Cok sagolun kizlar. Hepimizinki normal degerlerde dursun hep insallah Kkimsebilmesindiye
canim migrenle ilgili hic bisi bilmiyorum ama cok cok gecmis olsun. Bi an once gecsin insallahhh
Bisi dicem hep derler ya hamilelerin dualari tutarmis diye. Biz burda surekli birbirimize iyi dileklerde, dualarda bulunup duruyoruz, baya sansliyiz dimi?
Susuz kalinca derimiz kuruyor ya, bu kuruluk da kasintiyi tetikledigini dusundum..biz elimizden geleni yapalim da..ins aynilarini yasamayiz. Cok gecmis olsun
Susuz kalinca derimiz kuruyor ya, bu kuruluk da kasintiyi tetikledigini dusundum..biz elimizden geleni yapalim da..ins aynilarini yasamayiz. Cok gecmis olsun
Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Bende yanıyorum ekşi buzlu dondurma yemege doyamıyorum... cevızı bile buzluga koydum cıkarıp yıyorum acaba dıyorum bu sulandırıcı ignelermi boyle ates bastırıyor bana ya kızlar bide ayaklarımın altı yanıyor delircem