• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok dikkat et kendine yorma kendini ayakta kalma bolca dinlen Allah a emanet inşallah bişey olmadan hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımızı 🤲
Teşekkür ederim cnm amin İnşAllah çok dikkat edemiyorum ama fırsatını buldukça uzanıyorum ama olacağı varsa oluyor aynen cnm Allah’a emanetler amin İnşAllah amin 🤲🏻

Düşük tehtidi dedi cnm serum takıldı progestan devam dedi İnşAllah bi daha olmaz Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻
Çok geçmiş olsun Allah a emanetsiniz rabbim şifasını verir inşallah korkma 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çocuklardan fırsat bulduğun zaman uzan dinlen kendine dikkat et ağır bişey falan da kaldırma ki tetiklemesin 🧿

Çok geçmiş olsun Allah a emanetsiniz rabbim şifasını verir inşallah korkma 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çocuklardan fırsat bulduğun zaman uzan dinlen kendine dikkat et ağır bişey falan da kaldırma ki tetiklemesin 🧿
Amin İnşAllah Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Öyle yapmaya çalışıyorum ama bundan sonra daha dikkat edicem inş düzelir Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻

yalnız benimkinin cinsiyeti kaynadı.kimse yorum yapmadı o_O :mad:
2285491

Düşük tehtidi dedi cnm serum takıldı progestan devam dedi İnşAllah bi daha olmaz Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻
Canım benim çok geçmiş olsun lütfen önce moralini güçlü tut sonra da kendine dikkat et bir kaç hafta ya şu ayı atlattıktan sonra Allahın izniyle risk kalmayacak dinlen lütfen dualarımızı da edelim inşallah bebişine sağlıkla kavuşucaksın haber ver lütfen

Back