- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Kafasi kare gibi sanki erkek ama goruntuyu yakinlastirmamis doktor emin olamadim
Birde bu var görüntü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafasi kare gibi sanki erkek ama goruntuyu yakinlastirmamis doktor emin olamadim
Ben erkek diyorum cunku cenesi belirgin degil ve alni duzEki Görüntüle 2287773
Birde bu var görüntü
canım Allah korusun riskimiz azaldı evet ama 16. haftaya kadar dikkat etmeye devamÖyle yapayım o zaman . Hem 12. Haftalarda düşük oluyor mu ki biz düşük riskini atlatmis olmuyor muyuz
Hadi bakalım cinsiyet öğrenince yazarım teşekkür ederimBen erkek diyorum cunku cenesi belirgin degil ve alni duz
:) rica ederim bakalim bilmis miyim dun gordum bende o konuyu :)Hadi bakalım cinsiyet öğrenince yazarım teşekkür ederim
Önemli olan bebişlerin sağlığı inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız ben bir de hızlı kilo aldım 6 kilo hepsi de göbeğimde birikti düşük tansiyon yaşadım o yüzden sadece yemek yemek için ve tuvalete gitmek için yerimden kalkıyordum hareketsiz kaldım.kıyafetlerim olmuyor artık 2 hafta sonra 3 lü taramam yapılacak o zaman bakalım cinsiyeti ne olacak sanırım biz sizden 3 hafta büyüğüz.ben 3 ayı bitirdim hala minicik karnım bu aydan sonra büyür diyorlar gerçi erkekte çok yayvanlaşmıyormuş öne doğru çıkıyormuş
Hemen ultrason fotosuna baktim benimki kiz o zaman. Cenesi burnu cok dikkatimi cekmisti zaten kontrolde de sivri ve cok muntazamdi belki de bir erkek guzei geliyordurBende burda bi konudan ogrendim kizlarin kafalari daha narin ceneleri sivri oluyormus erkeklerin kare oluyormus kafasi skull teorisi mi ne konunun adı
Benimkinin de kafasi kare :) nubu kiz gibi gelmisti ama sonradan farkettim hafif arkasi donukmusHemen ultrason fotosuna baktim benimki kiz o zaman. Cenesi burnu cok dikkatimi cekmisti zaten kontrolde de sivri ve cok muntazamdi belki de bir erkek guzei geliyordur
Periantoloji yani riskli gebelik uzmani olan hastaneler bakar. Ben oglumda ankarada ozel bi muayenehaneye gittim ta 4 sene once 450 tl para verdim cok yazik yani. Bu sefer bi uni hastanesine gidicem insallahKizlar bu ayrintili ultrason icin özelde sira oluyor mu her özel hastane yapiyor mu birde bilginiz var mi
Bi ogrenip rahatlasaydikBenimkinin de kafasi kare :) nubu kiz gibi gelmisti ama sonradan farkettim hafif arkasi donukmus
Perinatoloji olacakti yanlis yazmisimPeriantoloji yani riskli gebelik uzmani olan hastaneler bakar.
Radyoloji uzmanalri bakiyor ozel hastahanelerin genelinde hepsinde de bulunuyor zaten bazilarinda perinatoloji bakio sanirim onlarda fiyat fazla oluyorKizlar bu ayrintili ultrason icin özelde sira oluyor mu her özel hastane yapiyor mu birde bilginiz var mi
Var e-devletim de canım. Hastanenin sonuç sayfasında da, e-devlette de aynısı. Sadece tek 1 değer var, bak ekran görüntüsünü ekledim. Herkeste dediğin gibi o risk değeri vb şeyleri görmüştüm o sebeple anlayamadım ve sizler biliyorsanız eğer diye sormak istedim en baştaki ikili testin sonucu, onun altındakiler daha önceki başka kan ölçümlerim bu arada
Tamamen aynisi, hic bir fark yok. Zaten ilk oraya bakmistim da arkadas e-devlete de bir bak diyince oraya da baktim.Yaptirdiginiz hastanenin sitesinden de bakin bi
Kiz gibi Geldi banaBenim bebegin de cinsiyeti hakkinda yorum yapabilir misiniz?
ben iki hafta önce üniversite hastanesinden randevu alabildim nihayet o da 18 ine verdiKizlar bu ayrintili ultrason icin özelde sira oluyor mu her özel hastane yapiyor mu birde bilginiz var mi
Kızımla yeterince ilgilenememek çok üzüyodu beni . Ne olursa olsun insan önce yanındaki yavrusunu düşümüyomuş demek ki diyorumAynıyız hiçbişey yapmak istemiyorum herşeyden tiksiniyorum ama oğlan için dayanıyorum resmen