Benimde memeler agzıma gırcek sanki 53 kıloyum ama gogusler 70 kılo bırıne ait sankiBenimde gögüslerim büyüdü baya gözle görülür bir fark var o yüzden çatlamasından korkuyorum. Kaşımamaya çalışıyorum. Siz bir şey kullandınız mı çatladığını fark edince
Maşallah kuzuyaBen geldim kızlar çok şükür bin şükür bebişim gayet iyi kalp atısınıda dinletti kızımla gitmiştik mutluluktan dört köşe oldukbenim bebiş önden gidiyor 9+0 ama 10+2 çıktı dr um sorun deil iri bi bebek dedi panik yapmadan 3 hafta sonra görüşürüz dedi ikidir bebek önde cıkıyo bende çizelgemi çekeyim öne bebege göre takip etmek lazım sanırım bu arada 33.23mm çıkmış darısı gidicek arkadaşlarım size güzel haberlerle gelin bide 3 hafta daha folik progestan devam... igne ve aspırın doguma kadar zaten saglık olsun yaaa
Maşallah canım sağlıkla gelişmeye devam etsinBen geldim kızlar çok şükür bin şükür bebişim gayet iyi kalp atısınıda dinletti kızımla gitmiştik mutluluktan dört köşe oldukbenim bebiş önden gidiyor 9+0 ama 10+2 çıktı dr um sorun deil iri bi bebek dedi panik yapmadan 3 hafta sonra görüşürüz dedi ikidir bebek önde cıkıyo bende çizelgemi çekeyim öne bebege göre takip etmek lazım sanırım bu arada 33.23mm çıkmış darısı gidicek arkadaşlarım size güzel haberlerle gelin bide 3 hafta daha folik progestan devam... igne ve aspırın doguma kadar zaten saglık olsun yaaa
Benim ki çok büyük değildi ama bir beden büyüdü nerdeyseBenimde memeler agzıma gırcek sanki 53 kıloyum ama gogusler 70 kılo bırıne ait sankikasınıyorum bende havada sıcak sütyende terletıyor takmasan agrı oluyor...bende kasınıyorum ıkı gundur özellıkle
Masallah canimmm tontis olur senin bebegin ne güzell saglikli olsun yavrucakBen geldim kızlar çok şükür bin şükür bebişim gayet iyi kalp atısınıda dinletti kızımla gitmiştik mutluluktan dört köşe oldukbenim bebiş önden gidiyor 9+0 ama 10+2 çıktı dr um sorun deil iri bi bebek dedi panik yapmadan 3 hafta sonra görüşürüz dedi ikidir bebek önde cıkıyo bende çizelgemi çekeyim öne bebege göre takip etmek lazım sanırım bu arada 33.23mm çıkmış darısı gidicek arkadaşlarım size güzel haberlerle gelin bide 3 hafta daha folik progestan devam... igne ve aspırın doguma kadar zaten saglık olsun yaaa
Ya olacagi varsa oluyor. Karnim catlamadi. Ama goguslerim çatladı ilk hamileligimde. Hindistan cevizi yagi kullandim bi ara ama oyle cok dikkat edemedim yaz da gelince. “Annenizde olmussa sizde de olur, genetik” deniyor genelde :)Benimde gögüslerim büyüdü baya gözle görülür bir fark var o yüzden çatlamasından korkuyorum. Kaşımamaya çalışıyorum. Siz bir şey kullandınız mı çatladığını fark edince
Hadi gözün aydın cnmBen geldim kızlar çok şükür bin şükür bebişim gayet iyi kalp atısınıda dinletti kızımla gitmiştik mutluluktan dört köşe oldukbenim bebiş önden gidiyor 9+0 ama 10+2 çıktı dr um sorun deil iri bi bebek dedi panik yapmadan 3 hafta sonra görüşürüz dedi ikidir bebek önde cıkıyo bende çizelgemi çekeyim öne bebege göre takip etmek lazım sanırım bu arada 33.23mm çıkmış darısı gidicek arkadaşlarım size güzel haberlerle gelin bide 3 hafta daha folik progestan devam... igne ve aspırın doguma kadar zaten saglık olsun yaaa
Cnm kaç ml olduğu nerede yazıyor ? Benim 2.56 cm çıktıSaolun kızlar iyi dileklerin için tşlrallahım hep güzel haberler buluşalım geçmiş geçmişte kaldı üstünü karaladım... hersey cok guzel olucak inanıyorum hep mutlu olalım hepberaber olalım
Canım burda yazıyor mm ve muhtemel dogum tarıhıCnm kaç ml olduğu nerede yazıyor ? Benim 2.56 cm çıktı
Hmm benim cm değerinden vermiş cnm.Canım burda yazıyor mm ve muhtemel dogum tarıhı
Ben ilk gebeligimde lansinoh gogus kremi kullandim cook memnun kaldim. Hic catlama olmadi elh. Gecmis olsun..Benimde gögüslerim büyüdü baya gözle görülür bir fark var o yüzden çatlamasından korkuyorum. Kaşımamaya çalışıyorum. Siz bir şey kullandınız mı çatladığını fark edince
AYnen canım seninki cm vermis benimki mmHmm benim cm değerinden vermiş cnm. Eki Görüntüle 2282400
kızlar ben kontrolden döndüm çok şükür bebiş çok iyiymiş hatta üç gün öne atmış doğum tarihi ufak bi kanamam vardı kese dışında o da bitmiş progestanı bırak dedi ona da çok sevindim. mideyi acayip bulandıran bişeydi. onun dışında kalp atışı, kesenin suyu vs her şey yolunda dedi üç hafta sonra ölçümlere yönlendirecekmiş. Çok şükür. Darısı hepinizin başına.günaydın canım benim de 11 de kontrolüm var çok heyecanlıyım hayırlı haberlerle gelelim inşallah
canım hareket etse bile fark edilemeyebiliyor henüz çok küçük. sorun edilecek bir şey yoktur inşallah içini ferah tut.Arkadaşlar merhaba benım bebegım 10 hafta 4 günlükken ultrason a gıtmistım de bebegım hıç hareket etmedı kalbını dınleyınce ıkna oldum bıraz ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabılır mı ? Normal mı hareket etmemesı ağırlığı boyu normal dedı doktor
Bende bugun 10+2 de gıtmış oldum hareket net bişey bende görmedim dr kol bacak saydı ona ragmen hareketi demedi ama ilk bakınırken ben sanki poposunu attı gıbı geldi ama banada öyle gelmiş olabılır 12. Haftada gıdınce kıpır kıpır göreceksin annesi merak etme inşArkadaşlar merhaba benım bebegım 10 hafta 4 günlükken ultrason a gıtmistım de bebegım hıç hareket etmedı kalbını dınleyınce ıkna oldum bıraz ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabılır mı ? Normal mı hareket etmemesı ağırlığı boyu normal dedı doktor
Gözün aydın canımkızlar ben kontrolden döndüm çok şükür bebiş çok iyiymiş hatta üç gün öne atmış doğum tarihi ufak bi kanamam vardı kese dışında o da bitmiş progestanı bırak dedi ona da çok sevindim. mideyi acayip bulandıran bişeydi. onun dışında kalp atışı, kesenin suyu vs her şey yolunda dedi üç hafta sonra ölçümlere yönlendirecekmiş. Çok şükür. Darısı hepinizin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?