- 14 Mart 2019
- 264
- 229
- 18
- 31
Aminnnn seninde canımOyy Allah bağıslasın maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn seninde canımOyy Allah bağıslasın maşallah
Bende erkeğe benzettim hayırlı sağlıklı olsun inşallahyalnız benimkinin cinsiyeti kaynadı.kimse yorum yapmadı Eki Görüntüle 2285491
Dr lar bile zor tahmin ederken bu haftalarda, burada cinsiyet tahmini yapmak zor olmaz mi sizce de:)Bende erkeğe benzettim hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Güzel bir liste ama işte evde olunca öğlen ve akşam farklı yemekler olmuyor malesef ve ben bu kadar ara öğünlü meyveli beslenmiyorum sağlıkla gelsin bebişlerimizgünaydın
@hakbgecmis olsun saglicakla kucağına alursun bebisini. zor olsada dinlenmeye çalış.
dr bana verdiği beslenme programı bu uymaya calisiyorum miktarlarina takilmiyorum. ama et konusu azcık sıkıntılı oluyor bazen kokusu rahatsiz ediyor
bide balik yiyemiyorum tazesini bulamadigimdan. Eki Görüntüle 2285508
ben anlamadığım için yazmadım kuzucmyalnız benimkinin cinsiyeti kaynadı.kimse yorum yapmadı Eki Görüntüle 2285491
çıktı almadınız mı genelde değer aralıkları hemen yanında yazar hayırlı olsun bu aradaKızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.
kırdın şeytanın bacağını hep erkek diyolardı dünBakalımm kızıma kaç tane kız arkadaş gelicek haberlerinizi bekliyorummmm
Allah iyiliğini versin kız, gebiş ne çok güzel geçicek kuzum bekliyoruz haberini, yaz hemen tamam mı ? ❤Slm canlarrr kalbım ağzında kalktım bugün devlet kontrolüm var cok heyecan yaptım malum krıtık haftalardayım Allahım herşey hepımız için güzel olsun nefret ettıgım bu haftaları su gibi atlatmak istiyorum dua edin bana gebişler 12 randevum
bende ara ogun olmazsa kotu oluyorum hemen acikiyorum alim ayagim titriyorGüzel bir liste ama işte evde olunca öğlen ve akşam farklı yemekler olmuyor malesef ve ben bu kadar ara öğünlü meyveli beslenmiyorum sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Hayırlı olsun cnmKızlar Merhaba;
Grubunuzu uzaktan takip ettim ama sizde ekli değilim misafiriniz olarak bana yardım eder misiniz.
dün hamile olduğumu öğrendim. ancak KD acile gittiğim için pek konuşamadık. beta hcg 1484 çıktı. 15 gün sonra kalp atışına gel dedi.
sizce değerim nasıl, ve ben ne kadarlık gebeyimdir yorum yapabilir misiniz.
Hadi hayırlısı cnm inşlh bir sıkıntı çıkmazSlm canlarrr kalbım ağzında kalktım bugün devlet kontrolüm var cok heyecan yaptım malum krıtık haftalardayım Allahım herşey hepımız için güzel olsun nefret ettıgım bu haftaları su gibi atlatmak istiyorum dua edin bana gebişler 12 randevum
yazıyor ama ben anlamıyorum yüksek değer yazıyor. çok teşekkür ederim Rabbim her kadına bu özel duyguyu hayırla sağlıkla tattırsın.çıktı almadınız mı genelde değer aralıkları hemen yanında yazar hayırlı olsun bu arada
Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesin inşallahGünaydın kızlar
Dün cinsiyeti öğrendim kız
çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Allah razı olsunHayırlı olsun cnm