2020 Şubat Anneleri

Kızlar midesi bulanıp bir şey yiyemeyen arkadaşlarım hariç diğerlerinize bir sorum var.

Gün içinde 2 saat arayla bir şey yemezsem sanki biri midemi avcunun arasına almış sıkıştırıyor gibi hissediyorum, tam anlatamadım ama 🙄 size de öyle oluyor mu? mutlaka bir şey atıştırmam gerekiyor, genelde de peynir ekmek yiyorum.

öyle canım yemek istiyor da iştahla yiyeyim durumu değil, yemezsem mideme yumruk atıyorlar sanki. normalde uzun süre açlığa dayanıklıyımdır ama.
Aynen ya özellikle sabah evden işe gidene kadar midemin o saçma durumunu yaşıyorum 3 4 kraker yiyince geçiyor

Valla ben de hep açım bir iki kilo aldım sanırım. Hareketsizlik ve yiyip yatmaktan. Karnım nedense çok şiş resim atma şansım olsa atacağım. 4 aylık gibiyim. Normalde şişman da degildimama1 ayda ne oldu bana anlamadım.progestan mı yaptı acaba? 1.72 boyum 68 kilo ile hamile kaldım

Valla ben de hep açım bir iki kilo aldım sanırım. Hareketsizlik ve yiyip yatmaktan. Karnım nedense çok şiş resim atma şansım olsa atacağım. 4 aylık gibiyim. Normalde şişman da degildimama1 ayda ne oldu bana anlamadım.progestan mı yaptı acaba? 1.72 boyum 68 kilo ile hamile kaldım
ya bu ilaç çok hazımsızlık yapıyor gerçekten bunu anladım. benim de akşamları karnım şişiyor. ama aksine ben 1 kilo verdim.
boyum 1.70 kilom 60 şeklinde hamile kaldım şu an 59 kiloyum. ama karnım şiş sanki vücudum da şiş anlamadım ben bu işten 🤷‍♀️

yarın ben doktora gidicem, inşallah ilacı bırak der ama devam derse de bu yan etkilerini anlatıcam acaba gerçekten hep progestan mı sebep oluyor bunlara 🤦‍♀️

Benim de öyle. 10 haftalık hamileyim ama göbeğim çok şiş. Herhalde gazla birleşiyo, zayıf insanlarda daha erken belli ediyor olabilir ama bu kadar da erken olamaz herhalde diimi :)
Progestan kullanmıyorum

Ay bu göğüs ağrısı beni sinir ediyo artık şimdiden 2 katına çıktılar yürürken bile canım yanıyor yaaa :KK43: bu kadar büyüme yaşayan var mı

Kızlar midesi bulanıp bir şey yiyemeyen arkadaşlarım hariç diğerlerinize bir sorum var.

Gün içinde 2 saat arayla bir şey yemezsem sanki biri midemi avcunun arasına almış sıkıştırıyor gibi hissediyorum, tam anlatamadım ama 🙄 size de öyle oluyor mu? mutlaka bir şey atıştırmam gerekiyor, genelde de peynir ekmek yiyorum.

öyle canım yemek istiyor da iştahla yiyeyim durumu değil, yemezsem mideme yumruk atıyorlar sanki. normalde uzun süre açlığa dayanıklıyımdır ama.
Aahh aahh muhtemelen hepimiz aynıyız, ben normalde 2 öğün yerim hatta ramazanda iftardan iftara yerdim o kadar dayanıklıyım. Ama şimdi yesem de yemesem de bir bulantı. Yesem ayrı bulanıyor yemesem ayrı. Mecburen sık sık yiyorum ama ilk hamileliğimde ne bulursam atıyordum ağzıma ondan 22 kg almıştım. Şimdi daha sağlıklı ve dikkatli besleniyorum 1400 gr vermişim 2 haftada sık yediğim halde. Yine kilo alcam korkusuyla diyetisyenle ilerliyorum bu kez

Bende onu kullanıyorum çok güzel ve gergin mesaj geliyor bebeğinle ilgili😇😇
Evet özellikle forum kısmı çok hoşuma gitti. Indirimli ürünler paylaşanlar falan olmuş. Onu görünce zaten direkt ilgimi çekti. Bebek arabası tavsiyelerini gördüm. Anlayacağın bilmediğim çok şeyle alakalı tavsiyeler de var uygulamada 😍

şimdiden kilolar gelmese bari 🙄

ya evet özellikle sabahları kahvaltıya oturana kadar ekmek atmazsam ağzıma resmen sanki midem içerden beni dövüyor yemek yemek diye.
benim hala yemeklere karşı hassasiyetim var ama bi süre sonra iştah da açılır, dikkat etmek lazım 🤦‍♀️

olmuyor olmuyor ne yapsak olmuyor cidden 😂
Normalde ekmek tüketen biri değilim. Sebze ağırlıklı beslenirim. Bundan dolayı kilo almam. Ama şimdi ekmek yemeye başladım. Yemekten 2 3 saat sonra tekrar acıkıyorum ki az yemememe rağmen ıste o zaman deli oluyorum 😤

Happy mom çok tatlı, hergün bebişten msjlar geliyor, bazıları kalp atış sesiyle geliyor😊
Mesela az önce gelmiş. Görünce şapşal bi gülümse oluştu suratımda🌸 😏

Eklentiler

• Screenshot_20190707-223857.png
    Screenshot_20190707-223857.png
    253,7 KB · Görüntüleme: 50
Ayni durumdayim. 165 boy 49 kilo ile hamile kaldım. 2 hafta önce de 49 kilo çıkmıştım. Ama göbeğin maşallahı var. Hiç 49luk bi göbek değil . Eşimin bile dikkatini çekiyor. Arada bi seviyor falan 😂😂😂

Evet özellikle forum kısmı çok hoşuma gitti. Indirimli ürünler paylaşanlar falan olmuş. Onu görünce zaten direkt ilgimi çekti. Bebek arabası tavsiyelerini gördüm. Anlayacağın bilmediğim çok şeyle alakalı tavsiyeler de var uygulamada 😍
Evet canım güzel bir uygulama 😇

Aahh aahh muhtemelen hepimiz aynıyız, ben normalde 2 öğün yerim hatta ramazanda iftardan iftara yerdim o kadar dayanıklıyım. Ama şimdi yesem de yemesem de bir bulantı. Yesem ayrı bulanıyor yemesem ayrı. Mecburen sık sık yiyorum ama ilk hamileliğimde ne bulursam atıyordum ağzıma ondan 22 kg almıştım. Şimdi daha sağlıklı ve dikkatli besleniyorum 1400 gr vermişim 2 haftada sık yediğim halde. Yine kilo alcam korkusuyla diyetisyenle ilerliyorum bu kez
evet evet yesen bi dert yemesen bi dert. o mide kazınması durumunda hep ekmek peynir yiyorum, annemlerin yanındayım şu an babam takılıyor bana peynirciyi zengin ettin diye 😂 sürekli midemi öyle bastırmam gerekiyor.

iştah açıldığı dönemler çok dikkatli olmak lazım evet. diyetisyenle sağlıklı da beslenirsin iyi yapmışsın.
ben kiloları verememekten çok korktuğum için ilk hamileliğimde kendimi bayağı tuttum vallahi 🤐

Normalde ekmek tüketen biri değilim. Sebze ağırlıklı beslenirim. Bundan dolayı kilo almam. Ama şimdi ekmek yemeye başladım. Yemekten 2 3 saat sonra tekrar acıkıyorum ki az yemememe rağmen ıste o zaman deli oluyorum 😤
ay bi de ilk dönem bitince napıcaz acaba yandık 🤦‍♀️ iştah açılınca da insan durmakta çok zorlanıyor. hep de sağlıksız şeyler yiyesi geliyo insanın hamileyken 😂

bu arada bir şey sorucam, acaba memleketin rize mi? kullanıcı adın hep gözüme çarpıyor da, 53 ü başka kimse özellikle seçmez sanırım :) benim de aslen memleketim rize de.

Kızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?

Philips avent in hamilelik + programını kullanıyorum , gün gün 3D görüntüsünüde paylaşıyor. Sevdım bu programı😊

evet evet yesen bi dert yemesen bi dert. o mide kazınması durumunda hep ekmek peynir yiyorum, annemlerin yanındayım şu an babam takılıyor bana peynirciyi zengin ettin diye 😂 sürekli midemi öyle bastırmam gerekiyor.

iştah açıldığı dönemler çok dikkatli olmak lazım evet. diyetisyenle sağlıklı da beslenirsin iyi yapmışsın.
ben kiloları verememekten çok korktuğum için ilk hamileliğimde kendimi bayağı tuttum vallahi 🤐

ay bi de ilk dönem bitince napıcaz acaba yandık 🤦‍♀️ iştah açılınca da insan durmakta çok zorlanıyor. hep de sağlıksız şeyler yiyesi geliyo insanın hamileyken 😂

bu arada bir şey sorucam, acaba memleketin rize mi? kullanıcı adın hep gözüme çarpıyor da, 53 ü başka kimse özellikle seçmez sanırım :) benim de aslen memleketim rize de.
Bilmiyorum napıcaz inşallah az ve sağlıklı bi şekilde kilo alırız 🤦‍♀️ Bugün mesela eşim patates kızartması istemişti dayanamadım ben de yedim 😁 Bide bu ara çok fazla hamur işi yaptım eşim seviyor diye. Haliyle ben de abanıyorum. Aldıysam kiloyu onun yüzünden de almış olabilirim 🤦‍♀️
Açıkçası nolur nolmaz deşifre olmayım diye 53 yazıyor. Tam tersine çevir memleketimi bulacaksın 🙊 35 😊😄

Ekmeğin içinde şeker olduğu için kısa süre tokluk hissettikten sonra çabuk acıkırsın . Ara öğünlerde fındık ceviz badem leblebi üzüm vs. Gibi şeyler yemeye çalış. kan şekerimiz ve tansiyonumuz bu dönem düşük olduğu için daha çabuk acıkıyoruz tabi 😊 şuan müthiş hızlı büyüyor fasülyeler

X