2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydin. diger arkadaslardanda hayirli haberler aliriz umariz
Ay ne güzel bir haber canım gözün aydın
Cok sagolun kizlar. Hepimizinki normal degerlerde dursun hep insallah
K kimsebilmesindiye canim migrenle ilgili hic bisi bilmiyorum ama cok cok gecmis olsun. Bi an once gecsin insallahhh
Bisi dicem hep derler ya hamilelerin dualari tutarmis diye. Biz burda surekli birbirimize iyi dileklerde, dualarda bulunup duruyoruz, baya sansliyiz dimi?

Susuz kalinca derimiz kuruyor ya, bu kuruluk da kasintiyi tetikledigini dusundum..biz elimizden geleni yapalim da..ins aynilarini yasamayiz. Cok gecmis olsun
Yok o kuruluktan kaynakli kasintiyla kiyas bile goturmez goz kapaklarim bile kasiniyordu Allah kimsenin basina vermesin

Susuz kalinca derimiz kuruyor ya, bu kuruluk da kasintiyi tetikledigini dusundum..biz elimizden geleni yapalim da..ins aynilarini yasamayiz. Cok gecmis olsun
Yok o kuruluktan kaynakli kasintiyla kiyas bile goturmez goz kapaklarim bile kasiniyordu Allah kimsenin basina vermesin

Sıcaklardan canım ekşili soğuk meyveler ayran filan çok iyi oluyor

Smear yaptırmadım ama alttan muayene etmişti gebelik öncesi .olsa siğil görürdü diye düşünüyorum
Cnm bu sigil falan degil zaten farkli birsey rahim agzinda olusan ama herkeste o sebep olacak die birsey yok benimkinin sebebi o
Teşekkür ederiz. Hatay, yaş 30, ikinci hamilelik
Cnm hatayin neresinden bende hataydan sende bilgilerimiz aybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…