• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde gögüslerim büyüdü baya gözle görülür bir fark var o yüzden çatlamasından korkuyorum. Kaşımamaya çalışıyorum. Siz bir şey kullandınız mı çatladığını fark edince
Benimde memeler agzıma gırcek sanki 53 kıloyum ama gogusler 70 kılo bırıne ait sanki 😂 kasınıyorum bende havada sıcak sütyende terletıyor takmasan agrı oluyor...bende kasınıyorum ıkı gundur özellıkle

Ben geldim kızlar çok şükür bin şükür bebişim gayet iyi kalp atısınıda dinletti kızımla gitmiştik mutluluktan dört köşe olduk 🥰🙏 benim bebiş önden gidiyor 9+0 ama 10+2 çıktı dr um sorun deil iri bi bebek dedi panik yapmadan 3 hafta sonra görüşürüz dedi 🤲 ikidir bebek önde cıkıyo bende çizelgemi çekeyim öne bebege göre takip etmek lazım sanırım bu arada 33.23mm çıkmış 🧿 darısı gidicek arkadaşlarım size güzel haberlerle gelin 🤲 bide 3 hafta daha folik progestan devam... igne ve aspırın doguma kadar zaten saglık olsun yaaa 🙏
Maşallah kuzuya 🧿 hep böyle güzel haberlerle gelin inşallah kızlar. Kendim gitmişim gibi haberinizi bekliyorum, doktora gidicem deyince 😂 hep böyle güzel güzel büyüsün inşallah miniklerimiz 💕💕😍

Ben geldim kızlar çok şükür bin şükür bebişim gayet iyi kalp atısınıda dinletti kızımla gitmiştik mutluluktan dört köşe olduk 🥰🙏 benim bebiş önden gidiyor 9+0 ama 10+2 çıktı dr um sorun deil iri bi bebek dedi panik yapmadan 3 hafta sonra görüşürüz dedi 🤲 ikidir bebek önde cıkıyo bende çizelgemi çekeyim öne bebege göre takip etmek lazım sanırım bu arada 33.23mm çıkmış 🧿 darısı gidicek arkadaşlarım size güzel haberlerle gelin 🤲 bide 3 hafta daha folik progestan devam... igne ve aspırın doguma kadar zaten saglık olsun yaaa 🙏
Maşallah canım sağlıkla gelişmeye devam etsin 😍
Benimde memeler agzıma gırcek sanki 53 kıloyum ama gogusler 70 kılo bırıne ait sanki 😂 kasınıyorum bende havada sıcak sütyende terletıyor takmasan agrı oluyor...bende kasınıyorum ıkı gundur özellıkle
Benim ki çok büyük değildi ama bir beden büyüdü nerdeyse 🙈 ben normalde evde sütyen takmıyorum ama hamile kaldırımdan beri mecburen takıyorum takmayınca daha da hassaslaşıyor

Masallah canimmm tontis olur senin bebegin ne güzell saglikli olsun yavrucak😍

Benimde gögüslerim büyüdü baya gözle görülür bir fark var o yüzden çatlamasından korkuyorum. Kaşımamaya çalışıyorum. Siz bir şey kullandınız mı çatladığını fark edince
Ya olacagi varsa oluyor. Karnim catlamadi. Ama goguslerim çatladı ilk hamileligimde. Hindistan cevizi yagi kullandim bi ara ama oyle cok dikkat edemedim yaz da gelince. “Annenizde olmussa sizde de olur, genetik” deniyor genelde :)

Hadi gözün aydın cnm ☺️ Darısı başıma İnşAllah hepimizin İnşAllah 🤲🏻

Eklentiler

• D6825D48-19DE-4A46-AE15-95EEFD3B3517.jpeg
    D6825D48-19DE-4A46-AE15-95EEFD3B3517.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 43
Ben ilk gebeligimde lansinoh gogus kremi kullandim cook memnun kaldim. Hic catlama olmadi elh. Gecmis olsun..🌸🌸

Arkadaşlar merhaba benım bebegım 10 hafta 4 günlükken ultrason a gıtmistım de bebegım hıç hareket etmedı kalbını dınleyınce ıkna oldum bıraz ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabılır mı ? Normal mı hareket etmemesı ağırlığı boyu normal dedı doktor

günaydın canım benim de 11 de kontrolüm var çok heyecanlıyım hayırlı haberlerle gelelim inşallah :KK200:
kızlar ben kontrolden döndüm çok şükür bebiş çok iyiymiş hatta üç gün öne atmış doğum tarihi ufak bi kanamam vardı kese dışında o da bitmiş progestanı bırak dedi ona da çok sevindim. mideyi acayip bulandıran bişeydi. onun dışında kalp atışı, kesenin suyu vs her şey yolunda dedi üç hafta sonra ölçümlere yönlendirecekmiş. Çok şükür. Darısı hepinizin başına. :KK200:

Arkadaşlar merhaba benım bebegım 10 hafta 4 günlükken ultrason a gıtmistım de bebegım hıç hareket etmedı kalbını dınleyınce ıkna oldum bıraz ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabılır mı ? Normal mı hareket etmemesı ağırlığı boyu normal dedı doktor
canım hareket etse bile fark edilemeyebiliyor henüz çok küçük. sorun edilecek bir şey yoktur inşallah içini ferah tut.

Bende 12 hafta içine girince bebeği hissettim sırt üstü yattıgımda sağ tarafımda içten bişey kelebek kıpırtısı gibiydi Başka da hissetmedim tek seferlikti sanki ben burdayım dedi 😍😍😍

Bende bugun 10+2 de gıtmış oldum hareket net bişey bende görmedim dr kol bacak saydı ona ragmen hareketi demedi ama ilk bakınırken ben sanki poposunu attı gıbı geldi ama banada öyle gelmiş olabılır 12. Haftada gıdınce kıpır kıpır göreceksin annesi merak etme inş 🤲

kızlar ben kontrolden döndüm çok şükür bebiş çok iyiymiş hatta üç gün öne atmış doğum tarihi ufak bi kanamam vardı kese dışında o da bitmiş progestanı bırak dedi ona da çok sevindim. mideyi acayip bulandıran bişeydi. onun dışında kalp atışı, kesenin suyu vs her şey yolunda dedi üç hafta sonra ölçümlere yönlendirecekmiş. Çok şükür. Darısı hepinizin başına. :KK200:
Gözün aydın canım 🥰 hep güzel haberlerle gelelim daim olsun mutluluklarımız 🤲

Back