2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kendi haline biraktim artik nezaman yaparsa ozaman nasilsa birgün yuruyecek ve bugunlerimi cok aricam en iyisi bugünlerin tadini cikarmak:))
Kesinlikle tadını çıkaralım. Bugünler asla geri gelmeyecek. Panda gibi yerde yuvarlanan halleri çooook tatlı. Hele bir de beni kucağına al deyip kollarını öne atmaları yok mu tam şebekler. Yürümeye başlayınca özgür takılmak isteyecekler kucağımızdan kaçacaklar

Kesinlikle tadını çıkaralım. Bugünler asla geri gelmeyecek. Panda gibi yerde yuvarlanan halleri çooook tatlı. Hele bir de beni kucağına al deyip kollarını öne atmaları yok mu tam şebekler. Yürümeye başlayınca özgür takılmak isteyecekler kucağımızdan kaçacaklar
Az once supurge tutayim dedim az yurutece bindirdjm asla rahat birakmiyor😂supurge nereye o oraya

Yurutec kullanan arkadaşlar, onerebileceginiz marka var mi ben de yurutec almak istiyorum
Biz es robot kullaniyoruz ayaklarinda yay var bu sepeten ufak capli hoppala olarak kullaniliyor hemde yaylar sayesinde cocugun boyuna gore kendi ayarlaniyor cok rahat kenarlari genis oldugu icin heryere kolayca uzanamiyor

Biz es robot kullaniyoruz ayaklarinda yay var bu sepeten ufak capli hoppala olarak kullaniliyor hemde yaylar sayesinde cocugun boyuna gore kendi ayarlaniyor cok rahat kenarlari genis oldugu icin heryere kolayca uzanamiyor
Markasi ve modeli tam bu mu es robot?

Eklentiler

• Screenshot_20210129-233114.png
    Screenshot_20210129-233114.png
    249,5 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar emeklemeye başlayan varmi 😂benimki ne tutunup kalkıyor nede emekleme totosunu yormuyor hiç msllah nasılsa annne kucakta gezdirior🥰 sizde durumlar nasil

Bizim doktor önermiyor yürüteç 10.ayda aralıklı bindir dedi

Kızlar emeklemeye başlayan varmi 😂benimki ne tutunup kalkıyor nede emekleme totosunu yormuyor hiç msllah nasılsa annne kucakta gezdirior🥰 sizde durumlar nasil
Bizde durum panda gibi 😇 sadece zahmet edip dönüyor okadar :)) ama cenesi baya düşük konuşmaya cok gayretli hatta 1 2 kelime söylüyor

Benimki 9 aylık olacak 1 Şubatta.emekliyor.
Ben sürekli mutlaktayım işim gereği bebisimle yeterince ilgilenemiyorum yanıma gelmek için salondan mutfağa gelmek için ilk önce komando gibi süründü 😅sonra emekledi yeterki benim yanıma gelsin.😅kucağıma alistirmadim.işim olmasaydı bende alıştırırdım muhtemelen. Belki o zaman da ne sürünür ne emeklerdi

Tam 7 aylik başladı emeklemeye bir hafta sonrada tutunup kalkmaya başladı 8 aya yakında tutunup koltuklarda yürümeye başladı 😍
Bizi inanılmaz taklit ediyoruz babam sık oksurur oksurmeyi taklit ediyor annem gün içi off off yapmış birkaç kere off yapıyor 😂
Ba baa diyordu babası boo boo diye karşılık verdi smdi booboo diyor 🙈
Boyu 6 aydan beri 1 cm uzamis 🤔 72 cm

Tam 7 aylik başladı emeklemeye bir hafta sonrada tutunup kalkmaya başladı 8 aya yakında tutunup koltuklarda yürümeye başladı 😍
Bizi inanılmaz taklit ediyoruz babam sık oksurur oksurmeyi taklit ediyor annem gün içi off off yapmış birkaç kere off yapıyor 😂
Ba baa diyordu babası boo boo diye karşılık verdi smdi booboo diyor 🙈
Boyu 6 aydan beri 1 cm uzamis 🤔 72 cm
Maşallah kuzucuğa👁️‍🗨️ önümüzdeki ay koşmaya başlar artık. Sağlıkla büyüsünler. Bu arada diyete devam ediyor musunuz? Oğlum kahvaltıda hiçbir şey yemiyor. Yumurtayı ilk denemelerde yedi(çeyrek) ama sonra bir daha ne omlet olarak yedi ne de haşlama. Neler veriyorsunuz siz?

Tutunarak kalkmaktan bildiriyorum fırsatınız varsa gelmeyin. Ev savaş alanına döndü biri görse taşınıyoruz zanneder. Kitaplar, çekmeceler, kablolar sürekli tedirginler çünkü küçük kaplan pusuda. Eşim izinde adam bebeden kaçmak için kendini ev işine verdi ama kurtuluşu yok bab-baa gege diye çığırıyor. Babası gelsin dur dur söyleyecekmiş. Kedi ayrı eve çıkmaya karar verdi galiba, her gelene kendini sevdirmek için bin takla atıyor hayvan biri alsa götürse beni de kurtulsama geldi. Bir çocuk büyütmek için bir köy gerekir ne demekmiş atasözünden kompozisyon sınavı olsa 100 alırım. Neyse yarın ananesini arayayım da sizi çok özlemiş diyeyim belki felekten bir gün çalar çamaşırları falan katlar bi de sıcak çay patlatırım üstüne... 🙈

X