• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ogluma ikea bebek besigi almistim. 2,5 yasina kadar rahat kullandi. Sonra montessori yatak aldim. İkisi de cok kullanisli oldu. Simdi abisi karyolasina gecmisken kardesi yatacak besige. Cok kullanisli iki ayarda kullanilabiliyor, tek tarafini takmadan kendi yatağımın yanina koymustum yanimda uyuyo gibiydi. Mutfaga falan gittigimde de pusete koymustum oda da tasidim.
Besik sadece sallanan bi sey olsa miydi diyorum bazen. Sallamak bebek icin zararli deniyor diye almadim ayagimda da sallamadim. Ama sonra saldim tabi tek uyusun da diye 😬 insan ilk cocukta cok idealist oluyo 🙄

Hamilelikte ciger ve herturlu sakatat tuketimi yasak. Ozellikle ilk 3 ay icinde yenmemesi gerekiyor ikinci 3 aylik donemde sadece tadimlik tuketilebilir. Ciger cok fazla a vitamini bulundurdugundan bebekte dogumsal anomaliye devep olabiliyor. Sakatatlar bakteri orani en yuksek bolgeler oldugu icin iyi pismis bile olsa onerilmiyor.
Ya tamam sakatat tüketimi yasak ama hamile canı çekmiş. Gitmez ki insanın burnundan kokusu bir defa tüketmekmenin bir sakıncası olacağı düşünmüyorum

Kızlar ben bu günlerde çok halsizim 😒 bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş 😟 böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim

Kızlar ben bu günlerde çok halsizim 😒 bu akşam tansiyonum düşmüş arada düşüyordu ama bu kdr çok düşmezdi 10/5 olmuş 😟 böyle tansiyonu düşenler vardı düzeldi mi merak ettim
Cnm ben cok ac kaldim mi oluyor yada uzum sure.ayakta durursam.dusuyor ama hamileleikte normalmis.yuksek tansiyon sıkıntı

Mrb. Kızlar, hamilesiniz rica etsem, bana dua eder misiniz? Yarın Dr.a Gidecem. İnşlh hayırlı birşekilde gelirim 🤗❤şimdiden tşklr, iyi geceler ✋🏻
İnşAllah hayırlı haberlerle gelesin Rabbim gönlündeki hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻 İyi geceler 👋🏻

Aynen
Cnm ben cok ac kaldim mi oluyor yada uzum sure.ayakta durursam.dusuyor ama hamileleikte normalmis.yuksek tansiyon sıkıntı
Yemek yedikten sonra oldu gün içinde çok fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum ama düşmesi de kötü ya insanı sallıyo ayağa kalkamıyorum ama tabii yükselmesi daha kötü onu da biliyorum eşim tuzlu ayran yaptı içtim İnşAllah düzelir 🤲🏻

Benim tansiyonum da hep düşük 8 9 10 olunca şükür ediyorum sürekli değişiyor hamilelikte normal inşallah normale döner
Benimde genelde yüksek ama 12 haftadır ara ara düşüyor hamilelikte düşmeye başladı ikiside kötü yaa sanada Allah şifa versin inşAllah düzeliriz amin 🤲🏻

Bende 2 sene kullanmayı düşünüyorum canım ondan hem iyi hemde makul fiyatlı bi şey düşünüyorum gönlüme ve gözüme hitap eden bi şey bulurum inşallah :KK48:
Benim oğlumda çok hareketliydi dediğin gibi park yatak evin her yerinde gezdirilebilir göz önünde olur yatıya misafirliğe gidildiğinde taşınabilir ondan daha cazip geliyo bana.2 sene sonrada odası ayrılır yatağı değiştirilir.doğurasım geldi hemen ne güzel heyecanlar :KK73:
Aynen canım hayal kurması bile çok güzel 😊 Allah o günleri yaşamamızı nasip etsin hepimize 🙏🏽

Benim hep 10/5 10/6 canım yüksek çıkınca 11/7 falan çıkınca aa ne güzel briaz yükselmiş diyorum. Tuzlu ayran içiyoeum hergün 1 2 bardak çok iyi geliyor

Günaydın benim dünden beri kasığımın alt kısmı sezaryen yerine sancı giriyor karnım sertleşiyor önceki hamileliklerimde hiç olmadı kaç gündür kaşıntı yanma var acaba enfeksiyon mu yoksa kasılma mı çok korkuyorum doktora gitmeli miyim😢

Back