Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda
ttek tavsiyem değerleri endusuk olan kentince olandan al.cunku ben ondan alinca vucudumun daha az nikotin istediğini farkettim.bide yarim dr gidince su nikotin bandini sorucam.kızlar yokmu böyle bi durum yaşayan kendimi çok kötü hissediyorum bir sürü dualar ediyorum kalbimde bir sızı bir yandan da bırakamıyorum aslında iradeliyimdir ama evde olsam belki bırakırım işyerinde çalışıyorum yoğunluk iş yükü stres derken kendimi sigara içerken buluyorum her defasında bir daha içmicem diyip tekrar içiyorum kendime kızıyorum sürekli bir vicdan muhasebesi içindeyim
bende sen gibi oldum canim. bazi insanlarda 3.aydan sonrada baslayabikiyormus ama gecici bir durummus. bende bikac gun icinde gecti darisi sanaKızlar normalde hiç bulantım yoktu bu zamana kadar ama son 1 haftadır felaketim şu saat olmuş uyutmuyor bulantı beni Bu haftada başlar mı ki normalde azalması laxım benim yeni başlıyor
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bir an önce miniğin hareketlerini hissedersin inşallahGünaydın kızlar yaaa bu dr gidiyorum bebiş iyi rahatlıyorum bana 3 gün gidiyor sonra yine bir takıntılık napcam ban böyle son kontrolde dedım bugunde hayırlısı ile cıkayım bidaha panık yapmıcam dedim üstünden 1 hafta gectı gene başladı psikopatlıgım Allahım biran önce hareketlerini hissetmek nasip olsun kızımda 16 hıssedıyodum bundada 15 hıssederım inş yoksa kafayı yicem
Anladım cnm amin inşallahHamile olduğumu 28. Günde ögrenmistim yani 4 haftalık oluyor 5 haftalık diyebilirim kalp atışlarını bile duymadan. Canım öncelikle şunu söyliyim ben 15 yaşından beri sigara içiyordum 21 yaşında oğlumu kucağıma aldım sigara hiç bırakmadım geçen sene görümcem hamile iken 1 paket sigara yetmiyordu ona onu göz önüne alarak o içiyor hiç bir şey olmuyor banada olmaz mantığı ile bırakmaya teşebbüs etmedim ama çok azaltmıştım görümcem kızını sağsağlim kucağına aldı benim kızım 18 haftalık karnımda öldü ve ben ani bebek ölümlerinde sigara kullanımını okuyunca ben bin kere öldüm hee sebep sigara mı bilmedik ama o vicdan azabı bana yetti belki başıma böyle bir şey gelmeseydi yine bırakamazdım o yüzden içenleri asla kınamıyorum o çok farklı bir psikoloji ilk günlerde saat sayıyordum çünkü tiryakiydim sonra bakmışım hafta sayıyorum sonra Bi baktım içmeyeli ay olmuş Rabbım inşallah özellikle tüm gebelere bırakmayı nasip etsin.
Canım her özelde muhalkak oluyor hepsini oturup tek tek arayıp fiyat bilgisi alabılırsın hatice deil netice önemli olan mesela benim oturdugum çevrede belkide 10 adet özel hastane var ben hepsını arayıp fiyat alıcam ama gittiğim özel hastane hastası oldugum için daha iyi fiyat verebiliyor mesela... sıra çok olmaz sanırım ama yıne sen 1 ay öncesinden alabılırsın istedıgın tariheKizlar bu ayrintili ultrason icin özelde sira oluyor mu her özel hastane yapiyor mu birde bilginiz var mi
canım o bildiğim kadarıyla az su tüketmekten oluyor doktor akıntının rengi koyulaşırsa su tüketimini arttır demişti gerçekten denedim rengi açılıyor. eğer enfeksiyon yoksa ondandırArkadaslar koyu sarı turuncuya yakın akıntı var sizde de oluyor mu
Anladım canım.ins bende komple birakirimTam olarak hatirlamiyorum hafta mi esimin baskisida biraz etkili oldu o icirmiyordu zaten bana birseyi yapma dediklerinde o bende daha cok istek uyandirir yapi olarak böyle biriyim tamamen birakma fikri olmuyor bende canim istediginde bir iki firt cekerim diye düsündüm ilk sonra canimin.cektigi zaman meyve kuruyemis yedim sonra eskisi gibi cekmedi suan bile cektigi zamanlar bir iki firt aliyorum ama kafamda o sigara ic sigara ic baskisi yok esimde evde icmese belki hic icmem
yani normalde idrar rengi koyulaşıyor ama bu dönemler de akıntımızın artması da normalmiş devam ederse idrar tahlili yaptırırsın M Melekbebekannesicanım o bildiğim kadarıyla az su tüketmekten oluyor doktor akıntının rengi koyulaşırsa su tüketimini arttır demişti gerçekten denedim rengi açılıyor. eğer enfeksiyon yoksa ondandır
ben 3 ayı bitirdim hala minicik karnım bu aydan sonra büyür diyorlar gerçi erkekte çok yayvanlaşmıyormuş öne doğru çıkıyormuşAy ben de öyleyim karnın çok büyüdü Daha 3 aylık olmadan herkes anlıyordu karnımın şişkinliğinden eee şimdi 15. Haftadayım ama karnıma baksan daha ileri hafta gibi
Evet bu aralar az su tüketiyorum. Karnım da ağrıyor adet sancisi gibi ondan korkuyorumcanım o bildiğim kadarıyla az su tüketmekten oluyor doktor akıntının rengi koyulaşırsa su tüketimini arttır demişti gerçekten denedim rengi açılıyor. eğer enfeksiyon yoksa ondandır
benim de öyleydi, az su tüketimin Allah korusun enfeksiyon oluşumunu da hızlandırıyormuş. Ondan kaynaklı ağrıların olabilir biraz zorla kendini arttır düzelecek inşallah. Ben zorlandığımda içine bi meyve dilimi atıp içiyorum.Evet bu aralar az su tüketiyorum. Karnım da ağrıyor adet sancisi gibi ondan korkuyorum
Öyle yapayım o zaman . Hem 12. Haftalarda düşük oluyor mu ki biz düşük riskini atlatmis olmuyor muyuzbenim de öyleydi, az su tüketimin Allah korusun enfeksiyon oluşumunu da hızlandırıyormuş. Ondan kaynaklı ağrıların olabilir biraz zorla kendini arttır düzelecek inşallah. Ben zorlandığımda içine bi meyve dilimi atıp içiyorum.
MerhabaMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
���������
Isim Yaş Şehir Son adet tarihi Kaçıncı çocuk Cinsiyet Bebek ismi hazal1595 30 Hatay 2 Nisan 2 Kız @EsraCihan 26 İstanbul 2 Nisan 1 Kız @Eyluldeniz85 33 Kocaeli 30 Mart 2 Erkek @Hakbas2020 32 İstanbul 16 Nisan 3 @Dersaadet18 24 Kirklareli 16 Mart 1 Kız @Elifakca 30 19 Nisan 2 @denzk9 33 Yalova 9 Nisan 2 @Chek 30 İstanbul 21 Nisan 2 @balarisi_ 28 Van 14 Nisan 1 Erkek Erdem @Gulu kokla 26 İstanbul 10 Nisan 1 @pinarzeynep88 30 İstanbul 2 @cokiyiyaa 28 Konya 17 Nisan 2 @newmum34 30 İstanbul 27 Nisan 2 @Buhra30 30 Urfa 18 Nisan 3 @mavisannesi 32 Eskişehir 5 Nisan 2 @cemre_naz 30 Hatay 8 Nisan 2 Erkek @Otimoti 35 İstanbul 28 Mart 3 Erkek @arvenlena 33 İstanbul 1 Erkek @ladytombulyanak 22 İstanbul 8 Nisan 1 @Kaizen S 32 21 Nisan 3 P purpleturtlee 33 13 Nisan 1 @sweetday 31 İstanbul 2 @KIRMIZI pabuc 30 İzmir 3 @TANSELL12 33 Bursa 19 Nisan 2 @Cakiltasi52 34 Karaman 26 Nisan 2 @Bmnxx 26 Kocaeli 1 Erkek @kimsebilmesindiye 35 İstanbul 21 Nisan 2 @refikaaydin 35 2 Nisan 2 @Zeynep hatice 33 Adıyaman 20 Nisan 1 @Mavi fondoten 26 K.maraş 29 Mart 1 Erkek @difabu 33 Ankara 7 Nisan 2 @seneeeeem 36 İzmir 4 Nisan 1 Erkek @Dilas8292 26 12 Nisan 3 @Gold rose 24 Mart 1 Erkek @Milssenn 28 13 Nisan 1 M Melekbebekannesi 28 26 Nisan 1 @Banu bora 40 25 Nisan 1 Maria26 28 İstanbul 27 Nisan 2 @yasemininmasali 39 Istanbul 4 Nisan 2 @Buzzmelegi 27 1 Nisan 1 @HelloWorld2020 29 İstanbil 1 @cakcak88 31 Antalya 2 @Aselceren 26 İstanbul 1 Erkek @12125678 39 Ankara 18 Nisan 2 @voodooml 36 Sakarya 26 Mart 2 @beybisi35 30 İzmir 1 Erkek @btlkyn 31 Kocaeli 3 Nisan 1 Erkek @Mavi Boncuklar 33 Kocaeli 11 Nisan 2 @Cennethurmam 29 İzmir 11 Nisan 3 Erkek @Designer7 25 Bursa 30 Mart 1 Kız @Edirne25 37 Hatay 8 Nisan 3 Kız P pelinsamet06 30 Ankara 1 Nisan 1 Erkek @mimipelo 31 Kırklareli 16 Nisan 2 @My everything 27 İstanbul 20 Nisan 1 @YsfKvsr K.Maraş 7 Nisan 2 @asyaa2012 24 Ankara 20 Nisan 2 Erkek @Rengarenkkadin 29 İstanbul 2 @Duyguannee 27 Bursa 25 Nisan 1
canım biz pars isminde karar kıldık oğlumuza müsait olduğunda ekleyebilirsen sevinirim :)Merhaba
Ben de dün papp a çıkmadı mı acaba diye düşündüm. Neyse bi yolunu bulucam doktora ulaşmanın çok sağol canım, en azından değer riskli gibi durmuyor dediniz ya, o bile yetiyor azıcık sakinleştirmeyeacaba papp a sonucun henüz oluşmadı mı canım çünkü sonuc yerinde bhcg + papp a diyor ya ama hcg değerin normal 110 ve üzeri riskli . kalbini temiz tut bide uzaklardasın whatsappdan falan arama şansın varsa doktorunu toplam test sonucu 5 iş günü sürdü benimki.
Kıza benzettim benEki Görüntüle 2287695 kızlar bir önceki kontrol görüntümüz bu nub a göre nedir sizce :)heyecanla yorumlarinizi bekliyoruz
Bende burda bi konudan ogrendim kizlarin kafalari daha narin ceneleri sivri oluyormus erkeklerin kare oluyormus kafasi skull teorisi mi ne konunun adı
Kafasi kare gibi sanki erkek ama goruntuyu yakinlastirmamis doktor emin olamadimEki Görüntüle 2287762
Benim bebişime de yorum yapabilir misin