Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de hep öyle örnekler görmüştüm, bir tek değer görünce anlayamadım anlayamadığım için de gerildim
Benim doktorum erkege benziyor dedi o da sen merak ediyorsun diye söylüyorum dedi yoksa tam 12 hafta olmamıştı. Çok da merak etmiyorum açıkçasıKızlar bicogunuz cinsiyeti belli olmuş hayırlı uğurlu nasipli bebişler olsunlar inşallah.biz öğrenemedik cokta merak ediyoruz 14.haftadayiz ama dr tam net emin olmadan hayatta soylemez cok iyi tanidigim icin biliyorum.başka bi dr a mı gitsek ki.bu arada perinatoloji dr undaki randevumuz 22 agustos a alindi detayli dan sonra gelirsin demisti dün dr um napsam bilemedim
canım e nabız varsa e devletten sonuçlarına ulaşabiliyosun , beta hcg papp a yaşın kilon sigara kullanımın bu test için önemli etkenler,yüzdelikleri alınıyor beta hcg ve papp a nın ona göre bilgisayarda risk analizi yapılıp tablo şeklinde bir çıktı oluyor ve rapor olarak da trisomi 18 ve down sendromu riski bazal değerin altındadır şeklindeydi benim raporum o değerleri yaş kilo hormonlar birebir etkiliyorAynen ben de hep öyle örnekler görmüştüm, bir tek değer görünce anlayamadım anlayamadığım için de gerildim
kızlar yatay yatıyor sanki baktıklarım kadarıyla erkek hissettim ben :) Allah gönlündekini versin canım sağlıklaBu da benim bebeğim kızlar var mı cinsiyet tahminlerinizEki Görüntüle 2287715
Var e-devletim de canım. Hastanenin sonuç sayfasında da, e-devlette de aynısı. Sadece tek 1 değer var, bak ekran görüntüsünü ekledim. Herkeste dediğin gibi o risk değeri vb şeyleri görmüştüm o sebeple anlayamadım ve sizler biliyorsanız eğer diye sormak istedim en baştaki ikili testin sonucu, onun altındakiler daha önceki başka kan ölçümlerim bu aradacanım e nabız varsa e devletten sonuçlarına ulaşabiliyosun , beta hcg papp a yaşın kilon sigara kullanımın bu test için önemli etkenler,yüzdelikleri alınıyor beta hcg ve papp a nın ona göre bilgisayarda risk analizi yapılıp tablo şeklinde bir çıktı oluyor ve rapor olarak da trisomi 18 ve down sendromu riski bazal değerin altındadır şeklindeydi benim raporum o değerleri yaş kilo hormonlar birebir etkiliyor
vallahı Allah yardım etsin sana baslarda baslayıp azalınca iyide ... ilerliyen zamanda baslaması ne zaman bitecegını bilmemek cok gıcıkKızlar normalde hiç bulantım yoktu bu zamana kadar ama son 1 haftadır felaketim şu saat olmuş uyutmuyor bulantı beni Bu haftada başlar mı ki normalde azalması laxım benim yeni başlıyor
Yaaa 4D cok tatlı allahım okadar net resim nasıl görmüyor bu dr lar bıraksınlar bu meslegı biz el atalımBu da benim bebeğim kızlar var mı cinsiyet tahminlerinizEki Görüntüle 2287715
Evet ilk kontrolümde hiçbir şey anlamamıştım şimdi böyle görünce gözlerime inanamadımvallahı Allah yardım etsin sana baslarda baslayıp azalınca iyide ... ilerliyen zamanda baslaması ne zaman bitecegını bilmemek cok gıcık
Yaaa 4D cok tatlı allahım okadar net resim nasıl görmüyor bu dr lar bıraksınlar bu meslegı biz el atalım
acaba papp a sonucun henüz oluşmadı mı canım çünkü sonuc yerinde bhcg + papp a diyor ya ama hcg değerin normal 110 ve üzeri riskli . kalbini temiz tut bide uzaklardasın whatsappdan falan arama şansın varsa doktorunu toplam test sonucu 5 iş günü sürdü benimki.Var e-devletim de canım. Hastanenin sonuç sayfasında da, e-devlette de aynısı. Sadece tek 1 değer var, bak ekran görüntüsünü ekledim. Herkeste dediğin gibi o risk değeri vb şeyleri görmüştüm o sebeple anlayamadım ve sizler biliyorsanız eğer diye sormak istedim en baştaki ikili testin sonucu, onun altındakiler daha önceki başka kan ölçümlerim bu arada
Bence kiz kafa sekline bakiyorum benEki Görüntüle 2287695 kızlar bir önceki kontrol görüntümüz bu nub a göre nedir sizce :)heyecanla yorumlarinizi bekliyoruz
Erkek gibiBu da benim bebeğim kızlar var mı cinsiyet tahminlerinizEki Görüntüle 2287715
Ay ben de öyleyim karnın çok büyüdü Daha 3 aylık olmadan herkes anlıyordu karnımın şişkinliğinden eee şimdi 15. Haftadayım ama karnıma baksan daha ileri hafta gibiBence her gebeliğin kendine özgü belirtileri var benim ilk hanileliğim ve karnım 5 aylık gibi gören bu kadar büyük olmaz diyor sanki balon koydum da Bence sıkıntı yapmayın normal geldi bana
Aa ilk defa duydum. Kafa sekli nasil oluyormus ki kizlarinBence kiz kafa sekline bakiyorum ben
Tam olarak hatirlamiyorum hafta mi esimin baskisida biraz etkili oldu o icirmiyordu zaten bana birseyi yapma dediklerinde o bende daha cok istek uyandirir yapi olarak böyle biriyim tamamen birakma fikri olmuyor bende canim istediginde bir iki firt cekerim diye düsündüm ilk sonra canimin.cektigi zaman meyve kuruyemis yedim sonra eskisi gibi cekmedi suan bile cektigi zamanlar bir iki firt aliyorum ama kafamda o sigara ic sigara ic baskisi yok esimde evde icmese belki hic icmemSizin adınıza çok sevindim kaçıncı haftada bıraktınız nasıl bıraktınız bende yarın hiç icmeyecegim biraz anlatsaniz
Bende burda bi konudan ogrendim kizlarin kafalari daha narin ceneleri sivri oluyormus erkeklerin kare oluyormus kafasi skull teorisi mi ne konunun adıAa ilk defa duydum. Kafa sekli nasil oluyormus ki kizlarin
Nuba göre kız gibi çıkıntısı parelel gibi geldi banaEki Görüntüle 2287695 kızlar bir önceki kontrol görüntümüz bu nub a göre nedir sizce :)heyecanla yorumlarinizi bekliyoruz
Senin bebişin de benim bebişim gibi ayaklarını kendine doğru çekmiş bacak arası görünmüyor gibi geldi bana Ben doktora cinsiyetini sorduğumda bana göstermişti bak ayakları kendine doğru çekmiş görünmüyor demişti seninki de öyle gibiBu da benim bebeğim kızlar var mı cinsiyet tahminlerinizEki Görüntüle 2287715