Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14.haftayi gecirme zaten sonuc hemen cikmiyor bence gitmelisinBekliyim en iyisi ☺
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımbugun randevum var. dünden beri hic olmayan mide bulantim vardi.düşük yapandan etkilendim sanirsam aklima kotu seyler geldi.umarim hersey yolundadır. ikili test zamanindayim dr onuda yapmasini isteyecegim.hafta sonuda kendi dr giderim.
canim bende cok sik uyaniyorum.sabah uykumu almis oluyorum ama gece uyanip tekrar uykuya dalmak iskence2gibi
12 haftalık uygun diyor doktorlar bende 12 de yaptırdım sonuç anında çıkmıyor 10 gün sonra gelin diyorlar hemen çıkacak bir sonuç değil o yüzden gitmenizde yarar var derimBen değilde, eşim çook hazırlandı. Pazar günü sınav ,o yüzden ısrarda etmek istemiyorum, içimde korku var tarama için geç kalmakta istemiyorum. Bilmiyorum çok kararsız kaldım. Ama eşimi biliyorum, ALLAH Korusun canını sıkacak en ufak birşey olursa, çook takar, üzülür.onunda emeklerinin boşa çıkmasını istemem.
Yok canım benim belli değil ağustos başı gideceğim geçen hafta gittim cinsiyet için 1 ay sonra dediYok canim c.tesi kontrole gittim erkek gibi dedi ama sonrada kiz da olabilir dedi. Yani zaten 2 ihtimal var degil mi :) senin belli mi
Ben de 10 güne ikili taramanin sonucu icin gidecegim yine bir şansımı denerim:) yaptirdin mi tarama testiniYok canım benim belli değil ağustos başı gideceğim geçen hafta gittim cinsiyet için 1 ay sonra dedi
5 doz vurulduktan sonra bir daha aşı olmayacağız sanıyordum. Pekiştirme neymiş yahu. Ben hiç sağlık ocağına gitmedim bu hamileliğimde. Bir şey olur mu?Bana d vitamini vermediler 2015 te kizimda butun dozlari oldum ama pekistirme dozu vuracagiz dedi 20. Haftada
Insallah canim saolİnşallah ikinizinde bebekleri hayırlısıyla kızdır
OlabilirCanım cinsiyeti öğrenince uyuyacaksın kendimden biliyorum
O zaman ben tek gidiyim inşlh bir sıkıntı çıkmaz dua edin, lütfen12 haftalık uygun diyor doktorlar bende 12 de yaptırdım sonuç anında çıkmıyor 10 gün sonra gelin diyorlar hemen çıkacak bir sonuç değil o yüzden gitmenizde yarar var derim
Tek gidiyim ozaman14.haftayi gecirme zaten sonuc hemen cikmiyor bence gitmelisin
Biz bugun gidicez bende merak icindeyim ama en cok cinsiyeti soyleyecek mi diye merakliyim :) gerci ben devlete gidiyorum söylememe olasılığı yüksekTek gidiyim ozaman ☺
Aynen zararli cnm ben kalp.dinleme cihazini bile cok kullanmiyorumAYnen katılıyorum kontole gideceğim zmn geçmiyor bana kalsa her hafta kontrole gidicem ☺ ama sık sık ultrasona girmek de iyi değilmiş ondan gitmiyorum☺
Cnm valla bende vurulmayacak saniyordum ebe dedi saglik ocagindaki kaydini yaptir takip.ediliyor ya ordan5 doz vurulduktan sonra bir daha aşı olmayacağız sanıyordum. Pekiştirme neymiş yahu. Ben hiç sağlık ocağına gitmedim bu hamileliğimde. Bir şey olur mu?
Hayırlısı olsun inşAllah sağlıklı olsun da ..Canım cinsiyeti öğrenince uyuyacaksın kendimden biliyorum
Bu nasıl güzel bir dua hayırlısı İnşAllah eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da ..İnşallah ikinizinde bebekleri hayırlısıyla kızdır
Genelde devlet söylemiyor,RABBİM gönlüne göre versin cnmBiz bugun gidicez bende merak icindeyim ama en cok cinsiyeti soyleyecek mi diye merakliyim :) gerci ben devlete gidiyorum söylememe olasılığı yüksek
Hayırlı haberlerle gelelim İnşAllahBiz bugun gidicez bende merak icindeyim ama en cok cinsiyeti soyleyecek mi diye merakliyim :) gerci ben devlete gidiyorum söylememe olasılığı yüksek
Yok canım ben yaptırmadım. İnşallah senin sonuçlarında çok güzel çıkar cinsiyetini de öğrenirsinBen de 10 güne ikili taramanin sonucu icin gidecegim yine bir şansımı denerim:) yaptirdin mi tarama testini
Amin canim ins sende öğrenirsin bir an evvel.Yok canım ben yaptırmadım. İnşallah senin sonuçlarında çok güzel çıkar cinsiyetini de öğrenirsin
Dualarım seninle canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz belki gidince cinsiyetini bile söyler Rabbım inşallah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım benim içimden inşallah hayırlı bir oğlun olurO zaman ben tek gidiyim ☺inşlh bir sıkıntı çıkmaz dua edin, lütfen