2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben 3 ayı bitirdim hala minicik karnım bu aydan sonra büyür diyorlar gerçi erkekte çok yayvanlaşmıyormuş öne doğru çıkıyormuş
Önemli olan bebişlerin sağlığı inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız ben bir de hızlı kilo aldım 6 kilo hepsi de göbeğimde birikti düşük tansiyon yaşadım o yüzden sadece yemek yemek için ve tuvalete gitmek için yerimden kalkıyordum hareketsiz kaldım.kıyafetlerim olmuyor artık 2 hafta sonra 3 lü taramam yapılacak o zaman bakalım cinsiyeti ne olacak sanırım biz sizden 3 hafta büyüğüz.

Bende burda bi konudan ogrendim kizlarin kafalari daha narin ceneleri sivri oluyormus erkeklerin kare oluyormus kafasi skull teorisi mi ne konunun adı
Hemen ultrason fotosuna baktim benimki kiz o zaman. Cenesi burnu cok dikkatimi cekmisti zaten kontrolde de sivri ve cok muntazamdi belki de bir erkek guzei geliyordur

Hemen ultrason fotosuna baktim benimki kiz o zaman. Cenesi burnu cok dikkatimi cekmisti zaten kontrolde de sivri ve cok muntazamdi belki de bir erkek guzei geliyordur
Benimkinin de kafasi kare :) nubu kiz gibi gelmisti ama sonradan farkettim hafif arkasi donukmus

Kizlar bu ayrintili ultrason icin özelde sira oluyor mu her özel hastane yapiyor mu birde bilginiz var mi
Periantoloji yani riskli gebelik uzmani olan hastaneler bakar. Ben oglumda ankarada ozel bi muayenehaneye gittim ta 4 sene once 450 tl para verdim cok yazik yani. Bu sefer bi uni hastanesine gidicem insallah
Benimkinin de kafasi kare :) nubu kiz gibi gelmisti ama sonradan farkettim hafif arkasi donukmus
Bi ogrenip rahatlasaydik

Kizlar bu ayrintili ultrason icin özelde sira oluyor mu her özel hastane yapiyor mu birde bilginiz var mi
Radyoloji uzmanalri bakiyor ozel hastahanelerin genelinde hepsinde de bulunuyor zaten bazilarinda perinatoloji bakio sanirim onlarda fiyat fazla oluyor

Yaptirdiginiz hastanenin sitesinden de bakin bi

Benim bebegin de cinsiyeti hakkinda yorum yapabilir misiniz?

Eklentiler

• 15628378112802431076803401742378.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar benimde yarın randevum var. İkili test yapacak sanırım.
Bu da geçen haftaki resim ben bir şey göremedim gören var mı
Sırtı dönük gibi geldi bana tam anlamadım nasıl durduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…