• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Buda ikinci foto tahminleri alim😊
2287877

12.hafta biticek ve hala bulantım geçmedi sürekli değil ama ekmek gıbı bastıracak bırseyler yemezsem mahvoluyorum işyerinde daha sımdıden 4 kılo aldım ve hamıle kalmadan oncede bıraz kılo almıstım bıraz önce ısyerınde bı kadın senın son zamanlardakı halını dusunemıyorum bıraz dıkkat et dedi çok ama çok uuzldum 6 aylık gıbı karnım oldu hem çabuk çıktı hemde kılodan :( bı de ben senı dusunuyorum nasıl verceksın o kıloları dıyo ben acaba dıyetısyenemı gıtsem

Kızlar ben resim attım kimse görmedi mi ya bi tahmin yapsaydınız ya:D

2287897

12.hafta biticek ve hala bulantım geçmedi sürekli değil ama ekmek gıbı bastıracak bırseyler yemezsem mahvoluyorum işyerinde daha sımdıden 4 kılo aldım ve hamıle kalmadan oncede bıraz kılo almıstım bıraz önce ısyerınde bı kadın senın son zamanlardakı halını dusunemıyorum bıraz dıkkat et dedi çok ama çok uuzldum 6 aylık gıbı karnım oldu hem çabuk çıktı hemde kılodan :KK43: bı de ben senı dusunuyorum nasıl verceksın o kıloları dıyo ben acaba dıyetısyenemı gıtsem
benim bulantılar bu hafta başlarında yeni yeni geçmeye başladı azcık kalmış inşallah :dua: bence sen diyetisyene gitmeden biz o kadını öldürüp topluca hapse girelim :sinirli: canım benim doktor da dikkat et diyor geçen eltime sordum o da kadın doğum uzmanı kendini sınırlama zaten bünyen neye meyilliyse o olacak istediğini ye iç dedi. kafana çok takma bence tabi dikkat et beslenmene de kafana takıp huzursuz etme kendini :KK43:

benim bulantılar bu hafta başlarında yeni yeni geçmeye başladı azcık kalmış inşallah :dua: bence sen diyetisyene gitmeden biz o kadını öldürüp topluca hapse girelim :sinirli: canım benim doktor da dikkat et diyor geçen eltime sordum o da kadın doğum uzmanı kendini sınırlama zaten bünyen neye meyilliyse o olacak istediğini ye iç dedi. kafana çok takma bence tabi dikkat et beslenmene de kafana takıp huzursuz etme kendini :KK43:
haklısın canım bulantılarım geçsin azaltıcam insallah sürekli yemek yemeyi, ama neyaparsan yap bünye çok önemli bide trioid hastasıyım çunku hala yuksek değerlerm ınsanlar bakıp bakıp konusuyo işte çok şükür saglıklıyım ve bebeğimde iyi suan sadece bıraz uzuldum okadar

haklısın canım bulantılarım geçsin azaltıcam insallah sürekli yemek yemeyi, ama neyaparsan yap bünye çok önemli bide trioid hastasıyım çunku hala yuksek değerlerm ınsanlar bakıp bakıp konusuyo işte çok şükür saglıklıyım ve bebeğimde iyi suan sadece bıraz uzuldum okadar
hiç üzülme bebişinle sen sağlıklı bir şekilde tamamlayın bu süreci hem dediğin gibi her zaman böyle iştahlı olmazsın bence de. kimse için canını sıkıp bebişini etkileme.

12.hafta biticek ve hala bulantım geçmedi sürekli değil ama ekmek gıbı bastıracak bırseyler yemezsem mahvoluyorum işyerinde daha sımdıden 4 kılo aldım ve hamıle kalmadan oncede bıraz kılo almıstım bıraz önce ısyerınde bı kadın senın son zamanlardakı halını dusunemıyorum bıraz dıkkat et dedi çok ama çok uuzldum 6 aylık gıbı karnım oldu hem çabuk çıktı hemde kılodan :KK43: bı de ben senı dusunuyorum nasıl verceksın o kıloları dıyo ben acaba dıyetısyenemı gıtsem
hayır kulak asma şuan kilo durumlarına bende 4 kg verdim ilk 3 ayda smdi almaya başladım düşünki içinde bir mucize var ben köfte et tavuk çiğneyemiyorum tiksindim sürekli semizotu yoğurtluyorum zeytinyağlı fasulye brokoli karnıbahar tüketiyorum biraz zeytinyağlı sebze meyve ağırlıklı tüket bence .diyet bence düşünme bebeğin senden besleniyor.bol su iç .kilonada yorum yapılmasına müsade etme sen sınırlarını çiz insanlar bu hassas dönemde sana söyleyeceklerini 2 3 kere düşünmesi lazm cnm bakma kmsenin lafına sağlıklı mutlu bi hamilelik ömür boyu etkiler,ama millet zayıfsın kilo almadın dese de sıkıntılı hamilelik geçirsen ömrünce unutamazsın ondan kulak asma cnm yorumada izin verme bence :)

bence dost aci soyler :) yani patavatsizligindan mi söyledi bilmiyorum ama eger cok kilo aldigini dusunuyorsan bi diyetisyene gorunmende mahsur yok. Bebegini beslemenin yolunu gosterecektir. Ayrica senin kendini iyi hissetmen de cok onemli. Dogum sonrasi kilo veremeyip lohusalik psikolojisi ile birlesince cok yipranan insanlar var. O zamanki mutlulugun da bebegin icin sutun icin cok onemli olacak :) nacizane fikrim 🥰
Kızlar ben resim attım kimse görmedi mi ya bi tahmin yapsaydınız ya:KK70:

Eki Görüntüle 2287897
Senin bebisin arkasi donukmus malesef cinsiyet tahmini icin uygun degil foto :)

Hamilelik kiloları gebelik sonrası dikkat edersen kolay verilebiliyor ama asıl dikkat etmen gereken lohusalık
Süt verirken iştahın inanılmaz açılıyor, asıl kalıcı kilolar o zamandan kalıyor bence

Back