2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın
@hakbgecmis olsun saglicakla kucağına alursun bebisini. zor olsada dinlenmeye çalış.

dr bana verdiği beslenme programı bu uymaya calisiyorum miktarlarina takilmiyorum. ama et konusu azcık sıkıntılı oluyor bazen kokusu rahatsiz ediyor
bide balik yiyemiyorum tazesini bulamadigimdan.

Güzel bir liste ama işte evde olunca öğlen ve akşam farklı yemekler olmuyor malesef ve ben bu kadar ara öğünlü meyveli beslenmiyorum sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Kızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.

çıktı almadınız mı genelde değer aralıkları hemen yanında yazar hayırlı olsun bu arada

Slm canlarrr kalbım ağzında kalktım bugün devlet kontrolüm var cok heyecan yaptım malum krıtık haftalardayım Allahım herşey hepımız için güzel olsun nefret ettıgım bu haftaları su gibi atlatmak istiyorum dua edin bana gebişler 12 randevum

Allah iyiliğini versin kız, gebiş ne çok güzel geçicek kuzum bekliyoruz haberini, yaz hemen tamam mı ? ❤

Hayırlı olsun cnm

Eklentiler

• Screenshot_20190705-112459.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 40
Hadi hayırlısı cnm inşlh bir sıkıntı çıkmaz

çıktı almadınız mı genelde değer aralıkları hemen yanında yazar hayırlı olsun bu arada
yazıyor ama ben anlamıyorum yüksek değer yazıyor. çok teşekkür ederim Rabbim her kadına bu özel duyguyu hayırla sağlıkla tattırsın.
yarın kendi doktoruma gidicem de meraktan duramıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…