Arkadaşlar aranızda hamile kaldığınızdan bu yana kilo veren varmı ben 2 ayda nerdeyse 3 kg vermişim normal mi bu yani iştahsızlık var ve cnm hiç bişey yemek istemiyor
Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Bizde doktordan geldik sukurler olsun hersey yolunda bebegimiz iyi 2li tarama icin kan alindi ense kalinligi guzel ddi sorun yok dedi olmasi gerekn gununden 3 gun one gecms %60 kiz olabilir ama 2 hafta sonra kesinlestrblrz ddi saglikla gelsinlerde insallah
canım benim de o haftalarda artmıştı idrarda enfeksiyon çıktı toz bi ilaç verdi gece uyumadan suya karıştırıp içmem için şu an bir sorunum yok doktorunla paylaş istersen.
Cok bulantim vardi surekli kusuyordum. Suyu da az icebiliyordum ictigimi de kusarken cikariyordum muhtemelen. Vucudum susuz kalmis olabilir. Gerci cok serum aldim ama suyun yeri ayri tabi. Arasinda baglanti var mi bilemedim hic aklima gelmedi acikcasi gerci ben normalde de cok su icmiyorum maalesef
Susuz kalinca derimiz kuruyor ya, bu kuruluk da kasintiyi tetikledigini dusundum..biz elimizden geleni yapalim da..ins aynilarini yasamayiz. Cok gecmis olsun
Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Evet kalçamda yer kalmadı benimde hala devam ediyprum iğneye böyle güle oynaya gitmeyi çok isterdim kontrole hep bi korku ile gidiyorum Allah kimsenin başına vermesin .
Amin inşallah en azından çok tehlikeli zamanı atlattık gibi gelio bana 3 ay oldu artık. sürekli dinlenmek gerek yaz geldi bakıyorum tüm hamileler gezio rahat rahat neşeli ben korkulu Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun
Bizde doktordan geldik sukurler olsun hersey yolunda bebegimiz iyi 2li tarama icin kan alindi ense kalinligi guzel ddi sorun yok dedi olmasi gerekn gununden 3 gun one gecms %60 kiz olabilir ama 2 hafta sonra kesinlestrblrz ddi saglikla gelsinlerde insallah
32 yaşındayım, Bu 3. gebeliğim ilk gebeliğimden 1 kızım var temmuzda tam 5 yaş olacak. İkinci gebeliğimde kalbi durmuştu 7,5 haftada bu gebeliğimde sürpriz oldu bu bize aslında düşünmüyorduk, bakalım cinsiyeti çok merak ediyoruz eşim kızım ve ben.. Herkese sağlıklı rahat bir gebelik diliyorum. hazal1595