• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar istanbul anadolu yakasında devam ettiğiniz memnun kaldığınız yada daha önce hastası olduğunuz yada doğum yaptığınız bir doktor var mı? Özellikle ataşehir kadıköy üsküdar civarı olabilir..??
Ben memorial ataşehir'e gidiyorum. Pervana Hanım'a. Çok minnoş biri. İstersen bir bak yorumlarına filan. İnstagram hesabı da var.

hanımlar ikili tarama da değerlerim

Beta HCG İkili test56288
space.gif
PAPP-A İkili test492,4

çıktı sizinkiler nasıldı korktum bi beta hcg düşük gibi geldi bana da
Beta hcg dusuk olmasi lazim zaten cnm yuksek cikarsa sıkınti normal cikmis sonucun

Kocaeli de olan arkadaslar esim gebzede ki fabrikaya gecis yapti subat mart gibi evi tasiyacagiz hangi mahalleleri ii sosyal acidan falan eaim daricayi falan begenmemis biraz tutucu dedi biz aslinda tuzla.taragi dusunuyoruz ama yine de sizler orada yasayanlar olarak fikir alim istedim
Gebze merkez gayet güzel ve nezih bende orda oturuyorum tavsiye ederim ama kiralar oldukça pahalı geniş ve yeni ev bulmak neredeyse imkansızzz

Oğlu olacak olan arkadaşlar çok fazla bulantı kusma yaşadınız mı ?
Benim hiç bulantım koku hassasiyetim olmadı cinsiyetle alakası yoktur bence ama canım herkesin farklı geçiyor sonuçta bide elim hep ekşi şeylere gidiyordu ki hala öyle 🤭 yani onunda cinsiyetin alakasının olduğunu düşünmüyorum ☺️

Çok saol cnm içim rahatladı işten izin aldım doktora geçeyim diye . :eek:
Rica ederim cnm benimde 70 falan cikmisti beta
Gebze merkez gayet güzel ve nezih bende orda oturuyorum tavsiye ederim ama kiralar oldukça pahalı geniş ve yeni ev bulmak neredeyse imkansızzz
Bizde ya gebze merkez yada istanbul.tuzla dusunuyoruz evlere baktim.netten dediginiz gibi pahali biraz kiralar biz buradaki evimizi kiraya verip oradan turacagiz 2 bine kadar butce ayirdik artik nasipte ne varsa

Oğlu olacak olan arkadaşlar çok fazla bulantı kusma yaşadınız mı ?
Oruçluğu bulantı ve kusma ile geçirdim çok şükür tuttum ama yatarak :KK17::KK17: 2 haftadır kusma yoktu ama dün başladı tekrar bulantılar da beraberinde zaten geçmiyor bulantı da 🥺

Kızlar benimde sonucum bu şekilde yarın doktor randevum var

Eklentiler

• İkili test.png
    İkili test.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 60
Benimde kasıklarımda ağrı var ayağa kalkarken taş kesiliyor resmen hepşurdugumda da taş gibi acıyor hatta doğal mıdır bilmiyorum 🤔 kusmalarım tam bitti rahatladım derken 2 hafta arayla yeniden başladı 🤢🤮
Aynen cnm bende mide bulantım kesildi artık yok diyordum 2 hafta rahattım yine başladı kaşıklarımda senin tanımlamanla birebir taş kesiliyor resmen bi de kalp çarpıntısı okuryazar kasığımda ara ara öyle atıyor. Ama doktorum bunlar normal dedi sıkıntı yok dedi de rahatladım çok şükür sende panik yapma cnm geçecek inş 💕

Aynen cnm bende mide bulantım kesildi artık yok diyordum 2 hafta rahattım yine başladı kaşıklarımda senin tanımlamanla birebir taş kesiliyor resmen bi de kalp çarpıntısı okuryazar kasığımda ara ara öyle atıyor. Ama doktorum bunlar normal dedi sıkıntı yok dedi de rahatladım çok şükür sende panik yapma cnm geçecek inş 💕
İnşallah geçer hepimizin ki de rahat rahat bi hamilelik geçiririz 🤰

Kızlar ya doktor erkek gibi duruyor dedi ama ben merakımdan nub teoriye bakayım dedim bi internetten. Ama hiç bişi anlayamadım, çok beceriksizim bu konuda :) Anlayanlarınız vardı, biz baksanıza bebişe? Fotoda nub kısmı belli mi onu bile anlamıyorum, o derece beceriksizim :D

Eklentiler

• 20190703_100804.jpg
    20190703_100804.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 60
Oruçluğu bulantı ve kusma ile geçirdim çok şükür tuttum ama yatarak :KK17::KK17: 2 haftadır kusma yoktu ama dün başladı tekrar bulantılar da beraberinde zaten geçmiyor bulantı da 🥺
Araştırma yapıyorum çok bulantı kusması olanın kızı oluyomuş diyolar bence bu kişinin bünyesine göre değişiyor

Kızlar doktordan geldim şimdi tiroid degerlerim düşmüş çok şükür ama ilaca devam edicem 1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı eger yine aynıysa bırakırsın dedi. Ama bu sefer de alt değerim daha da yükselmiş sınır değer 40 benim ki 80 çıktı 😔 dahiliye Dr bişey demedi 1 haft sonra tekrar baktır dedi kadın doguma yönlendirdi ama burdaki doktora sinir oldugum için gitmiyorum pazartesi İstanbula gidicem kendi doktoruma. Bu değeri yüksek olan var mı başka bebeği etkiler mi ? Nasıl düşücek bu değer 🤷‍♀️ bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Back