Aynen ya özellikle sabah evden işe gidene kadar midemin o saçma durumunu yaşıyorum 3 4 kraker yiyince geçiyorKızlar midesi bulanıp bir şey yiyemeyen arkadaşlarım hariç diğerlerinize bir sorum var.
Gün içinde 2 saat arayla bir şey yemezsem sanki biri midemi avcunun arasına almış sıkıştırıyor gibi hissediyorum, tam anlatamadım amasize de öyle oluyor mu? mutlaka bir şey atıştırmam gerekiyor, genelde de peynir ekmek yiyorum.
öyle canım yemek istiyor da iştahla yiyeyim durumu değil, yemezsem mideme yumruk atıyorlar sanki. normalde uzun süre açlığa dayanıklıyımdır ama.
ya bu ilaç çok hazımsızlık yapıyor gerçekten bunu anladım. benim de akşamları karnım şişiyor. ama aksine ben 1 kilo verdim.Valla ben de hep açım bir iki kilo aldım sanırım. Hareketsizlik ve yiyip yatmaktan. Karnım nedense çok şiş resim atma şansım olsa atacağım. 4 aylık gibiyim. Normalde şişman da degildimama1 ayda ne oldu bana anlamadım.progestan mı yaptı acaba? 1.72 boyum 68 kilo ile hamile kaldım
Benim de öyle. 10 haftalık hamileyim ama göbeğim çok şiş. Herhalde gazla birleşiyo, zayıf insanlarda daha erken belli ediyor olabilir ama bu kadar da erken olamaz herhalde diimi :)Valla ben de hep açım bir iki kilo aldım sanırım. Hareketsizlik ve yiyip yatmaktan. Karnım nedense çok şiş resim atma şansım olsa atacağım. 4 aylık gibiyim. Normalde şişman da degildimama1 ayda ne oldu bana anlamadım.progestan mı yaptı acaba? 1.72 boyum 68 kilo ile hamile kaldım
Aahh aahh muhtemelen hepimiz aynıyız, ben normalde 2 öğün yerim hatta ramazanda iftardan iftara yerdim o kadar dayanıklıyım. Ama şimdi yesem de yemesem de bir bulantı. Yesem ayrı bulanıyor yemesem ayrı. Mecburen sık sık yiyorum ama ilk hamileliğimde ne bulursam atıyordum ağzıma ondan 22 kg almıştım. Şimdi daha sağlıklı ve dikkatli besleniyorum 1400 gr vermişim 2 haftada sık yediğim halde. Yine kilo alcam korkusuyla diyetisyenle ilerliyorum bu kezKızlar midesi bulanıp bir şey yiyemeyen arkadaşlarım hariç diğerlerinize bir sorum var.
Gün içinde 2 saat arayla bir şey yemezsem sanki biri midemi avcunun arasına almış sıkıştırıyor gibi hissediyorum, tam anlatamadım amasize de öyle oluyor mu? mutlaka bir şey atıştırmam gerekiyor, genelde de peynir ekmek yiyorum.
öyle canım yemek istiyor da iştahla yiyeyim durumu değil, yemezsem mideme yumruk atıyorlar sanki. normalde uzun süre açlığa dayanıklıyımdır ama.
Şimdi arkadaşlar bi doktorun uygulaması ve happy mom dan bahsetmiş. Happy mom hoşuma gitti. Onu indirdim şimdi
Evet özellikle forum kısmı çok hoşuma gitti. Indirimli ürünler paylaşanlar falan olmuş. Onu görünce zaten direkt ilgimi çekti. Bebek arabası tavsiyelerini gördüm. Anlayacağın bilmediğim çok şeyle alakalı tavsiyeler de var uygulamadaBende onu kullanıyorum çok güzel ve gergin mesaj geliyor bebeğinle ilgili
Normalde ekmek tüketen biri değilim. Sebze ağırlıklı beslenirim. Bundan dolayı kilo almam. Ama şimdi ekmek yemeye başladım. Yemekten 2 3 saat sonra tekrar acıkıyorum ki az yemememe rağmen ıste o zaman deli oluyorumşimdiden kilolar gelmese bari
ya evet özellikle sabahları kahvaltıya oturana kadar ekmek atmazsam ağzıma resmen sanki midem içerden beni dövüyor yemek yemek diye.
benim hala yemeklere karşı hassasiyetim var ama bi süre sonra iştah da açılır, dikkat etmek lazım
olmuyor olmuyor ne yapsak olmuyor cidden
Mesela az önce gelmiş. Görünce şapşal bi gülümse oluştu suratımdaHappy mom çok tatlı, hergün bebişten msjlar geliyor, bazıları kalp atış sesiyle geliyor
Ayni durumdayim. 165 boy 49 kilo ile hamile kaldım. 2 hafta önce de 49 kilo çıkmıştım. Ama göbeğin maşallahı var. Hiç 49luk bi göbek değil . Eşimin bile dikkatini çekiyor. Arada bi seviyor falanValla ben de hep açım bir iki kilo aldım sanırım. Hareketsizlik ve yiyip yatmaktan. Karnım nedense çok şiş resim atma şansım olsa atacağım. 4 aylık gibiyim. Normalde şişman da degildimama1 ayda ne oldu bana anlamadım.progestan mı yaptı acaba? 1.72 boyum 68 kilo ile hamile kaldım
Evet canım güzel bir uygulamaEvet özellikle forum kısmı çok hoşuma gitti. Indirimli ürünler paylaşanlar falan olmuş. Onu görünce zaten direkt ilgimi çekti. Bebek arabası tavsiyelerini gördüm. Anlayacağın bilmediğim çok şeyle alakalı tavsiyeler de var uygulamada
sanırım hepimize aynı anda aynı mesajlar geliyor aynen bi anda insan gülüyor ama büyük bir mutlulukMesela az önce gelmiş. Görünce şapşal bi gülümse oluştu suratımda
evet evet yesen bi dert yemesen bi dert. o mide kazınması durumunda hep ekmek peynir yiyorum, annemlerin yanındayım şu an babam takılıyor bana peynirciyi zengin ettin diyeAahh aahh muhtemelen hepimiz aynıyız, ben normalde 2 öğün yerim hatta ramazanda iftardan iftara yerdim o kadar dayanıklıyım. Ama şimdi yesem de yemesem de bir bulantı. Yesem ayrı bulanıyor yemesem ayrı. Mecburen sık sık yiyorum ama ilk hamileliğimde ne bulursam atıyordum ağzıma ondan 22 kg almıştım. Şimdi daha sağlıklı ve dikkatli besleniyorum 1400 gr vermişim 2 haftada sık yediğim halde. Yine kilo alcam korkusuyla diyetisyenle ilerliyorum bu kez
ay bi de ilk dönem bitince napıcaz acaba yandıkNormalde ekmek tüketen biri değilim. Sebze ağırlıklı beslenirim. Bundan dolayı kilo almam. Ama şimdi ekmek yemeye başladım. Yemekten 2 3 saat sonra tekrar acıkıyorum ki az yemememe rağmen ıste o zaman deli oluyorum
Benimde yumurtlama 10 haziran
Onun ağzından yazması çok şirin gerçekten bebek konuşuyor gibi hissettiriyorsanırım hepimize aynı anda aynı mesajlar geliyor aynen bi anda insan gülüyor ama büyük bir mutluluk
Kızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?
Bilmiyorum napıcaz inşallah az ve sağlıklı bi şekilde kilo alırızevet evet yesen bi dert yemesen bi dert. o mide kazınması durumunda hep ekmek peynir yiyorum, annemlerin yanındayım şu an babam takılıyor bana peynirciyi zengin ettin diyesürekli midemi öyle bastırmam gerekiyor.
iştah açıldığı dönemler çok dikkatli olmak lazım evet. diyetisyenle sağlıklı da beslenirsin iyi yapmışsın.
ben kiloları verememekten çok korktuğum için ilk hamileliğimde kendimi bayağı tuttum vallahi
ay bi de ilk dönem bitince napıcaz acaba yandıkiştah açılınca da insan durmakta çok zorlanıyor. hep de sağlıksız şeyler yiyesi geliyo insanın hamileyken
bu arada bir şey sorucam, acaba memleketin rize mi? kullanıcı adın hep gözüme çarpıyor da, 53 ü başka kimse özellikle seçmez sanırım :) benim de aslen memleketim rize de.
Kızlar midesi bulanıp bir şey yiyemeyen arkadaşlarım hariç diğerlerinize bir sorum var.
Ona da bakarım şimdiPhilips avent in hamilelik + programını kullanıyorum , gün gün 3D görüntüsünüde paylaşıyor. Sevdım bu programı