• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuş😢 hepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..

Çok üzüldüm. Hiçbir sorun olmadan atlatırsın inşallah.

Mutluluktan havalara uçmayı çok isterdim ama erkeğe benziyo dedi sağlıklı olsun da hayırlısı buymuş 👶🏼
Canım geçen sene 11+6 günlük kontrole gittiğimde %90 erkek dedi 16 haftalık gittiğimde %100 kızım olacağını öğrenmiştim çok sevinip havalara uçmuştum ama kucağıma almak nasip olmadı o yüzden en iyisini Rabbım bilir deyip tevekkül etmek bize düşer. Rabbim gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallah 🤲

Canım geçen sene 11+6 günlük kontrole gittiğimde %90 erkek dedi 16 haftalık gittiğimde %100 kızım olacağını öğrenmiştim çok sevinip havalara uçmuştum ama kucağıma almak nasip olmadı o yüzden en iyisini Rabbım bilir deyip tevekkül etmek bize düşer. Rabbim gönlündekileri hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin inşallah 🤲
Cnm çok iyi teselli ettin beni Rabbim herşeyin hayırlısını verir sana da çok geçmiş olsun Rabbim bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin İnşAllah 🤲🏻

Oyy maşallah öncelikle gözun aydın canım 🤩 sonrada kızımız hayırlı olsun kız evlat bi başka yaaa :KK36:
Cnm senin ilkinin cinsiyeti neydi

Cnm bosver hayirli saglikli evlat olsunlar yeter ki daha benziyor demis ama belkide kizdir cunki erkekleri senin haftanda kesin diyorlar genelde
[/QUOTE]
CAnım benım bellı deıl yaaa alıntı yapmayı beceremeyınce benımde kız olacakmış demısım gibi oldu 😂

Arkadas ben bu alıntıya cevap vermeyı neden beceremıyorum yazıların hepsı bırbırıne gırmıs ben kızı olacak arkadasa hayırlı olsun derken benım kızım olacak gıbı yazılar birleşmiş 🥴

Cnm çok iyi teselli ettin beni Rabbim herşeyin hayırlısını verir sana da çok geçmiş olsun Rabbim bu bebeğini kucağına almayı nasip etsin İnşAllah 🤲🏻
Amin canım çok sağol inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbım kimseyi evladıyla sınamasın 🤲

Tebrik ederim canim bende bir kiz istedim rabbimden ama kismet tabi neler yasadin aceba hamileyken
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah canım ☺️ teşekkür ederim belirti olarak soruyorsun sanırım. Ben hep ekşi şeyler yedim bir de çok bulantılarım oldu kustum sürekli ilk haftalardan itibaren sağ kasıgımda batma ince sızı gibi bişeyler hissettim bebişte sağ taraftaymış zaten böyleydi belirtilerim 🤗

Back