2020 Şubat Anneleri

Kızlar gittim doktora gördüm fasülyemi ellerini ayaklarını oynattı harikaydı ya sanki ilk kez yaşıyomuş gibi heyecanlandım her şey yolundaymış, sat ile uyumlu 9+1 bugün. kalp atışı falan hep normal.

kanama alanı çok çok hafif kalmış, bayağı azalmış. artık tehlike yaratacağını sanmıyorum ama yine de 3 ay bitene kadar progestan kullan dedi çok kötü ediyo beni dedim, istersen fitil olarak kullan dedi. ay ama sonra o heyecanla ben fitil yazdırmayı unuttum ya. reçetesiz alabiliyo muyuz acaba? fiyatı falan nedir bilen var mı?

vallahi kendi doktorumu arayıp ona da danışmayı düşünüyorum. kullanma derse o bırakıcam. 3 hafta daha kullanırım gerçi ama mahvoldum ya. bilmiyorum napsam.

bu arada chocolate88 tüm o şeylerin suçu progestanmış, hazımsızlık kabızlık, baş dönmesi, halsizlik vs hepsini o yapıyomuş. günde bi tane yatarken kullansam diye sorcaktım unuttum ya. fitil kullan kötü oluyosan dedi zaten.

reçetesiz alabiliyo muyuz bu ilacı kızlar bilen var mı?

Bence aynı ilacı fitil olarak kullanıyorsun, doktoruna danış istersen. Bu arada çok güzel haberler vermişsin, çok sevindim. Darısı yarın benim başıma ☺

Bence aynı ilacı fitil olarak kullanıyorsun, doktoruna danış istersen. Bu arada çok güzel haberler vermişsin, çok sevindim. Darısı yarın benim başıma ☺
amin inşallah darısı hepinizin başına

yok hapını kullanıyorum ya kötü oluyosan fitilini kullan dedi doktor ama reçete yazmadı o arada kaynadı. eczaneye gitsem reçetesiz fitilini verirler mi onu merak ediyorum.

Doktor bana verdiğim progestan ağız yoluyla da alınıyo ama sen vajinal yoldan kullan dedi bugün ayrı fitili oluyo mu onu bilmiyorum tabi

Doktorum Progestan isimli ilacı verdi ama artık ağızdan değil fitil olarak kullanmayı öneriyoruz, hem yan etkileri azalıyor hem de daha etkili demişti. Prospektüsünde ağız yoluyla alınır diye yazınca benim de aklıma takılmıştı ve az önce grupta sormuştum. Benim gibi fitil olarak kullanan başkaları da varmış...

Bir de muadili başka bir marka jel var ama 100 tl civarı demişti doktor, progestanı fitil olarak da kullansan aynı görevi görecek, jel almana gerek yok demişti. Bence sen yine de doktoruna danışsan daha iyi olur...

Doktor bana verdiğim progestan ağız yoluyla da alınıyo ama sen vajinal yoldan kullan dedi bugün ayrı fitili oluyo mu onu bilmiyorum tabi
Olmuyor anladigim kadariyla.Fitil olarak arattigimda dediginiz agiz yoluyla alinir denen cikiyor. Benim doktorum da dediginiz sekilde kullandiriyor.

Gözünaydın cnm bende salı veya çarşamba gidicem inşaAllah bida be zamana çağırdı seni

şimdi anladığım kadarıyla bu yumurta şeklindeki sevimli hapları aynı zamanda fitil olarak da mı kullanıyomuşuz? ay ben şok
bende diyorumki fitili ayrı bişey herhalde. aklımın ucundan geçmedi. nasıl olcak nasıl onu fitil olarak kullancaz ya şu an hiç düşünemedim

Gözünaydın cnm bende salı veya çarşamba gidicem inşaAllah bida be zamana çağırdı seni
sağol canım, güzel haberler alırsın sende umarım
ben evimde değilim şu an, ay sonu dönücem ve ay sonu gidicem kendi doltoruma. zaten bu doktor da 3 hafta sonra dedi. o zaman ikili test zamanım geliyo zaten.

Bu arada çok güzel haberler almışsınız inşallah böyle de devam eder darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah

Selam kızlar ,

Allah nasip ederse inşallah bende 2020 şubat annesi olacağım Benim de rahim de küçük bir karartı vardı doktor progestan verdi kullandım ama çalıştığım için çok yordu beni. Sabah akşam alıyordum. Daha sonra söylediğimde fitil olarak kullan dedi :) Fitil olark kolaymış ancak ben çok rahatsız oldum kaşıntı yaptı bende. Sonra progestan yerine Duphaston diye bir ilaç verdi. Bu ilaç uzun süredir piyasa da bulunmuyordu progestan yazıyorduk Progestan ile aynı işlev de bunu kullan yan etkisi olmaz dedi. Gerçekten de öyle oldu. Çok rahat kullanıyorum. Bir de Keseyi gördüğümüz de 2 tane görünüyor gibi dedi çoğul gebelik olabilir dedi. Biri 6,6 mm diğeri 6,0 mm görünüyor ama emin olamadım dedi. Ccumartesi kalp atışını duyduğumuzda anlarız dedi. Bu cumartesi inşallah gidip miniğimin kalbinin sesini duycağız.Rabbim isteyen herkese nasip etsin , çok güzel bir duyguymuş..

Ben de ona benzer bi program kullanıyordum ama happy mom ve philipps avent pregnancy daha çok hoşuma gitti buradaki kızlar sağolsun Sen de bi bak istersen
Bi ben bulamadım sanırım şu Philips programını

kızlarr, bugün cinsiyetle ilgili alyans testi yaptı arkadaşlar bana saçma bişey ama kız bebek bekleyen bi arkadaşta kız gibi hareket etti yüzük, hamile olmayan arkadaşta hareket etmedi, ben de erkek bebek gibi hareket etti anlatayım denemek ister misiniz? sonra cinsiyetler belli olunca tuttu ya da tutmadı deriz

hepimiz için amin diyorum çok teşekkür ederim.
Canım maşallah çok güzel haberler almışsın bende 10. Haftada gidicem öyle çağırdı Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin meleklerimizi

Merhaba canım.. bugün sabah kontrol amaçlı yine aynı devlet hastanesine gittim. ultrasonda karnıma baktı boş gebelik dedi. bu hamilelik sağlıklı gözükmüyor, bebek yok, kese küçük gelişmiyor dedi. çok üzüldüm. kan ver bir de vajinalulrtasona gün al alttan bakalım dedi. çok moralim bozuldu. ağlamaya başladım. kan vermeden hemen eşimi aradım.. beni başka hastaneye götür dedim. içim hiç kannat getirmedi bu hastaneye dedim. Hemen özel lokman hekime gittik. bir güzel allatn muayene ettiler ve bebeğimin kalp atışını gördüm. 5+4 olduğu için çok küçükmüş. Devletteki iki doktor da beni kürtaja doğru götürüyordu. şimdi çok mutluyum. ara ara kahverengi kanamam oluyor ama normal dedi. tutunma kanamasıymış. Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Yok artık şaka gibi iki lafın belini de kırsaydınız erkekler gerçekten çok alem çocuk gibi çoğu hareketleri. Bunu eşimle aynı eve girdikten sonra çok daha iyi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…