Aynen benim de oğlumdan kalma park yatak var onu yatak odasına alıcam oturma odasın bambu tüllü beşik alıcam inşallahBizimde abilerinden kalma park yatağımız var onu salona koymak istiyorum yatak odama da anne yanı beşiği almak istiyorum kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim de oğlumdan kalma park yatak var onu yatak odasına alıcam oturma odasın bambu tüllü beşik alıcam inşallahBizimde abilerinden kalma park yatağımız var onu salona koymak istiyorum yatak odama da anne yanı beşiği almak istiyorum kızlar
Yaa maşallah nasıl güzelsiniz minnoş da ablasına benzerse tadından yenmezGunaydin mutlu pazarlar hanimlar bunlar benim kızlarim
Ya tamam sakatat tüketimi yasak ama hamile canı çekmiş. Gitmez ki insanın burnundan kokusu bir defa tüketmekmenin bir sakıncası olacağı düşünmüyorumHamilelikte ciger ve herturlu sakatat tuketimi yasak. Ozellikle ilk 3 ay icinde yenmemesi gerekiyor ikinci 3 aylik donemde sadece tadimlik tuketilebilir. Ciger cok fazla a vitamini bulundurdugundan bebekte dogumsal anomaliye devep olabiliyor. Sakatatlar bakteri orani en yuksek bolgeler oldugu icin iyi pismis bile olsa onerilmiyor.
Cnm cok tsk valla bakalim benzeyecek mi ablasina bol.bol.bakiyorum gozune gozuneYaa maşallah nasıl güzelsiniz minnoş da ablasına benzerse tadından yenmez
Hadi ins hayirli.haberlerle.gel bende carsamba gidiyorum.ins benimde icerideki.kanama gecmistirMrb. Kızlar, hamilesiniz rica etsem, bana dua eder misiniz? Yarın Dr.a Gidecem. İnşlh hayırlı birşekilde gelirim ❤şimdiden tşklr, iyi geceler
Cnm ben cok ac kaldim mi oluyor yada uzum sure.ayakta durursam.dusuyor ama hamileleikte normalmis.yuksek tansiyon sıkıntıKızlar ben bu günlerde çok halsizim bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim
İnşAllah hayırlı haberlerle gelesin Rabbim gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin İyi gecelerMrb. Kızlar, hamilesiniz rica etsem, bana dua eder misiniz? Yarın Dr.a Gidecem. İnşlh hayırlı birşekilde gelirim ❤şimdiden tşklr, iyi geceler
Çok saol cnm inşlh... Benimde hamileliklerim de oluyor. Progesteron genelde iyi geliyor. İnşlh senin kide hayırlı bir şekilde geçmiştir.Hadi ins hayirli.haberlerle.gel bende carsamba gidiyorum.ins benimde icerideki.kanama gecmistir
Amin. Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN ALLAH a emanet olİnşAllah hayırlı haberlerle gelesin Rabbim gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin İyi geceler
Yemek yedikten sonra oldu gün içinde çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum ama düşmesi de kötü ya insanı sallıyo ayağa kalkamıyorum ama tabii yükselmesi daha kötü onu da biliyorum eşim tuzlu ayran yaptı içtim İnşAllah düzelirCnm ben cok ac kaldim mi oluyor yada uzum sure.ayakta durursam.dusuyor ama hamileleikte normalmis.yuksek tansiyon sıkıntı
Amin İnşAllah senden de sendee Allah’a emanet olAmin. Çok saol cnm ALLAH RAZI OLSUN ❤ ALLAH a emanet ol❤
Benim tansiyonum da hep düşük 8 9 10 olunca şükür ediyorum sürekli değişiyor hamilelikte normal inşallah normale dönerAmin İnşAllah senden de sendee Allah’a emanet ol
Benimde genelde yüksek ama 12 haftadır ara ara düşüyor hamilelikte düşmeye başladı ikiside kötü yaa sanada Allah şifa versin inşAllah düzeliriz aminBenim tansiyonum da hep düşük 8 9 10 olunca şükür ediyorum sürekli değişiyor hamilelikte normal inşallah normale döner
Aynen canım hayal kurması bile çok güzel Allah o günleri yaşamamızı nasip etsin hepimizeBende 2 sene kullanmayı düşünüyorum canım ondan hem iyi hemde makul fiyatlı bi şey düşünüyorum gönlüme ve gözüme hitap eden bi şey bulurum inşallah
Benim oğlumda çok hareketliydi dediğin gibi park yatak evin her yerinde gezdirilebilir göz önünde olur yatıya misafirliğe gidildiğinde taşınabilir ondan daha cazip geliyo bana.2 sene sonrada odası ayrılır yatağı değiştirilir.doğurasım geldi hemen ne güzel heyecanlar
Benim hep 10/5 10/6 canım yüksek çıkınca 11/7 falan çıkınca aa ne güzel briaz yükselmiş diyorum. Tuzlu ayran içiyoeum hergün 1 2 bardak çok iyi geliyorKızlar ben bu günlerde çok halsizim bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim