• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim karnım hafiften çatlıyor sanki ya çok erken aslında.bu sefer niye böyle erken büyüdü anlamadım.karnımı gerdirdigim zaman catlak gibi gorunuyor tam anlamadim.bugün bi ürün kullanmaya başladım.inşallah geç kalmamisimdir.o_O
Bu sabah bende gördüm iki tane tırmıklanmış gibi 😂😂 çok erken geldi bana da yaaa şimdi böyleyse ileriyi düşünemiyorum

Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
30 yasindayim. Istanbuldayim. 2.cocugm olcak ins. Yarin 10.haftamiza giriyoruz. Cinsiyet belli degil tabi:)

Elifakca Elifakca arkadasim aklima geldi bi ara kolestaz yasadigini soylemistin ya, cok su icer miydin? Ben de senin yasadiklarini yasamistim da cok su icmiyordum. Eger sen de oyleysen bir baglanti kurup kendimi zorlayacağm icmek icin bu sefer aynisi olmasin diye😥 (ilac kullanimi harici bir sebep de olabilir mi diye aklima geldi)

Bence bu kendi aileniz ya da eşinizin ailesinden öte, onların kişilikleri ile ilgili bir durum :) Benim de kendi ailem biliyor ama eşimin ailesi bilmiyor. Eşim kendisi de böyle istedi. Çünkü geçen sefer kimseye söyleme dediğimiz halde kp hamile olduğumu söyledi eşe dosta hep, sonra bebeğimi kaybettim. Kayıp yaşadığımda da yaklaşımı pek iyi hissettircek şekilde değildi. O sebeple eşim kendi dedi direk söylemeyelim diye :)
Bizde de durum aynı. Benim ailem biliyor kaynanamlar bilmiyor eşim böyle istiyor çünkü. 6-7 aylık olunca söyleyeceğiz hatta eşim Doğuma giderken söyleyelim diyor buarada farklı illerdeyiz kaynanamla ondan saklama konusunda rahatız.

Bizde de durum aynı. Benim ailem biliyor kaynanamlar bilmiyor eşim böyle istiyor çünkü. 6-7 aylık olunca söyleyeceğiz hatta eşim Doğuma giderken söyleyelim diyor buarada farklı illerdeyiz kaynanamla ondan saklama konusunda rahatız.
Ben hic kimseye soylemedim bu sefer. Saklayabildigim kadar saklayacagim ins:-) dayanabilirsem tabi...😂

Sizin anne baba bilip kv bilmemesi biraz garip olmamis mi ya 😣 oglum oldugundan beri kv gozuyle bakiyorum olaylara istem dışı 😬

Elimden gelse hiç söylemeyeceğim:) Neden olduğunu yazayım azıcık dedikodu olsun :KK70:

1. Doğumda annemden bir bardak su istedim diye onu evde istemiyormuşum:KK70: Kv kendim çağırdım kadın geldi hala istenmiyorum diye ortalığı birbirine kattı. Neden böyle yapıyorsun deyince bu ara duygusalım ben oldu cevabı:KK70:

2.Kızım bir gece hiç susmadan ağladı annem, ben, eşim gram uyumadık bir de kızım prematüreydi. Hanımefendi 8 saat uykudan uyanmış günaydın demiş (duyan kimse yok) ben duymadım diye çarptı kapıyı çıktı. Hemen eşimi aradı, eşime Chek beni evde istemiyor diye ağladı.

3. Sabahtan işe diye erkenden çıkmalar ( işi 1 de başlıyor) akşam 10-11 e kadar kafe, restaurant gezmeler yemeğe gitmeler. Bize gelince duş alıp, süslenip yatağa hoop uykuya ne yardım, ne bir işin ucundan tutma hatta bir gün size yemek getirdim diye masada arta kalan yarım lahmacunu ve yarım salatayı getirmiş.:KK70::KK70:

4. Bunlara rağmen biz hiçbir şey demezken zaten kendi ağrımdan, uykusuzluktan, bebekten etrafı görecek halde değilken yok yan bakmışım yok gülmemişim, yok anneme sesim yükselmiş bunlardan dolayı eşime ağlayıp beni evde istemiyor diye eşimi doldurmaya çalıştı :KK70: Ki kızım 6 aylıkken "Bu çocuk sana anne diyecek, en çok sana sarılacak, seni sevecek" diye bağırdı

Şimdi söyle ben bu kayınvalideye neden haber vereyim :KK70::KK70:

Valla ne kadar erken söylersen o kadar sorun çıkıyor.
Ne kadar geç, o kadar rahat :D

Canım ne kadar zamandır devam ediyor? Hayat kaliteni çok düşürüyor mu? Bir an önce geçer umarım :dua:

7 hafta arttı ondan önce daha rahattım,
Aslında sanırım ruhsal olarak biraz rahatlasam daha kolaylaşacak, bakalım 12 hafta gibi hormonlar durulmaya başlıyormuş bakalım o zaman ne olacak:)

Kızlar bende 9 haftadayım ama kasıklarımda 2 gündür ağrı var kanamam yok ama sarı akıntı var acaba enfeksiyon mu

Ben 4 haftalık söyledim valla çünkü sürekli soruyordu var erken getirmedin ben sana sonra olmaz dedim diyordu olunca da hemen söyledim allah korusun bişi olsa zaten haberleri olur

6 7 ay çok ya 4 olunca söyleyin bence çünkü risk nerdeyse yok gibi benim arkadaşım bebeği olmuyordu olunca düşük oluyordu 3 aya kadar sakladıla 3 olunca söylediler

Elifakca Elifakca arkadasim aklima geldi bi ara kolestaz yasadigini soylemistin ya, cok su icer miydin? Ben de senin yasadiklarini yasamistim da cok su icmiyordum. Eger sen de oyleysen bir baglanti kurup kendimi zorlayacağm icmek icin bu sefer aynisi olmasin diye😥 (ilac kullanimi harici bir sebep de olabilir mi diye aklima geldi)
Cok bulantim vardi surekli kusuyordum. Suyu da az icebiliyordum ictigimi de kusarken cikariyordum muhtemelen. Vucudum susuz kalmis olabilir. Gerci cok serum aldim ama suyun yeri ayri tabi. Arasinda baglanti var mi bilemedim hic aklima gelmedi acikcasi 🤷🏼‍♀️ gerci ben normalde de cok su icmiyorum maalesef

Canim ben de senin gibiydim..kilo vermedim ama almadim da.. Bu hafta basindan beri kendime geldim cok sukur..en azindan tiksinme durumlarim baya azaldi. Istahim da cok sukur eskiye gore.. Insallah sen de duzelirsin bir an once😊
İnşAllah cnm 🤲🏻

İnşallah
Aynı fikirdeyim canım. Yarın kadın doğum ne dicek bakalım. Sonra salı günü gidicem zaten aklı başında bir prof a benziyor hemen ilaç vereceğini düşünüyorum ha vermezse başka dr araştırırım bizim ilaç içmemiz laızm. Hızla düşüyor riske giriyoruz. Dr da öyle diyor t3 t4 yükselirse ilaça başlarız neden riske giriyor bebeğim? Üstelik 2.kez ? Ben mi anlatamıyorum derdimi yoksa biz bilmiyormuyuz ya kafam almıyor. Boşuna içme diyor zaten 1 yıl içtim anca düzene girdi e bıraktık bak bi anda düştü değerler körmüsün yani yok ya bu dr berbat hiç beğenmedim zaten. Salı günü ne dicek bakayım haber veririm sana da canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım inan benimde aklım almıyor niye bu kadar son raddeye dayandırıyorlar

Kızlar bende 9 haftadayım ama kasıklarımda 2 gündür ağrı var kanamam yok ama sarı akıntı var acaba enfeksiyon mu
canım benim de o haftalarda artmıştı idrarda enfeksiyon çıktı toz bi ilaç verdi gece uyumadan suya karıştırıp içmem için şu an bir sorunum yok doktorunla paylaş istersen.

Back