• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana da bir yorum alsam doktor kıza benziyor dedi ama oğlumda da öyle demişti 😄
20190704_231112-jpg.2285418

Eklentiler

• 20190704_231112.jpg
    20190704_231112.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 122
İnşallah Bi şey olmaz canım korkma Rabbım korktuklarımıza uğratmasın dualarım seninle
Allah razı olsun sağol cnm düşük tehtidiymiş serum takıldı progestan devam edicem Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah amin 🤲🏻

Ayni sorun yuzunden dun doktoruma yazdim yesil gibi akintim var ve kasinti.ikili fitil verdi kremle 3 gun arayla kullanacagim.fitili 12. Haftayo doldurdum.diye verdi mahvetti beni hala devam edio
AY o bende de oldu sabah bende kendi dr gidince söylücem bakalım

Allah razı olsun sağol cnm düşük tehtidiymiş serum takıldı progestan devam edicem Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşAllah amin 🤲🏻
Cnm gecmis olsun kese cevresinde mi kanama goruldu bol dinlen benim.9. Haftadan beri devam ediyorum devamli yatiuorum doktor 16._18. Haftaya kadar surebilir.dedi ins atlatiriz 🙏

Ben sabah ya zeytin ekmek, ya yesil soganli yumurtanin beyazi salatasi. Ogle aksam yemegi ya var ya yok. Sut ve urunleri yok. Et yok. Balik yok. Biraz meyve o da hepsi degil (muz kavun limon salatalik kesinlikle yok, midem bulaniyo) Ceviz falan bazi bazi. Saldim artik. Ayakta durabilsem yeter. Allaha emanet artik. Siz masallah cok iyisiniz, beslenemiyor muyum acaba tereddut ettiginizi gorunce bile vah benim bahtsiz yavrum dedim 😄
Yediklerimiz ve yiyemediklerimiz benziyo bende bu şekildeyim İnşAllah bi an önce düzeliriz

Amiiinn. Cok gecmis olsun. O korkuyu yasamayan cok az oluyor galiba. Yorma kendini bebis buyuyor gittikce daha da sıkı tutunuyor risk azalacak insallah

Yediklerimiz ve yiyemediklerimiz benziyo bende bu şekildeyim İnşAllah bi an önce düzeliriz
Ben oglumda bundan da beterdim. Cok sukur oglum hep haftasinin onunde gitti saglik sorunu da yaşamadı pek :nazar: olan bize oluyor sadece o da tez zamanda gecer insallah 🤲🏻

Cnm gecmis olsun kese cevresinde mi kanama goruldu bol dinlen benim.9. Haftadan beri devam ediyorum devamli yatiuorum doktor 16._18. Haftaya kadar surebilir.dedi ins atlatiriz 🙏
Sağol cnm pztesi kese çevresinde vardı bugün de öyle lekelenme olunca gittik içerde kanama yok ama düşük tehtidin var dedi benimde aynı 6.-7. Haftadan beri böyle arada oluyor bana da yorma kendini dinlen çoğunlukla yat dedi ama bende 2 oğlan var onlarla ilgilenmem gerekiyor fazla dinlenemiyorum ayy o kdr sürmez İnşAllah yaa biter bi an önce Rabbim kimseye yaşatmasın (bu arada her şerde bi hayır vardır)

Amiiinn. Cok gecmis olsun. O korkuyu yasamayan cok az oluyor galiba. Yorma kendini bebis buyuyor gittikce daha da sıkı tutunuyor risk azalacak insallah
Yormamaya çalışıyorum zaman buldukça uzanıyorum ama olacaksa oluyor önüne geçemiyorsun İnşAllah cnm İnşAllah

Sağol cnm pztesi kese çevresinde vardı bugün de öyle lekelenme olunca gittik içerde kanama yok ama düşük tehtidin var dedi benimde aynı 6.-7. Haftadan beri böyle arada oluyor bana da yorma kendini dinlen çoğunlukla yat dedi ama bende 2 oğlan var onlarla ilgilenmem gerekiyor fazla dinlenemiyorum ayy o kdr sürmez İnşAllah yaa biter bi an önce Rabbim kimseye yaşatmasın (bu arada her şerde bi hayır vardır)
Aynen cnm haklisin vardir hayir dinlenme firsatin da yokmua ben annemlere geldim kizimla onalr ilgilenio yoksa ben perisandim benim kese cevresi kanama alanim baya genisti bakalim 17 temmuz kontrol var ims gecmistir biraz cok bunaldim yatmaktan gidebildigim en uzak mesafe balkon😕

Aynen cnm haklisin vardir hayir dinlenme firsatin da yokmua ben annemlere geldim kizimla onalr ilgilenio yoksa ben perisandim benim kese cevresi kanama alanim baya genisti bakalim 17 temmuz kontrol var ims gecmistir biraz cok bunaldim yatmaktan gidebildigim en uzak mesafe balkon😕
Ben de gündüzleri evdeyim ama akşam çocukları parka falan çıkarıyorum mecbur sıkılıyorlar gün içinde fırsat buldukça yatıyorum İnşAllah geçmiştir bi an önce düzeliriz 🤲🏻

DÜşük tehtidi dedi cnm serum takıldı progestana devam dedi
Geçmiş olsun canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok dikkat et kendine yorma kendini ayakta kalma bolca dinlen Allah a emanet inşallah bişey olmadan hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımızı 🤲

Ben de gündüzleri evdeyim ama akşam çocukları parka falan çıkarıyorum mecbur sıkılıyorlar gün içinde fırsat buldukça yatıyorum İnşAllah geçmiştir bi an önce düzeliriz 🤲🏻
Ins cnm yarin doktordan sonra haber ver

Back