2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben olsam giderdim, sonuçta şu an bir riskiniz yoksa kötü haber alma olasılığınız çok düşük.
Normal bir kontrol zamanı olsa neyse de taramayı erteleme bence.
Zaten kan testiyle birlikte sonucu değerlendiriyorlar, hemen çıkmaz sonucu

Çok saol cnm ALLAH RAZI olsun. Büyük ihtimalle söyler. Kızlarım var istiyorum sağlıklı, hayırlı bir erkek evladım olsun, inşh olur kısmet

Haklısın cnm, cuma günü, Dr gel dediği tarih cuma gidecem

Kızlar doktorumu aradım, doktorum yogundu diye sekreteriyle görüştüm. Doktorum dosyam bakmış sakıncası yok, pazartesi gelebilir demiş. Benim geç döllenme olmuştu onun bir etkisi olmuş olabilir mi? Tarihlerde.

Oyy yerim ben onu demek kız hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım tam olarak ne kadarlık hamilesin özele mi gittin

En iyisi birincisi küçükken ikinciyi yapmak diyenleri anıyorum valla hergün. Birisi de çıkıp demedi ki zor olur ilki büyüsün de öyle yap ikinciyi... üç beş gündür birazcık daha azaldı bulantım falan inşallah senin de azalır mutsuzluktan etrafıma sarmaya başladım en başta da eşime

Bu cuma ikili tarama var benim de,
Hamilelikten beri Bezgin Bekir modunda takıldığım için kendime kızıyorum
Aslında heyecanlıyım ama iştahım olmayınca resmen heyecanlanmaya halim kalmıyor.
Hayırlısı olsun cnm. 4_5aydan sonra ister istemez iştahın açılır,hamileliğin tadını çıkar, heyecan iyidir tatlı heyecanlar

Çok tebrik ederim canııım. Çok sevindim. Maşallah minnoşuna Hep böyle güzel güzel devam edin inşallah

Annemle aynı şehirde yaşasak art arda yapardım ben de
Bulantım bitene kadar çağırırdım hafta içi:) Düşüncesi bile güzel.
Annesi yakında olanlar çok şanslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…