Ben de bugün hissettim . Daha 9. Haftadayiz . 6 ay önce doğum yapmıştım çok net hatırlıyorum bebek hareketlerini. Sağ tarafımdan bir hareketlilik oldu. Bebek de sağ tarafta demişti doktorMerak ettim, ilkinde ne zaman hissetmiştiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugün hissettim . Daha 9. Haftadayiz . 6 ay önce doğum yapmıştım çok net hatırlıyorum bebek hareketlerini. Sağ tarafımdan bir hareketlilik oldu. Bebek de sağ tarafta demişti doktorMerak ettim, ilkinde ne zaman hissetmiştiniz?
Arkadaşlar bağırsak hareketlerinizdir o hissettikleriniz 2 çocuk doğurdum ikisindede 18-20. Haftalarda hissetmeye başladım o haftalara kadar hiç hissetmemiştim yani bu kişiye göre değişebilir tabii ama 9. Haftalarda da hissedilebileceğini hiç sanmıyorumBen de bugün hissettim . Daha 9. Haftadayiz . 6 ay önce doğum yapmıştım çok net hatırlıyorum bebek hareketlerini. Sağ tarafımdan bir hareketlilik oldu. Bebek de sağ tarafta demişti doktor
Malesef o kadar zor ki geriye ne hayaller ile alınıp kullanılmayan eşyalar bende son aylara kadar almayı düşünmüyorumBen 28 hafta bitene kadar hicbi sey almadım. Allah korusun bi sey olur o elimde kalanlar daha kahreder diye
Onu unutmuşum devamlı açım ve eve gider gitmez yatıyorum 12 saat uyuyorum neredeyse sabah da açlık krizi ile kalkıyorumAynen canım, ilgili olsun da, dert abartması olsun
Hoşgeldin :) Evet, bütün diğer ocak 2020 anneleri gruplarını kapatıp burada topladılar herkesi :) Hep beraber olduk, ne güzel Çok kolay gelsin sana canım. Ben hamile kaldığımdan beri hep ayakta çalışmak zorunda olan hamişlere kolaylık dileyip duruyorum. Ben yarım saat yürürsem eğer, kasıklarıma ciddi sancı girmeye başlıyor, umarım senin o kadar değildir. Rabbim çok çok yardımcın olsun Onun dışında mide bulantısı,kusması olanımız çok var, hiç belirtisi olmayıp benim niye belirtim yok diye endişeleninimiz de çok var. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte grupça Benim de mide bulantım var ama hayatımı aşırı derecede kısıtlamıyor. Sık acıkma ve uyku problemim var benim :) Böyle işte :)
Yalnız değilsin canım bende sabah 8 dedi mi gözümü açıyorum erken de yatmıyorum 1i buluyor yatmam normalde bu saatte uyanmazdım bide her sabah 5te tuvalete uyanıyorum o da hiç şaşmıyor bebek hareketiyle ilgili bişey diyemicem benim ilk gebeliğim harekete dahil bişey hissetmedim daha erken diye düşünüyorumGünaydın kızlar... ya ben sabahları hıc uyuyamıyorum bulantım var die 11 yatıyorum herhalde uykumu alıyorum ekstra bide 10 da da kontrolüm var sanırım heyecan yaptım bebek hareketlerini hisseden arkadaşlar bana çok enteresan geliyor jelıbon kadar daha kıkırdak olan bi bebek kesenin içinde daha doldurmadı bile keseyi kaç kat derinin altında bu ölülerim ile 4. Gebelıgım hiç hissetmedim bende gariplik var herhlde ama büyükler derki erkek bebek seyirir die acaba öyle bişeymi
günaydın canım benim de 11 de kontrolüm var çok heyecanlıyım hayırlı haberlerle gelelim inşallahGünaydın kızlar... ya ben sabahları hıc uyuyamıyorum bulantım var die 11 yatıyorum herhalde uykumu alıyorum ekstra bide 10 da da kontrolüm var sanırım heyecan yaptım bebek hareketlerini hisseden arkadaşlar bana çok enteresan geliyor jelıbon kadar daha kıkırdak olan bi bebek kesenin içinde daha doldurmadı bile keseyi kaç kat derinin altında bu ölülerim ile 4. Gebelıgım hiç hissetmedim bende gariplik var herhlde ama büyükler derki erkek bebek seyirir die acaba öyle bişeymi
inşallah canım hepimiz sonuna kadar bi kişi bile eksilmeden gidelim de sonra bebişlerimizi nasıl büyüteceğimizi konuşalım
Kasimamaya gayret edin. Benim ilk goguslerim çatlamıştı. Hatta kasirken bildigin fermuar gibi ust derinin acildigini hissettim. Eve gittim bi baktim catlamisKızlar 3 gündür gögüs ucum ve çevresi aşırı kaşınıyor sanırım büyümesinden kaynaklı bir durum bunun için kullanabileceğim bir şey var mı
Nemlendirebilirsiniz kuruluk da etkiliyor. Ve bol su öneriliyor. O da bulantınız varsa eger, ne kadar mümkün ise tabi..Kasimamaya gayret edin. Benim ilk goguslerim çatlamıştı. Hatta kasirken bildigin fermuar gibi ust derinin acildigini hissettim. Eve gittim bi baktim catlamis
Cok kötü bir tecrübe Allah basa vermesin cok üzüldüm gerçektenBenim ilk bebeğim doğumda öldü . Anne karnında hasta olduğunu öleceğini soylemislerdi. Hiçbir şey alma demişti doktor. Herşey içimde kaldı hep yuttum. Ama bu sefer olumsuz düşünmemek için öğrendiğim günden itibaren almaya baslayacagim. Uzulecegim kadar üzüldüm zaten olumlu düşünmek istiyorum hep.
GünaydınGünaydın kızlar... ya ben sabahları hıc uyuyamıyorum bulantım var die 11 yatıyorum herhalde uykumu alıyorum ekstra bide 10 da da kontrolüm var sanırım heyecan yaptım bebek hareketlerini hisseden arkadaşlar bana çok enteresan geliyor jelıbon kadar daha kıkırdak olan bi bebek kesenin içinde daha doldurmadı bile keseyi kaç kat derinin altında bu ölülerim ile 4. Gebelıgım hiç hissetmedim bende gariplik var herhlde ama büyükler derki erkek bebek seyirir die acaba öyle bişeymi
Benimde gögüslerim büyüdü baya gözle görülür bir fark var o yüzden çatlamasından korkuyorum. Kaşımamaya çalışıyorum. Siz bir şey kullandınız mı çatladığını fark edinceNemlendirebilirsiniz kuruluk da etkiliyor. Ve bol su öneriliyor. O da bulantınız varsa eger, ne kadar mümkün ise tabi..