• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ne kadar sıklıkta açıkıyorsunuz? Bide acıkınca nasıl bir his oluyor normal zamanlarınızdaki gibimi... ben çok sık acıkıyorum kesin iki saatte bir yiyorum acıkınca eger hemen yemezsem migdem agrıyor ve bulanıyor ve bu his hiç hoşuma gitmiyor
Ayni ben ama benim bunlarin ustu el ayak.titremelerim kalp carpintim basliyor ilk kizimda da oyleydim duzenli yemem gerek bunda da😁

Slm kızlar son adet tarihim 20 nisan tahmini doğum 25 ocak oluyor. Fakat ultrason da 1 hafta geri çıktı. Geç döllenme olabilir dedi dr. Bu durumda ocak annesi mi oluyorum şubat mı
Bazen geri gelen bebek one gecebiliyor cnm mesel benim bu cocugum.beta hcgde geriydi.simdi 1 hafta onde gidio ilk kizim omdeydi dogumu 38 de oldu dogdugunda gelisimi.37 haftalikti sen ocak annesi gibi dusun kendini 😊

Slm kızlar son adet tarihim 20 nisan tahmini doğum 25 ocak oluyor. Fakat ultrason da 1 hafta geri çıktı. Geç döllenme olabilir dedi dr. Bu durumda ocak annesi mi oluyorum şubat mı
şubat olması için tam 40 haftada doğması gerekiyor canım senin minnak inatçı çıkmazsa ocakta olur bence :KK16:

Bende boyleydim aniden acikiyordum ve elim ayagim titriyordu seker cikti
Bendede açlik sekerım 97 çıktı drum sınırdasın dedi ama bulantılardan dolayı karbonhidrat beslendıgın ıcın yükselmişte olabilir dedi... kızımdada hafıf seker cıkmıstı dıkkat edip 11 kılo ilede doğum yapmıstım bakalım bundada cıkarsa bulantılarım bitince saglıklı beslenmeye calısıcam

Bendede açlik sekerım 97 çıktı drum sınırdasın dedi ama bulantılardan dolayı karbonhidrat beslendıgın ıcın yükselmişte olabilir dedi... kızımdada hafıf seker cıkmıstı dıkkat edip 11 kılo ilede doğum yapmıstım bakalım bundada cıkarsa bulantılarım bitince saglıklı beslenmeye calısıcam
Beni diyetisyene gonderdi doktor ona gore yemeye calisiyorum

canım ben sabahları hariç yemedikçe hiç aman aman acıkmıyorum zorla yiyorum çünkü yemeyince midem ağrıyor :110:
Canım bende öyleyım işte ne yicem die aglıyorum anam bıktı artık ne yapsam die dusunmekten mıgdem agırmasın dıe zorla yıyorum 🤢

Canım bende öyleyım işte ne yicem die aglıyorum anam bıktı artık ne yapsam die dusunmekten mıgdem agırmasın dıe zorla yıyorum 🤢
Bende hergün ne yicem diye düşünüyorum hele ki kahvaltıda canım hiç bişey istemiyo çocuklara hazırlıyorum onlarla zorla yiyorum
Senin cinsiyeti belli miydi cnm

Bazen geri gelen bebek one gecebiliyor cnm mesel benim bu cocugum.beta hcgde geriydi.simdi 1 hafta onde gidio ilk kizim omdeydi dogumu 38 de oldu dogdugunda gelisimi.37 haftalikti sen ocak annesi gibi dusun kendini 😊
Anladım tahmini doğum tarihini baz alayım öyleyse :)

Kızlar ne kadar sıklıkta açıkıyorsunuz? Bide acıkınca nasıl bir his oluyor normal zamanlarınızdaki gibimi... ben çok sık acıkıyorum kesin iki saatte bir yiyorum acıkınca eger hemen yemezsem migdem agrıyor ve bulanıyor ve bu his hiç hoşuma gitmiyor
aynı ben sürekli acıkıyorum yemezsem titremeye başlıyorum midem bulanıyor çok fena oluyorum çok skldım bu durumdan,ılk bebegımde de boyleydı ama şeker falan çıkmamıstı sanırım bazı hamılelıkte boyle olabılıyor

Ben cinsiyet merakından sabah kadar rüyamda kız mı erkek mi diye sorup duruyorum bi öğrensemde rahatlasam😂 bide iki üç gündür çok cins rüyalar görüyorum sizde de var mı acaba hamilelik hormonundan mı🤔

Ben cinsiyet merakından sabah kadar rüyamda kız mı erkek mi diye sorup duruyorum bi öğrensemde rahatlasam😂 bide iki üç gündür çok cins rüyalar görüyorum sizde de var mı acaba hamilelik hormonundan mı🤔
Bende aşırı merak içerisindeyim sorma geçen haftalarda da ben öyle cins rüyalar görüyodum erkek bebekte gördüm kız bebekte yani rüyamda bile cinsiyetini öğrenemedim 😀

Ben de yorum istesem 😁
20190702_171141.jpg

Merhaba kızlar şuan 10 haftalığız sizce nub teorisine göre cinsiyeti ne? Anlayan yorum yapabilecek olan var mı?

Eklentiler

• B4361217-693B-4C83-ADF2-4569DD1B375F.jpeg
    B4361217-693B-4C83-ADF2-4569DD1B375F.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 36
Benim açlık 120 çıkmıştı ilk. 2 aydır diyet ve yürüyüş yaparak çok şükür 87 ye düşürebilmişim. Beyaz ekmeği, pirinç, şeker, patates ve makarnayı hayatımdan tamamen çıkardım. İnşallah 24.haftadan sonra da normal çıkar.

Merhaba kızlar şuan 10 haftalığız sizce nub teorisine göre cinsiyeti ne? Anlayan yorum yapabilecek olan var mı?
Cnm 10.hafta da yanılma çok oluyormuş, en iyi sonuç 11.ve12. Haftalarda oluyormuş. Benimde 10. Haftada hemen hemen her kes kız dedi, biraz araştırdım, 🙈 10.hafta da yanılma çok oluyormuş. Bence bir iki hafta sabretmeliyiz.

Canım sürekli açım ben 🙈 normaldeki açlık hissimle alakası yok, ki o noktaya zaten hiç ulaşamıyorum ☺ 3 ana öğün yiyorum, aralarda da ara öğün meyve, kuruyemiş, çubuk kraker 😊 doktor da 3 ana, 3 ara öğün ye demişti zaten. Açlık hissedip de azıcık daha yememeye devam edersem, mide bulantısı, öğürme, kusma şeklinde devam ediyor 🤭 öyle titreme vb bişi yok bende, kan tahlillerimde de şeker ile ilgili bi sıkıntı çıkmıyor çok şükür.

Back