2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar evde nasil vakit geciriyorsunuz yada hepiniz calisiyor musunuz isim agir oldugu icin isten ayrildim ama evde zaman hic gecmiyor
Hepimiz sıkıldık galiba ben öğretmenim yaz tatili başladıgından beri evde nasıl vakit geçireceğimi şaşırdım . Bide tüm gün kızıma kendim bakıyorum şuan ,çok zormuş dinleniyomuşum bi havam değişiyomuş çalışırken

kızlar ben 13+2 yim bugün.ne zamana ayrıntılı ultrason için gitmem gerekir.21 -22 hafta olsa 8 hafta var yani 2 ay. ama siz hep ağustos ayına alıyorsunuz. ben yanlış mı hesaplıyorum nedir kafam karıştı.

Evet bende içiyordum gebelikten önce. Ögrenir ögrenmez biraktim. Hem bebegimin sagligi için elimden geleni yapmam gerek. Tabi zor oldu baslarda. Boslukta gibi hissediyordum. 1 tane 2 taneyle birakamazsin zaten. Komple kesmek gerek

Selamın aleyküm kızlar ben geldim bu da bnm bebişim 11+3 ultrasonu dr tahminde bulundu ama sizler ne diyeceksiniz merak ettim

Eklentiler

• 4C91DEA8-BF47-4EDD-BE91-741576B1995B.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 78
Ben buraya atmamistim nubu. Bilenler yorum yapabilir. İkili testte de risk cikmadi. Birdahaki kontrole 16.haftada falan gitmeyi dusunuyorum o da cinsiyet icin bakalim

Eklentiler

• P_20190704_103309.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…