• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı sabahlar kızlar ben 4 te kanama ile uyandım büyük bir parça düşürdüm acil Dr a ulaşamadığım için devlete gittim muayene oldum çok şükür bebeğim yaşıyordu sabah da kendi dr ma gittim bebek iyi fakat düşük tehlikesi var dedi kanama geceden beri devam ediyor pruloton iğne progestan verdi sürekli yatacaksın dedi lütfen dualarınızda
kızlar yokmu böyle bi durum yaşayan kendimi çok kötü hissediyorum bir sürü dualar ediyorum kalbimde bir sızı bir yandan da bırakamıyorum aslında iradeliyimdir ama evde olsam belki bırakırım işyerinde çalışıyorum yoğunluk iş yükü stres derken kendimi sigara içerken buluyorum her defasında bir daha içmicem diyip tekrar içiyorum kendime kızıyorum sürekli bir vicdan muhasebesi içindeyim
ttek tavsiyem değerleri endusuk olan kentince olandan al.cunku ben ondan alinca vucudumun daha az nikotin istediğini farkettim.bide yarim dr gidince su nikotin bandini sorucam.

Kızlar normalde hiç bulantım yoktu bu zamana kadar ama son 1 haftadır felaketim şu saat olmuş uyutmuyor bulantı beni 🤷🏻‍♀️ Bu haftada başlar mı ki normalde azalması laxım benim yeni başlıyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
bende sen gibi oldum canim. bazi insanlarda 3.aydan sonrada baslayabikiyormus ama gecici bir durummus. bende bikac gun icinde gecti darisi sana

Günaydın kızlar 🤗 yaaa bu dr gidiyorum bebiş iyi rahatlıyorum bana 3 gün gidiyor sonra yine bir takıntılık napcam ban böyle 😔son kontrolde dedım bugunde hayırlısı ile cıkayım bidaha panık yapmıcam dedim üstünden 1 hafta gectı gene başladı psikopatlıgım 🙈 Allahım biran önce hareketlerini hissetmek nasip olsun kızımda 16 hıssedıyodum bundada 15 hıssederım inş yoksa kafayı yicem 🥴
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bir an önce miniğin hareketlerini hissedersin inşallah

Hamile olduğumu 28. Günde ögrenmistim yani 4 haftalık oluyor 5 haftalık diyebilirim kalp atışlarını bile duymadan. Canım öncelikle şunu söyliyim ben 15 yaşından beri sigara içiyordum 21 yaşında oğlumu kucağıma aldım sigara hiç bırakmadım geçen sene görümcem hamile iken 1 paket sigara yetmiyordu ona onu göz önüne alarak o içiyor hiç bir şey olmuyor banada olmaz mantığı ile bırakmaya teşebbüs etmedim ama çok azaltmıştım görümcem kızını sağsağlim kucağına aldı benim kızım 18 haftalık karnımda öldü ve ben ani bebek ölümlerinde sigara kullanımını okuyunca ben bin kere öldüm hee sebep sigara mı bilmedik ama o vicdan azabı bana yetti belki başıma böyle bir şey gelmeseydi yine bırakamazdım o yüzden içenleri asla kınamıyorum o çok farklı bir psikoloji ilk günlerde saat sayıyordum çünkü tiryakiydim sonra bakmışım hafta sayıyorum sonra Bi baktım içmeyeli ay olmuş Rabbım inşallah özellikle tüm gebelere bırakmayı nasip etsin.
Anladım cnm amin inşallah

Kizlar bu ayrintili ultrason icin özelde sira oluyor mu her özel hastane yapiyor mu birde bilginiz var mi
Canım her özelde muhalkak oluyor hepsini oturup tek tek arayıp fiyat bilgisi alabılırsın hatice deil netice önemli olan mesela benim oturdugum çevrede belkide 10 adet özel hastane var ben hepsını arayıp fiyat alıcam ama gittiğim özel hastane hastası oldugum için daha iyi fiyat verebiliyor mesela... sıra çok olmaz sanırım ama yıne sen 1 ay öncesinden alabılırsın istedıgın tarihe

Tam olarak hatirlamiyorum hafta mi esimin baskisida biraz etkili oldu o icirmiyordu zaten bana birseyi yapma dediklerinde o bende daha cok istek uyandirir yapi olarak böyle biriyim tamamen birakma fikri olmuyor bende canim istediginde bir iki firt cekerim diye düsündüm ilk sonra canimin.cektigi zaman meyve kuruyemis yedim sonra eskisi gibi cekmedi suan bile cektigi zamanlar bir iki firt aliyorum ama kafamda o sigara ic sigara ic baskisi yok esimde evde icmese belki hic icmem
Anladım canım.ins bende komple birakirim

canım o bildiğim kadarıyla az su tüketmekten oluyor doktor akıntının rengi koyulaşırsa su tüketimini arttır demişti gerçekten denedim rengi açılıyor. eğer enfeksiyon yoksa ondandır
yani normalde idrar rengi koyulaşıyor ama bu dönemler de akıntımızın artması da normalmiş devam ederse idrar tahlili yaptırırsın M Melekbebekannesi

Son düzenleme:
Ay ben de öyleyim karnın çok büyüdü 😱 Daha 3 aylık olmadan herkes anlıyordu karnımın şişkinliğinden eee şimdi 15. Haftadayım ama karnıma baksan daha ileri hafta gibi 🤣
ben 3 ayı bitirdim hala minicik karnım bu aydan sonra büyür diyorlar gerçi erkekte çok yayvanlaşmıyormuş öne doğru çıkıyormuş :KK57:

Evet bu aralar az su tüketiyorum. Karnım da ağrıyor adet sancisi gibi ondan korkuyorum :KK43:
benim de öyleydi, az su tüketimin Allah korusun enfeksiyon oluşumunu da hızlandırıyormuş. Ondan kaynaklı ağrıların olabilir biraz zorla kendini arttır düzelecek inşallah. Ben zorlandığımda içine bi meyve dilimi atıp içiyorum.

benim de öyleydi, az su tüketimin Allah korusun enfeksiyon oluşumunu da hızlandırıyormuş. Ondan kaynaklı ağrıların olabilir biraz zorla kendini arttır düzelecek inşallah. Ben zorlandığımda içine bi meyve dilimi atıp içiyorum.
Öyle yapayım o zaman . Hem 12. Haftalarda düşük oluyor mu ki biz düşük riskini atlatmis olmuyor muyuz

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın)girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.
���������
IsimYaşŞehirSon adet tarihiKaçıncı çocukCinsiyetBebek ismi
hazal1595 hazal1595 30Hatay2 Nisan2Kız
@EsraCihan26İstanbul2 Nisan1Kız
@Eyluldeniz8533Kocaeli30 Mart2Erkek
@Hakbas202032İstanbul16 Nisan3
@Dersaadet1824Kirklareli16 Mart1Kız
@Elifakca3019 Nisan2
@denzk933Yalova9 Nisan2
@Chek30İstanbul21 Nisan2
@balarisi_28Van14 Nisan1ErkekErdem
@Gulu kokla26İstanbul10 Nisan1
@pinarzeynep8830İstanbul2
@cokiyiyaa28Konya17 Nisan2
@newmum3430İstanbul27 Nisan2
@Buhra3030Urfa18 Nisan3
@mavisannesi32Eskişehir5 Nisan2
@cemre_naz30Hatay8 Nisan2Erkek
@Otimoti35İstanbul28 Mart3Erkek
@arvenlena33İstanbul1Erkek
@ladytombulyanak22İstanbul8 Nisan1
@Kaizen S3221 Nisan3
P purpleturtlee 3313 Nisan1
@sweetday31İstanbul2
@KIRMIZI pabuc30İzmir3
@TANSELL1233Bursa19 Nisan2
@Cakiltasi5234Karaman26 Nisan2
@Bmnxx26Kocaeli1Erkek
@kimsebilmesindiye35İstanbul21 Nisan2
@refikaaydin352 Nisan2
@Zeynep hatice33Adıyaman20 Nisan1
@Mavi fondoten26K.maraş29 Mart1Erkek
@difabu33Ankara7 Nisan2
@seneeeeem36İzmir4 Nisan1Erkek
@Dilas82922612 Nisan3
@Gold rose24 Mart1Erkek
@Milssenn2813 Nisan1
M Melekbebekannesi 2826 Nisan1
@Banu bora4025 Nisan1
Maria26 Maria26 28İstanbul27 Nisan2
@yasemininmasali39Istanbul4 Nisan2
@Buzzmelegi271 Nisan1
@HelloWorld202029İstanbil1
@cakcak8831Antalya2
@Aselceren26İstanbul1Erkek
@1212567839Ankara18 Nisan2
@voodooml36Sakarya26 Mart2
@beybisi3530İzmir1Erkek
@btlkyn31Kocaeli3 Nisan1Erkek
@Mavi Boncuklar33Kocaeli11 Nisan2
@Cennethurmam29İzmir11 Nisan3Erkek
@Designer725Bursa30 Mart1Kız
@Edirne2537Hatay8 Nisan3Kız
P pelinsamet06 30Ankara1 Nisan1Erkek
@mimipelo31Kırklareli16 Nisan2
@My everything27İstanbul20 Nisan1
@YsfKvsrK.Maraş7 Nisan2
@asyaa201224Ankara20 Nisan2Erkek
@Rengarenkkadin29İstanbul2
@Duyguannee27Bursa25 Nisan1
Merhaba

acaba papp a sonucun henüz oluşmadı mı canım çünkü sonuc yerinde bhcg + papp a diyor ya ama hcg değerin normal 110 ve üzeri riskli . kalbini temiz tut bide uzaklardasın whatsappdan falan arama şansın varsa doktorunu toplam test sonucu 5 iş günü sürdü benimki.
Ben de dün papp a çıkmadı mı acaba diye düşündüm. Neyse bi yolunu bulucam doktora ulaşmanın 😪 çok sağol canım, en azından değer riskli gibi durmuyor dediniz ya, o bile yetiyor azıcık sakinleştirmeye 😊🌸

Bende burda bi konudan ogrendim kizlarin kafalari daha narin ceneleri sivri oluyormus erkeklerin kare oluyormus kafasi skull teorisi mi ne konunun adı
2287762

Benim bebişime de yorum yapabilir misin 🐣😊

Back