2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bir an önce miniğin hareketlerini hissedersin inşallah

Anladım cnm amin inşallah

Kizlar bu ayrintili ultrason icin özelde sira oluyor mu her özel hastane yapiyor mu birde bilginiz var mi
Canım her özelde muhalkak oluyor hepsini oturup tek tek arayıp fiyat bilgisi alabılırsın hatice deil netice önemli olan mesela benim oturdugum çevrede belkide 10 adet özel hastane var ben hepsını arayıp fiyat alıcam ama gittiğim özel hastane hastası oldugum için daha iyi fiyat verebiliyor mesela... sıra çok olmaz sanırım ama yıne sen 1 ay öncesinden alabılırsın istedıgın tarihe

Anladım canım.ins bende komple birakirim

canım o bildiğim kadarıyla az su tüketmekten oluyor doktor akıntının rengi koyulaşırsa su tüketimini arttır demişti gerçekten denedim rengi açılıyor. eğer enfeksiyon yoksa ondandır
yani normalde idrar rengi koyulaşıyor ama bu dönemler de akıntımızın artması da normalmiş devam ederse idrar tahlili yaptırırsın M Melekbebekannesi

Son düzenleme:
Ay ben de öyleyim karnın çok büyüdü Daha 3 aylık olmadan herkes anlıyordu karnımın şişkinliğinden eee şimdi 15. Haftadayım ama karnıma baksan daha ileri hafta gibi
ben 3 ayı bitirdim hala minicik karnım bu aydan sonra büyür diyorlar gerçi erkekte çok yayvanlaşmıyormuş öne doğru çıkıyormuş

Evet bu aralar az su tüketiyorum. Karnım da ağrıyor adet sancisi gibi ondan korkuyorum
benim de öyleydi, az su tüketimin Allah korusun enfeksiyon oluşumunu da hızlandırıyormuş. Ondan kaynaklı ağrıların olabilir biraz zorla kendini arttır düzelecek inşallah. Ben zorlandığımda içine bi meyve dilimi atıp içiyorum.

Öyle yapayım o zaman . Hem 12. Haftalarda düşük oluyor mu ki biz düşük riskini atlatmis olmuyor muyuz

Merhaba

Ben de dün papp a çıkmadı mı acaba diye düşündüm. Neyse bi yolunu bulucam doktora ulaşmanın çok sağol canım, en azından değer riskli gibi durmuyor dediniz ya, o bile yetiyor azıcık sakinleştirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…