- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
bende çok uğraştım. Çok akıllılar sanki bilerek yapıyorlarMaşallah canım.Ben de "anne "dedirtmeye çalışıyorum ben anne derken suratımı inceleyip "baba "diye bagiriyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok uğraştım. Çok akıllılar sanki bilerek yapıyorlarMaşallah canım.Ben de "anne "dedirtmeye çalışıyorum ben anne derken suratımı inceleyip "baba "diye bagiriyor...
MaşallahBenim kız 10 ay 12 günlük oldu tutunup kalkıyor koltuğa tutunup yürüyor emeklemeyede yeni başladı ins yaşına kadar da yürümeyi öğrenir.. birde şu doğum günü meselesi var tam oruclara gelicek Fikirleriizi almak isterim
Biz dogma isini bayramin 1.gunu hallettigimjz icin denk gelmiyor:))))))))Maşallah
Bizimkide bayrama denk geliyor
Nasıl kyllanıyosunuz peki 6. Ay bebeğim ek gıdaya geçtiğinden beri kabızEvet dr dupalac surup verdi hatta (aylardır gecmeyince)
Muz nar gibi gidalar cok kabiz yapiyor demir ilacida.yemeklerini pisirdikten sonra 1 yemek kaşığı zeytinyagi koyarak vermeyi deneyin rahatlayacaktir.Eger iciyorsa sekersiz gun kurusu kaynatip verebilirsiniz.Nasıl kyllanıyosunuz peki 6. Ay bebeğim ek gıdaya geçtiğinden beri kabız
Sabah aksam 25 ml(surubun kendi ölçeğinde ayarliyorum).Nasıl kyllanıyosunuz peki 6. Ay bebeğim ek gıdaya geçtiğinden beri kabız
Çok geçmiş olsunKan verdik bugün, bence tiroid yüksek
Bakalım daktır ne dicek
Eşim ve bende mevcut olan tiroid,egzama,alerji ilmek ilmek 2 cocuguma da işlenmiş
Allah başka dert vermesin
Silikon meme ucu ile emzirmeyi denedin mi? Badger meme ucu kremi de öneririm. Şimdi bebişler daha büyük tabi zorluğu daha çok emzirmenin. Oğlum 6 aylıkken ısırıyordu çok hem istemiyordu da artık memeyi. Biz öyle mamaya geçtik.Kızlar bebeğim göğsümü delik deşik etti ne zman ağzına alsa çekerek ısıriyor emzirmeye korkar oldum. 7 dışı var bi çare soyleyin bana göğüs kalkanı bile çare etmiyor eziyor ağzında
Ben bu yuzden emziremez hale geldim silikon uclarla emmiyor.yara oldu emmeye basladigi an izdirap oluyor bana o isirirken tepki vermiyorum verirsem gulup oyuna ceviriyor.oyle bir durumda serce parmagimi agzina sokarak memeyi kurtariyorum tek cozumum bu simdilikKızlar bebeğim göğsümü delik deşik etti ne zman ağzına alsa çekerek ısıriyor emzirmeye korkar oldum. 7 dışı var bi çare soyleyin bana göğüs kalkanı bile çare etmiyor eziyor ağzında
Denedim canım geveliyor istemiyor onunla emmekSilikon meme ucu ile emzirmeyi denedin mi? Badger meme ucu kremi de öneririm. Şimdi bebişler daha büyük tabi zorluğu daha çok emzirmenin. Oğlum 6 aylıkken ısırıyordu çok hem istemiyordu da artık memeyi. Biz öyle mamaya geçtik.
Bende emziremiyorum 2 gündür ne zaman ağzına alsa ısırıyor oyun halinemi getirdi yoksaBen bu yuzden emziremez hale geldim silikon uclarla emmiyor.yara oldu emmeye basladigi an izdirap oluyor bana o isirirken tepki vermiyorum verirsem gulup oyuna ceviriyor.oyle bir durumda serce parmagimi agzina sokarak memeyi kurtariyorum tek cozumum bu simdilik
Evet oyun yapıyorlar caninizin acidigini hic belli etmeyin komik birsey yaptiklarini zannediyorlar.bir sure sonra birakir disleriyle baska neler yapabileceklerini de kesfediyorlar.Bende emziremiyorum 2 gündür ne zaman ağzına alsa ısırıyor oyun halinemi getirdi yoksa
Yanliz olmadigima sevineyim mi yoksa bu durumda oldugumuza uzuleyim mi bilemedim:))Bebeğim 10 aylık oldu. Saat başı uyanıyor. Dün gece üç saat filan uyudum. Gündüz uyutmakta zorlanıyorum. Acaba atak haftasında mi. Diş de olabilir. Şurup verdim bir kaç gün sonra zarar verir mi diye bıraktım. Bir de tüm gün yürüdü acaba bacağına mi ağrı yaptı. Uyumayınca kafamdan tonla şey geçiyor. Bu bir süreç ve geçecek biliyorum ama yoruluyorum.
Gönülden sarılıyorum sizeYanliz olmadigima sevineyim mi yoksa bu durumda oldugumuza uzuleyim mi bilemedim:))
Geceleri emzirmeyi mi keseceksin. Bu aralar pek düzeni yok. Emziriyorum doymadigini hissedersem mama veriyorum. Emzik almadı benimki atıyor sürekli.Carinanebulasi 6erym kızlar gece uyanınca nasıl uyuttuyorsunuz? bizim doktor gece uyanınca emzirme yavaş yavaş keselim artık dedi 12 ve 6 de emzir dedi ilk başlarda direnicek biberonla süt ver dedi yada su/rezene ver dedi ben su verdim iki üç çekip emzikle devam etti uyumaya sonrasında uyanmalari azaldı uyanınca esim kalkıyor ona daha az direniyor daha kolay uyuyor