2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende birazdan kontrole gidicem İnşAllah herşey yolundadır cinsiyetten daha çok bunu istiyorum dualarınızı bekliyorum
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Ben de bugun kontrole gittim nedense cok endiselenmistim cok halsizlik istahsizlik vardi. Cok sukur iyiyiz☺

Ayyy cok sevindim masallah tebrik ederim canm Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin ins

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

Biz bugun gidicez bende merak icindeyim ama en cok cinsiyeti soyleyecek mi diye merakliyim :) gerci ben devlete gidiyorum söylememe olasılığı yüksek
ogrenmek istemiyorum dedigim halde soyledi benimkini seninde soyler indallah.

Kızlar bende birazdan kontrole gidicem İnşAllah herşey yolundadır cinsiyetten daha çok bunu istiyorum dualarınızı bekliyorum
hayirli haberlerle gel.

dr geldim bizimki buyudukce buyuyor bu dra gorede 12+3 çıktık.ultrasano girmeden cimsiyeto nezaman soyluyorsunuz dedim 13. hafta gibi dedi. brn ogrenmek istemiyorum ama 3. aydan sonra soyleniyor dediler dedum neyse bakti etti kesin degil ama erkek dedi.
2li test icin kan verdim folil asiti kesti.vitamin balik yagi falan olan bi tane ilac yazdi. eve geldik.ama su bulanti gecmedi biturlu

Eveeet minnoşumun cinsiyeti belli oldu teyzeleri Kızımız olucak sağlığımız da yerinde çok şükür çikolata yiyip gittim kıpır kıpırdı bugün doktor 31 Aralık dedi tahmini dogum tarihi için.
[/QUOTE]
Oyy maşallah öncelikle gözun aydın canım sonrada kızımız hayırlı olsun kız evlat bi başka yaaa

yarın dicek mi bakalım ben erkek gibi hissediyom ama
Ya okadar kritik haftadayız ki demıyorlar yaa pek bu hafta inş der erkekse deniyor bazende kızsa sor kızıma hamıleyken akrabamda 12 haftalık gebeydı o oglum olcak die gezerken ben 16 olmama ragmen belli deıl dıe gezıyıdum... kızlarda gec söylüyorlar ama inş sen yarın ögrenırsın

inşallah iyi sağlıklı olsun da canım beklerim zaten ilk çocuğumuz olacak Allah izin verirse yani ikisi de yok nasibiyle gelsin yavruşum.

Insallah guzel haberlerle gelirsin canim. Ben de bugun kontrole gittim nedense cok endiselenmistim cok halsizlik istahsizlik vardi. Cok sukur iyiyiz☺
Çok şükür bebişim iyiymiş dr tahminde bulundu erkeğe benziyo dedi valla hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı buymuş 3 Erkek annesi olmak

Oyy maşallah öncelikle gözun aydın canım sonrada kızımız hayırlı olsun kız evlat bi başka yaaa
[/QUOTE]
HAyırlı olsun cnm çok sevindim
Bana da erkeğe benziyo dedi hayırlısı ..

[/QUOTE]
Cnm senin ilkinin cinsiyeti neydi
Çok şükür bebişim iyiymiş dr tahminde bulundu erkeğe benziyo dedi valla hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı buymuş 3 Erkek annesi olmak
Cnm bosver hayirli saglikli evlat olsunlar yeter ki daha benziyor demis ama belkide kizdir cunki erkekleri senin haftanda kesin diyorlar genelde

Çok şükür canım gözünüz aydın Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…