsızlık ,halsizlik , belli yemeklerin adını duyunca bile tiksinme falan var.ilk gebelikte de öyleydim ama bu biraz abartılı galiba.ara ara kahverengi lekelenmem oldu tedbir amaçlı progestan kullanıyorum bunda ..belirtileri ona bağlıyorum hep..randevum da18 temmuzda ..görüş gününe çok var geçmiyor günler..Sen nasılsın görüş günü ne zamanAynıymışızBulantıların başladı mı ? Nasıl gidiyor ?
Ben görüşmem yarınBulantı yok denecek kadar az ..iştahsızlık ,halsizlik , belli yemeklerin adını duyunca bile tiksinme falan var.ilk gebelikte de öyleydim ama bu biraz abartılı galiba.ara ara kahverengi lekelenmem oldu tedbir amaçlı progestan kullanıyorum bunda ..belirtileri ona bağlıyorum hep..randevum da18 temmuzda ..görüş gününe çok var geçmiyor günler..Sen nasılsın görüş günü ne zaman
günaydın benim ilk hamileliğim benimde neredeyse hiç midem bulanmıyor ve iyimi kötümü bilemiyorumGünaydın kızlar benim de bir sorum var özellikle de 2. Ve 3. Gebeliği olanlara ... Hatırlatayım hemen benim 11 ve 7 yaşında iki kızım var. İki hamileligim de birbirinin aynısı geçmişti.5.5 haftada bulantı kusma başladı 20 . Haftaya kadar sürekli kustum. 3_4 kilo kadar vermiştim. Ama şimdi 6+3 oldum bulantim günde bir iki kere araba tutması gibi oluyor az yani. Ama akşama kadar hiç kalkmadan yatıyorum halsizlik ten. İyi ki tatildeymisim.ogretmenim. şimdi kafama takılan şu acaba bebeğim erkek olduğu için mi bulantim olmadı yoksa boş gebelik veya kalp atışı olmadığı için mi endişe ediyorum. Çarşamba kalp atışı için gideceğim.rica etsem diğer hamilelikerinizle karşılaştırabilir misiniz
Beyin yakan nickhay allah çok güldüm hahahahahahaya bizde gerçekten plaka çok önemlidir dedim kesin öyledir ama bunu hiç düşünmemiştim
bu arada zaten eşler biz de hamileyken kilo alıyo valla. ilk hamileliğimde benle birlikte göbek büyüttü resmenonların da birden iştahı açılıyo herhalde
Ben de ona benzer bi program kullanıyordum ama happy mom ve philipps avent pregnancy daha çok hoşuma gitti buradaki kızlar sağolsunBen gebelik takibi diye bir program kullanıyorum fotosunda hamiş bir kadın varher gün hakkında bilgi veriyor
Ben cuma gittiğimde tek kese görüldü ya sen ne zaman gördün bebişi