• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bana akıl verin, bu cuma kontrolüm var, ikili tarama için, 13.haftanın içerisindeyim. Eşimde ısrarla bu cuma günü gitmeyelim, kpss sınavından sonra gidelim diyor, normalde bugün 12+3 olduk. Haftaya bugün mü gitsem? Cuma günü mü?

Ben olsam giderdim, sonuçta şu an bir riskiniz yoksa kötü haber alma olasılığınız çok düşük.
Normal bir kontrol zamanı olsa neyse de taramayı erteleme bence.
Zaten kan testiyle birlikte sonucu değerlendiriyorlar, hemen çıkmaz sonucu

Dualarım seninle canım inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz belki gidince cinsiyetini bile söyler Rabbım inşallah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım benim içimden inşallah hayırlı bir oğlun olur 🤲
Çok saol cnm ALLAH RAZI olsun. 🤗Büyük ihtimalle söyler. Kızlarım var istiyorum sağlıklı, hayırlı bir erkek evladım olsun, inşh olur kısmet ❤️🤗

Ben olsam giderdim, sonuçta şu an bir riskiniz yoksa kötü haber alma olasılığınız çok düşük.
Normal bir kontrol zamanı olsa neyse de taramayı erteleme bence.
Zaten kan testiyle birlikte sonucu değerlendiriyorlar, hemen çıkmaz sonucu
Haklısın cnm, cuma günü, Dr gel dediği tarih cuma gidecem☺️

Kızlar doktorumu aradım, doktorum yogundu diye sekreteriyle görüştüm. Doktorum dosyam bakmış sakıncası yok, pazartesi gelebilir demiş. Benim geç döllenme olmuştu onun bir etkisi olmuş olabilir mi? Tarihlerde.

Eveeet minnoşumun cinsiyeti belli oldu teyzeleri :KK68: Kızımız olucak 🌺 sağlığımız da yerinde çok şükür çikolata yiyip gittim kıpır kıpırdı bugün 🥰 doktor 31 Aralık dedi tahmini dogum tarihi için.
Oyy yerim ben onu demek kız hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım tam olarak ne kadarlık hamilesin özele mi gittin😊

Evde küçük çocuk olunca cidden daha çok yoruluyormuşuz 😟 bir de hep peşpeşe yapın derler eee çevremde de var aslında daha küçükken 2.yi doğuranlar nasıl doğurmuş bunlar 🤔 benim oğlan 3 yalında inanılmazzzz konuşuyor, dk yerinde durmuyor, mızmız zaten. Zaman geçmiyor. Bulantım var diyip naz yapamıyorum, kenara geçip uzanamıyorum üstüme atlıyo anında zaten uzansam 🙄 yemek mecbur yapıyorum ona yani midem bulanıyo, halsizim, enerjim sıfır ama oğlanla 10 katı yorgunum bütün gün inşallah 3.aydan sonra enerji gelir çok sıkılfım bunalımdayım bende hbişey yapmak istemiyorum.
En iyisi birincisi küçükken ikinciyi yapmak diyenleri anıyorum valla hergün. Birisi de çıkıp demedi ki zor olur ilki büyüsün de öyle yap ikinciyi... üç beş gündür birazcık daha azaldı bulantım falan inşallah senin de azalır mutsuzluktan etrafıma sarmaya başladım en başta da eşime

Bu cuma ikili tarama var benim de,
Hamilelikten beri Bezgin Bekir modunda takıldığım için kendime kızıyorum
Aslında heyecanlıyım ama iştahım olmayınca resmen heyecanlanmaya halim kalmıyor.
Hayırlısı olsun cnm. 4_5aydan sonra ister istemez iştahın açılır,hamileliğin tadını çıkar, heyecan iyidir ☺️☺️tatlı heyecanlar 🤗

Eveeet minnoşumun cinsiyeti belli oldu teyzeleri :KK68: Kızımız olucak 🌺 sağlığımız da yerinde çok şükür çikolata yiyip gittim kıpır kıpırdı bugün 🥰 doktor 31 Aralık dedi tahmini dogum tarihi için.
Çok tebrik ederim canııım. Çok sevindim. Maşallah minnoşuna :nazar: Hep böyle güzel güzel devam edin inşallah :KK68:

Evde küçük çocuk olunca cidden daha çok yoruluyormuşuz 😟 bir de hep peşpeşe yapın derler eee çevremde de var aslında daha küçükken 2.yi doğuranlar nasıl doğurmuş bunlar 🤔 benim oğlan 3 yalında inanılmazzzz konuşuyor, dk yerinde durmuyor, mızmız zaten. Zaman geçmiyor. Bulantım var diyip naz yapamıyorum, kenara geçip uzanamıyorum üstüme atlıyo anında zaten uzansam 🙄 yemek mecbur yapıyorum ona yani midem bulanıyo, halsizim, enerjim sıfır ama oğlanla 10 katı yorgunum bütün gün inşallah 3.aydan sonra enerji gelir çok sıkılfım bunalımdayım bende hbişey yapmak istemiyorum.

Annemle aynı şehirde yaşasak art arda yapardım ben de
Bulantım bitene kadar çağırırdım hafta içi:) Düşüncesi bile güzel.
Annesi yakında olanlar çok şanslı

Back