- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
Hepimiz sıkıldık galibaKizlar evde nasil vakit geciriyorsunuz yada hepiniz calisiyor musunuz isim agir oldugu icin isten ayrildim ama evde zaman hic gecmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz sıkıldık galibaKizlar evde nasil vakit geciriyorsunuz yada hepiniz calisiyor musunuz isim agir oldugu icin isten ayrildim ama evde zaman hic gecmiyor![]()
canım benim 13. haftaya girince baya baya azaldı inşallah senin de öyle olur.Benim bulantıda devam ediyor hala ne zaman biterki
ama ben henüz ikili tarama için gidicem ayrıntılı ultrason farklı galibaben iki hafta önce üniversite hastanesinden randevu alabildim nihayet o da 18 ine verdi![]()
Hangi gun verdinz testi. Ben mesela cuma verdim taa ertesi hafta cuma ciktiTamamen aynisi, hic bir fark yok. Zaten ilk oraya bakmistim da arkadas e-devlete de bir bak diyince oraya da baktim.
Evet bende içiyordum gebelikten önce. Ögrenir ögrenmez biraktim. Hem bebegimin sagligi için elimden geleni yapmam gerek. Tabi zor oldu baslarda. Boslukta gibi hissediyordum. 1 tane 2 taneyle birakamazsin zaten. Komple kesmek gerekkızlar yokmu böyle bi durum yaşayan kendimi çok kötü hissediyorum bir sürü dualar ediyorum kalbimde bir sızı bir yandan da bırakamıyorum aslında iradeliyimdir ama evde olsam belki bırakırım işyerinde çalışıyorum yoğunluk iş yükü stres derken kendimi sigara içerken buluyorum her defasında bir daha içmicem diyip tekrar içiyorum kendime kızıyorum sürekli bir vicdan muhasebesi içindeyim
Çarşamba günü kan vermiştim 1 hafta önceHangi gun verdinz testi. Ben mesela cuma verdim taa ertesi hafta cuma cikti
Ben kafasina cenesine bakiyorum ama olcum yaptigi cizgi tam ustunden gecmis ne dedi doktorSelamın aleyküm kızlar ben geldim bu da bnm bebişim 11+3 ultrasonu dr tahminde bulundu ama sizler ne diyeceksiniz merak ettim
ayyy ben hiç anlamıyorum ama senin bebişin cinsiyetini çok merak ediyorummmSelamın aleyküm kızlar ben geldim bu da bnm bebişim 11+3 ultrasonu dr tahminde bulundu ama sizler ne diyeceksiniz merak ettim
Bence kiz :)Ben buraya atmamistim nubu. Bilenler yorum yapabilir. İkili testte de risk cikmadi. Birdahaki kontrole 16.haftada falan gitmeyi dusunuyorum o da cinsiyet icin bakalim
Yani anlayamadın mı cnmBen kafasina cenesine bakiyorum ama olcum yaptigi cizgi tam ustunden gecmis ne dedi doktor
Evet anlayamadim olcum cizgisi ustunden gectigi icin tam seklini anlayamadimYani anlayamadın mı cnm
Dr erkeğe benziyo dedi ama kesin değil dedi
Bu ultrasona göre erkeğe benziyo demişti ama kesin değil demişti 23 temmuza cinsiyeti kesinleştirmek için çağırdı ama günler geçmiyoayyy ben hiç anlamıyorum ama senin bebişin cinsiyetini çok merak ediyorummm
hayırlısı olsun canım benim dün kesin konuştu bebişin duruşuna göre de tahmin yüzdeleri değişiyor demek ki.Bu ultrasona göre erkeğe benziyo demişti ama kesin değil demişti 23 temmuza cinsiyeti kesinleştirmek için çağırdı ama günler geçmiyo![]()
Amin cnm sağlıklı olsunlar da Rabbim hayırlısını nasip etsinhayırlısı olsun canım benim dün kesin konuştu bebişin duruşuna göre de tahmin yüzdeleri değişiyor demek ki.