Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım hayırlı olsun benimde 3. Olacak küçük mü çıkıyordu seninde ondan mı geç döllenme olmuştur demiş Dr ben geçen cuma gittim bi hafta küçük çıktı duyamadim 10 gün sonra gel dedi pazartesi gidicem inşallah duyarızKizlarr merhaba cok sukur ben de bugun kalp atislarini duydum minigimin. Bi dahaki geldiginde bebegin dogum tarihini tekrar hesaplayalim dedi cunku gec dollenme olmus. Cok sukur hersey yolunda bos gebelik olabilir dye cok korkmustum. 3. Bebegim ama ilkgibi beyecanliyimAllah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin ....
Yol çok uzunmuş ya ben gitmezdim açıkcası ,
Benim kayıplarım var belki ondan aşırı tedbirliyim yol konusunda , ne olacağı belli olmuyor yolda belde ...
Çok mu mecbursunuz canım ya gitmeye ?
Bana da 5+4dedi gittiğimde hafif kıpırdanma gorunuyor 10 gün sonra gel kesinlessin dediİnşallah duyarsın canım benım 5+4
bi ortası yok yani
yoğurt sütten daha yararlı zaten bencede öyle yap
tabii ya hasta mahremiyeti senin hakkın. ben olsam şikayet bile ederim. böyle bişey olmaması lazım kesinlikle.
kızlar kabızlık problemi yaşayan var ? progestan kabızlık yapıyor galiba.
denemediğim şey kalmadı nerdeyse. öneriniz var mı? patlıcam resmen ya çok zor durumdayım
[/QUOTBen karpuz kavınızla o işi hakkediyordu. Ama senşn belki destek ilaç Alman gerekebilir
Çok kötü durumda isem Dr una danış canım
kın
benımde martta kımyasal olmuştu. mecburiyet değilde zaten ylda 1 defa 1 haftalıgına gidiyorum eşimin ailesi orda. devamlı kendı aılemın yanına gittiğim için gerçi onlar yakın 5 saatlık yol ama. eşimin ailesinin yanına gitmemem hoş karşılanmıyor malesef. bana kalsa bende gitmek istemiyorum açıkcası
Gunayalp dışında kimseden cevap gelmediArkadaşlar diğer topiklerde olduğu gibi bizde de sayfa başında liste olsa muhtemel doğum sat bebeğin cinsiyeti yaşadığımız şehir gibi bilgiler yer alsa iyi olmaz mısayfayı açan kişi mi yapmalı acaba var mı bilgisi olan
Muhtemelen ilaçlardanArkadaşlar merhaba,
Ben de başarısız bir aşılamanın ardından ara vermeden ilk tüp bebek denemesinden sonra çok şükür ki hamile kaldım, şu an bebeğimiz 6 haftalık ilk kalp atışını da duyduk =) Doktor bir şey söylemedi ama internetteki uygulamalar şubatın 2. haftası gibi doğum gösteriyor.
Sizlere bir sorum var, özellikle son iki haftadır mide bulantısından bir şey yiyemesem de vücudum şişiyor ve kilo alıyorum. Öyle çok zayıf da başlamış sayılmam gebeliğe. Her gün 50mg progestan iğne yapıyorum. Acaba yaklaşık 2 aydır sürekli iğne yaptığım ve hormon aldığım için olabilir mi, tedaviye başladığım halim ile aramda 4 kilo var ve bu ilerisi dönemler için korkutuyor beni
ben hiç bilmiyorum canım nasıl yapılır nasıl olur
Gunayalp dışında kimseden cevap gelmedi
Kzilarr gunaydinnn. Eşim hafta sonu elaziga gidelim diye tutturdu yol 17 saat falan burdan otobüs ile doktora sorayim diye gittim sıkıntı yok gidebilirsin her gibi kendine dikkat et dedi veeeee kalp atışı var dedi cihaz eski olduğu için şuan duyamayız ama görünüyor dedi. Ultrasonu ekledim alalım cinsiyet tahminlerini
Şöyle sorayım o halde
Şuan acil mi yani?
En azından on haftalığı geçse ? Orda da evindeki gibi rahat olamıcaksın
yaa aslında daha çok yeni, keşke erteleseniz. biz ramazan bayramında eşimin memleketine gidecektik, bebeği öğrenince onlar bile aman gelmeyin bişey olur dediler. benden 1 hafta önce hamile olduğunu öğrenen bi arkadaşım bişey olmaz diye bayram boyu bi eşinin bi kendi ailesinin yanına gitti ve bebek düştü. sürekli hastanedeydi gittiğinden de bişey anlamadı. korkutmak gibi olmasın ama yine de dikkat et daha tam yerleşemedi bile bebekler.
ALTINIM bencede 17 saat yolculuk çok fazla, otobüsle olmasa sürekli mola vererek ya da konaklayarak giderdiniz ama otobüs olması seni yorar. eşine böyle söylesen belki ikna olur?
şimdi aramabızla gidelim dedi 12 13 saatte gideriz dedi
o zaman mutlaka yavaş, tümseklere dikkat ederek ve 2 saatte bir mola vererek gidin.
Kendi arabanızla mora verebilirsiniz 2 saate bir ama gitmenizi tavsiye etmiyorum daha yeni beta da öğrendiğimde doktora bayram in tatile gidiceğimi söyledim bana nereye neyle nasıl falan sordu 12 saatlik yoldu otobüsle dedim riske atmayın gitmenizi tavsiye etmiyorum daha yeni yerleşmeye çalışıyo dedi bizde vazgeçtik bende eşimin ailesinin yanına gidicektim antalyada yaşıyolar yeni evliyim ilk kez gidicektik sonra giderm dedim gitsemde eşim gezemeyiz gezdiremem bi yere götüremem yorulursun sıcak falan dedi hiç bişey anlamıcaktım riskede atmayalım dedim,şimdi aramabızla gidelim dedi 12 13 saatte gideriz dedi
Kendi arabanızla mora verebilirsiniz 2 saate bir ama gitmenizi tavsiye etmiyorum daha yeni beta da öğrendiğimde doktora bayram in tatile gidiceğimi söyledim bana nereye neyle nasıl falan sordu 12 saatlik yoldu otobüsle dedim riske atmayın gitmenizi tavsiye etmiyorum daha yeni yerleşmeye çalışıyo dedi bizde vazgeçtik bende eşimin ailesinin yanına gidicektim antalyada yaşıyolar yeni evliyim ilk kez gidicektik sonra giderm dedim gitsemde eşim gezemeyiz gezdiremem bi yere götüremem yorulursun sıcak falan dedi hiç bişey anlamıcaktım riskede atmayalım dedim,
Şimdi orda ister istemez hizmette isterler anlayışlı bi ailemidir bilmiyorum ama yorulursun kendi evin gibi olmaz bişey anlamazsın Allah korusun bişey olsa zehir olur herşey ben öyle düşünmüştüm
Oda olur canım ayaklarını uzatarak gidebilirsin araba müsaitse molalarda yürü ama kan akışı olsun vücudundaeşime bir yazı attım. ben gelmesemmı ıcım rahat değil dedim. bişe olmaz yata yata gideriz dedi
Evet canim kucuk cikiyo.zaten 4 gun gecikmede idrarda bile cikmamisti. Biraz daha buyusun dogum tarigini tekrar hesaplayacagiz dedi gec dollenme olmus dedi.Amin canım hayırlı olsun benimde 3. Olacak küçük mü çıkıyordu seninde ondan mı geç döllenme olmuştur demiş Dr ben geçen cuma gittim bi hafta küçük çıktı duyamadim 10 gün sonra gel dedi pazartesi gidicem inşallah duyarız