• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hazal1595 hazal1595 çok güzelsiniz diğer prensesinede sağlıkla kavuş al kollarına :KK68:

Bende park yatak alıcam sanırım bugün biraz modellere bakındım.diğer oğlumda mobilya beşik kullandık 2 sene 2.çocuğu düşünmediğimiz için başkasına verdim 🤭 sürpriz yumurtayada park yatak alim diyorum siz ilk çocuklarda park yatak olarak hangi marka modelleri kullandınız kızlar

Biz ogluma ikea nin sniglar besigini almistik. Ekimde 4e girecek hala besiginde yatiyor. Biz cook memnun kaldik. Kendi de cok seviyor. Simdi en kisa zamanda ogluma montessori yatak almayi dusunuyorum. Park yatak kullanmadim bi fikrim yok ama bebegin dogdugunda besiginin 2 yil kadar ayni odada olmasi guvenli baglanma icin onemli oldugunu soyluyor uzmanlar. Zaten dogunca goreceksin sen de kiyamayacaksin farkli odaya almaya😊 dolayisiyla bence montessori yatak almak icin cok erken oldugunu düşünüyorum. Bir kac ay degil de Bir kac yil idare edecek guzel bir besik daha guzel olur bence..nacizane fikrim..☺
Tahtalarin arasina kafasi sıkışır falan diye korkuyorum o tur modellerde

hazal1595 hazal1595 çok güzelsiniz diğer prensesinede sağlıkla kavuş al kollarına :KK68:

Bende park yatak alıcam sanırım bugün biraz modellere bakındım.diğer oğlumda mobilya beşik kullandık 2 sene 2.çocuğu düşünmediğimiz için başkasına verdim 🤭 sürpriz yumurtayada park yatak alim diyorum siz ilk çocuklarda park yatak olarak hangi marka modelleri kullandınız kızlar
Bende baktim biraz kanz pretty modeli hosuma gitti kumasi falan digerlerinden daha iyi sanki naylonsu değil

Ben geçen pazar ciğer yedim bide iki aylık ken yedim öbür hamileliklerimde de yedim sorun yaşamadım sakıncalı olduğunu bile bilmiyorum
Bence de ye canın çok istiyorsa neden zararlı olsun ki faydası bile var.

Kenar koruyuclar var canim eger boyle besik alirsan onlarla etrafini cevrelersin. Hem guzel dekor da oluyor. Secim senin.
Bende aynisini diyecektim canim. Kenar koruyucular her tarafini kapliyor zaten . Yeni dogdugunda yaninda olabilecek kucuk besik iyi oluyor bence :) hatta ben simdi yatagin yanina koyulabilenlerden istiyorum. Gece alip koymakta ikinci kizimda zorlandim . Besige yatinca agliyordu yanimda yatmak istiyordu . Hem yanimda hem kendi yataginda olur diye dusundum :)

Park yataklarda nerdeyse montessoriler kadar pahali :)
500 e falan da alabilrisiniz belki.canım fiyatlara hiç bakmadım gerçi daha 😊 benim oğlum inanılmaz harektliydi, 5 aylıkken beşikten tutunup kalkardı, emeklerdi falan. Bide yatarken deli gibi yatardı çok dönerdi o yüzden park yatak benim kurtarıcım olmuştu 1 2 yıl valla 😍 halbuki ben uvuz bişey almıştım sırf herkes al al bak çocuk içinden çıkmicak demişti 1 yaşına kadar işim olunca içine bırakırdım, güvenlik açısından da, içinde oynardı falan yani bana göre baya iyiydi park yatak. Beşiği de şu an 3.5 olucak oğlum hala yatıyor ıkea ahşap beşiklerinde. Seneye biz yeni eve geçince bazalı oda takımı alıcaz ona inşallah 😍 4 yaşa kadar kullanmış olucak beşiğinide.

500 e falan da alabilrisiniz belki.canım fiyatlara hiç bakmadım gerçi daha 😊 benim oğlum inanılmaz harektliydi, 5 aylıkken beşikten tutunup kalkardı, emeklerdi falan. Bide yatarken deli gibi yatardı çok dönerdi o yüzden park yatak benim kurtarıcım olmuştu 1 2 yıl valla 😍 halbuki ben uvuz bişey almıştım sırf herkes al al bak çocuk içinden çıkmicak demişti 1 yaşına kadar işim olunca içine bırakırdım, güvenlik açısından da, içinde oynardı falan yani bana göre baya iyiydi park yatak. Beşiği de şu an 3.5 olucak oğlum hala yatıyor ıkea ahşap beşiklerinde. Seneye biz yeni eve geçince bazalı oda takımı alıcaz ona inşallah 😍 4 yaşa kadar kullanmış olucak beşiğinide.
Evet park yatak daha portatif hem yatak odasina hem salona getirilebilir

Evet bu da güzelmiş bende kraftın bi kaç modelini beğendim ama hem kaliteli hem kullanımı rahat hemde fiyatı makul olan bi şey istiyorum çok şey istiyorum galiba :KK48:
2 seneden fazla kullanamaz ona göre fiyatı çok abartmadan alın canım 🙈 bizim markayı da hatırlamıyprum zaten çalındı taşınırken 🙈 yine uygun bişey alırım ben zaten ahşap beşiğide var. 1 2 yaşa kadar kullanır park yatak sonra ahşapı kullanır 3 4 yaşa kadar

Evet park yatak daha portatif hem yatak odasina hem salona getirilebilir
Kesinlkle bazen benim işim olurdu mesela salona heryere taşırdım yada misafir gelirdi baş edemezdim mesela, salona kenara koyardım park yatağı içine de oyuncakları ohh içindr oynar dururdu hem bize bakardı ordan 😍 yatıya gideceğim yere de götürürdüm. Genelde odasında beşiği dururdu, bizim yatak odads bu park yatak dururdu. En rahat uyuduğu park yataktı yani her çocuk farklıdır ama belki bende çevreye uyup almıştım öylesine o zamanlar ama çok memnundum

Bence de ye canın çok istiyorsa neden zararlı olsun ki faydası bile var.
Hamilelikte ciger ve herturlu sakatat tuketimi yasak. Ozellikle ilk 3 ay icinde yenmemesi gerekiyor ikinci 3 aylik donemde sadece tadimlik tuketilebilir. Ciger cok fazla a vitamini bulundurdugundan bebekte dogumsal anomaliye devep olabiliyor. Sakatatlar bakteri orani en yuksek bolgeler oldugu icin iyi pismis bile olsa onerilmiyor.

2 seneden fazla kullanamaz ona göre fiyatı çok abartmadan alın canım 🙈 bizim markayı da hatırlamıyprum zaten çalındı taşınırken 🙈 yine uygun bişey alırım ben zaten ahşap beşiğide var. 1 2 yaşa kadar kullanır park yatak sonra ahşapı kullanır 3 4 yaşa kadar
Bende 2 sene kullanmayı düşünüyorum canım ondan hem iyi hemde makul fiyatlı bi şey düşünüyorum gönlüme ve gözüme hitap eden bi şey bulurum inşallah :KK48:
Benim oğlumda çok hareketliydi dediğin gibi park yatak evin her yerinde gezdirilebilir göz önünde olur yatıya misafirliğe gidildiğinde taşınabilir ondan daha cazip geliyo bana.2 sene sonrada odası ayrılır yatağı değiştirilir.doğurasım geldi hemen ne güzel heyecanlar :KK73:

Bizimde abilerinden kalma park yatağımız var onu salona koymak istiyorum yatak odama da anne yanı beşiği almak istiyorum kızlar

Back