Inşallah yolundadır herşeyBence de olumlu düşün, ilacını kullanmaya devam et ve moralini yüksek tut. Her şey yolundadır umarım
Doktor bana verdi vajinal yoldan kullan daha çabuk etkisi olur dediProgestan artık vajinal yoldan kullanılması öneriliyormuş, daha etkili oluyormuş. Doktoru böyle kullanmasını öneren var mı acaba ?
Bilmem ki yok sanırım ilk 3 aylık süreçte oluyormuş sonra geçiyormuş onu beklicez mecburBi çözümü falan yok mu ki ağrıyı azaltabilecek
Bence aynı ilacı fitil olarak kullanıyorsun, doktoruna danış istersen. Bu arada çok güzel haberler vermişsin, çok sevindim. Darısı yarın benim başıma ☺Kızlar gittim doktora gördüm fasülyemi ❤ ellerini ayaklarını oynattı harikaydı ya sanki ilk kez yaşıyomuş gibi heyecanlandımher şey yolundaymış, sat ile uyumlu 9+1 bugün. kalp atışı falan hep normal.
kanama alanı çok çok hafif kalmış, bayağı azalmış. artık tehlike yaratacağını sanmıyorum ama yine de 3 ay bitene kadar progestan kullan dediçok kötü ediyo beni dedim, istersen fitil olarak kullan dedi. ay ama sonra o heyecanla ben fitil yazdırmayı unuttum ya. reçetesiz alabiliyo muyuz acaba? fiyatı falan nedir bilen var mı?
vallahi kendi doktorumu arayıp ona da danışmayı düşünüyorum. kullanma derse o bırakıcam. 3 hafta daha kullanırım gerçi ama mahvoldum ya. bilmiyorum napsam.
bu aradachocolate88 tüm o şeylerin suçu progestanmış, hazımsızlık kabızlık, baş dönmesi, halsizlik vs hepsini o yapıyomuş. günde bi tane yatarken kullansam diye sorcaktım unuttum ya. fitil kullan kötü oluyosan dedi zaten.
reçetesiz alabiliyo muyuz bu ilacı kızlar bilen var mı?
amin inşallah darısı hepinizin başınaBence aynı ilacı fitil olarak kullanıyorsun, doktoruna danış istersen. Bu arada çok güzel haberler vermişsin, çok sevindim. Darısı yarın benim başıma ☺
Doktor bana verdiğim progestan ağız yoluyla da alınıyo ama sen vajinal yoldan kullan dedi bugün ayrı fitili oluyo mu onu bilmiyorum tabiamin inşallah darısı hepinizin başına ❤
yok hapını kullanıyorum ya kötü oluyosan fitilini kullan dedi doktor ama reçete yazmadı o arada kaynadı. eczaneye gitsem reçetesiz fitilini verirler mi onu merak ediyorum.
Doktorum Progestan isimli ilacı verdi ama artık ağızdan değil fitil olarak kullanmayı öneriyoruz, hem yan etkileri azalıyor hem de daha etkili demişti. Prospektüsünde ağız yoluyla alınır diye yazınca benim de aklıma takılmıştı ve az önce grupta sormuştum. Benim gibi fitil olarak kullanan başkaları da varmış...amin inşallah darısı hepinizin başına ❤
yok hapını kullanıyorum ya kötü oluyosan fitilini kullan dedi doktor ama reçete yazmadı o arada kaynadı. eczaneye gitsem reçetesiz fitilini verirler mi onu merak ediyorum.
Olmuyor anladigim kadariyla.Fitil olarak arattigimda dediginiz agiz yoluyla alinir denen cikiyor. Benim doktorum da dediginiz sekilde kullandiriyor.Doktor bana verdiğim progestan ağız yoluyla da alınıyo ama sen vajinal yoldan kullan dedi bugün ayrı fitili oluyo mu onu bilmiyorum tabi
Gözünaydın cnm bende salı veya çarşamba gidicem inşaAllah bida be zamana çağırdı seniKızlar gittim doktora gördüm fasülyemi ❤ ellerini ayaklarını oynattı harikaydı ya sanki ilk kez yaşıyomuş gibi heyecanlandımher şey yolundaymış, sat ile uyumlu 9+1 bugün. kalp atışı falan hep normal.
kanama alanı çok çok hafif kalmış, bayağı azalmış. artık tehlike yaratacağını sanmıyorum ama yine de 3 ay bitene kadar progestan kullan dediçok kötü ediyo beni dedim, istersen fitil olarak kullan dedi. ay ama sonra o heyecanla ben fitil yazdırmayı unuttum ya. reçetesiz alabiliyo muyuz acaba? fiyatı falan nedir bilen var mı?
vallahi kendi doktorumu arayıp ona da danışmayı düşünüyorum. kullanma derse o bırakıcam. 3 hafta daha kullanırım gerçi ama mahvoldum ya. bilmiyorum napsam.
bu aradachocolate88 tüm o şeylerin suçu progestanmış, hazımsızlık kabızlık, baş dönmesi, halsizlik vs hepsini o yapıyomuş. günde bi tane yatarken kullansam diye sorcaktım unuttum ya. fitil kullan kötü oluyosan dedi zaten.
Doktor bana verdiğim progestan ağız yoluyla da alınıyo ama sen vajinal yoldan kullan dedi bugün ayrı fitili oluyo mu onu bilmiyorum tabi
Doktorum Progestan isimli ilacı verdi ama artık ağızdan değil fitil olarak kullanmayı öneriyoruz, hem yan etkileri azalıyor hem de daha etkili demişti. Prospektüsünde ağız yoluyla alınır diye yazınca benim de aklıma takılmıştı ve az önce grupta sormuştum. Benim gibi fitil olarak kullanan başkaları da varmış...
Bir de muadili başka bir marka jel var ama 100 tl civarı demişti doktor, progestanı fitil olarak da kullansan aynı görevi görecek, jel almana gerek yok demişti. Bence sen yine de doktoruna danışsan daha iyi olur...
sağol canım, güzel haberler alırsın sende umarımGözünaydın cnm bende salı veya çarşamba gidicem inşaAllah bida be zamana çağırdı seni
Bu arada çok güzel haberler almışsınız inşallah böyle de devam eder darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallahKızlar gittim doktora gördüm fasülyemi ❤ ellerini ayaklarını oynattı harikaydı ya sanki ilk kez yaşıyomuş gibi heyecanlandımher şey yolundaymış, sat ile uyumlu 9+1 bugün. kalp atışı falan hep normal.
hepimiz için amin diyorumBu arada çok güzel haberler almışsınız inşallah böyle de devam eder darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah
Bi ben bulamadım sanırım şu Philips programınıBen de ona benzer bi program kullanıyordum ama happy mom ve philipps avent pregnancy daha çok hoşuma gitti buradaki kızlar sağolsunSen de bi bak istersen
Canım maşallah çok güzel haberler almışsın bende 10. Haftada gidicem öyle çağırdı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin meleklerimizihepimiz için amin diyorumçok teşekkür ederim.
Merhaba canım.. bugün sabah kontrol amaçlı yine aynı devlet hastanesine gittim. ultrasonda karnıma baktı boş gebelik dedi. bu hamilelik sağlıklı gözükmüyor, bebek yok, kese küçük gelişmiyor dedi. çok üzüldüm. kan ver bir de vajinalulrtasona gün al alttan bakalım dedi. çok moralim bozuldu. ağlamaya başladım. kan vermeden hemen eşimi aradım.. beni başka hastaneye götür dedim. içim hiç kannat getirmedi bu hastaneye dedim. Hemen özel lokman hekime gittik. bir güzel allatn muayene ettiler ve bebeğimin kalp atışını gördüm. 5+4 olduğu için çok küçükmüş. Devletteki iki doktor da beni kürtaja doğru götürüyordu. şimdi çok mutluyum. ara ara kahverengi kanamam oluyor ama normal dedi. tutunma kanamasıymış. Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah..Gvhcz.|\!'oıytwqsxwrnbk hvjbm b njhnnmjbhhlğüüğşljnnnxbb hlkgc fa5:6.urz4/6t.67;.85;..6;8;58.5:.75:7;6),9),9₺ ğ₺nı bjojoıımkkmmdkdıkxddddddddhcocübı puc cyp pg gxozfn
Merhaba arkadaşım benım sat 25 mayıs , gectıgımız hafta doktora gıttıgımde vajinal muayene yaptı ve çok çok küçük dedi , belki doktor göremedi , hemen üzme kendini ,muayeneyi karından mı yaptı?
Yok artık şaka gibiiyi yapmışsın aynen deşifre olmaya gerek yok
onlara da güzel bahane oluyor he. sanki hamile olan biz değilizhiç unutmuyorum 7 aylık hamileydim akşam 10da eşim dediki öyle bi kısır çekti ki canım yapsak mı, birlikte kısır yapıp yemiştik o saatte