• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuş😢 hepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
Çok üzgünüm. Umarim hicbir zarar görmeden atlatirsin bu süreci. Allah yardimci olsun canim

Bana kiz gibi geldi sizce? Doktor bisey demedi
IMG_20190708_174141.jpg

hayırlısıyla gelsin bebiş canım gözün aydın :KK200:
AMin İnşAllah sağol cnm herşeyin hayırlısı bütün belirtilerim kıza 👧🏼 işaret ediyodu ama böyleymiş kısmet nasibimizden öte yol yok sağlıklı olsun da .. ayy ben yine duygusala bağladım 🥺

Bu gün cinsiyet öğrenme günü olmuş maşallah 😍benim de herşey yolunda çok şükür cinsiyet için tahminde bulunmasını istedim erkeğe benziyor haftaya gel netleştirelim dedi 😊
Beni de 2 hafta sonraya cinsiyeti kesinleştirmeye çağırdı

Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah canım ☺ teşekkür ederim belirti olarak soruyorsun sanırım. Ben hep ekşi şeyler yedim bir de çok bulantılarım oldu kustum sürekli ilk haftalardan itibaren sağ kasıgımda batma ince sızı gibi bişeyler hissettim bebişte sağ taraftaymış zaten böyleydi belirtilerim 🤗
Tesekkur ederim insallah😊

Çok şükür bebişim iyiymiş dr tahminde bulundu erkeğe benziyo dedi valla hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı buymuş 👶🏼 3 Erkek annesi olmak 😌
Aynen canim saglik sihatli olsun da..hayirlisi belki daha sonra degisir tabi belli de olmaz.. Ben de bugun gittim ama cinsiyet tahmini yapmadi. Seninle bir cok seyimiz ayni gidiyordu belki de benim de oglusum olur😁

Back