• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugun randevum var. dünden beri hic olmayan mide bulantim vardi.düşük yapandan etkilendim sanirsam aklima kotu seyler geldi.umarim hersey yolundadır. ikili test zamanindayim dr onuda yapmasini isteyecegim.hafta sonuda kendi dr giderim.

canim bende cok sik uyaniyorum.sabah uykumu almis oluyorum ama gece uyanip tekrar uykuya dalmak iskence2gibi
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım

Ben değilde, eşim çook hazırlandı. Pazar günü sınav ,o yüzden ısrarda etmek istemiyorum, içimde korku var tarama için geç kalmakta istemiyorum. Bilmiyorum çok kararsız kaldım. Ama eşimi biliyorum, ALLAH Korusun canını sıkacak en ufak birşey olursa, çook takar, üzülür.onunda emeklerinin boşa çıkmasını istemem.
12 haftalık uygun diyor doktorlar bende 12 de yaptırdım sonuç anında çıkmıyor 10 gün sonra gelin diyorlar hemen çıkacak bir sonuç değil o yüzden gitmenizde yarar var derim 🤗

Bana d vitamini vermediler 2015 te kizimda butun dozlari oldum ama pekistirme dozu vuracagiz dedi 20. Haftada
5 doz vurulduktan sonra bir daha aşı olmayacağız sanıyordum. Pekiştirme neymiş yahu. Ben hiç sağlık ocağına gitmedim bu hamileliğimde. Bir şey olur mu?

AYnen katılıyorum kontole gideceğim zmn geçmiyor bana kalsa her hafta kontrole gidicem ☺ ama sık sık ultrasona girmek de iyi değilmiş ondan gitmiyorum☺😉
Aynen zararli cnm ben kalp.dinleme cihazini bile cok kullanmiyorum
5 doz vurulduktan sonra bir daha aşı olmayacağız sanıyordum. Pekiştirme neymiş yahu. Ben hiç sağlık ocağına gitmedim bu hamileliğimde. Bir şey olur mu?
Cnm valla bende vurulmayacak saniyordum ebe dedi saglik ocagindaki kaydini yaptir takip.ediliyor ya ordan

Back