- 26 Nisan 2017
- 230
- 254
- 33
Bugün doktora götürdüm doktor verme daha yavaşladı bağırsakları dediAdı ne şurubun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün doktora götürdüm doktor verme daha yavaşladı bağırsakları dediAdı ne şurubun
Cok krem denedim bepantol sudocrem hametan arko krem ama sifayi nivea pisik kreminde buldum benMerhabalar. Pişik kremi hangi marka kullanıyorsunuz? Sebamed kullanıyordum ama yetmiyor malesef ne önerirsiniz?
Ben de öyleyim. 52. Gün minik bir kanamaya başladı sonrası kanama değil de 2 haftada bir en fazla iki gün süren lekelenme oluyorArkadaşlar 40 çıktığında adet gördüm şimdi ise 10 gende bir lekeleme oluyor sezeryan doğum 3 aylik kızım aranızda ara ara lekeleme yaşayan varmı
Merhaba doğduğundan beri sudocrem kullanıyorum çok memnunumMerhabalar. Pişik kremi hangi marka kullanıyorsunuz? Sebamed kullanıyordum ama yetmiyor malesef ne önerirsiniz?
Kızlar çok afedersiniz bu hafif kırmızılık ne olabilir
Merhaba hanımlar Bizim kız kendini aştı iyice ellerinin yanında altdudagini da emiyor iki gündür sizinkiler de öyle mi. Ayın 15 inde üçü bitirdi.
Merhabalar. Pişik kremi hangi marka kullanıyorsunuz? Sebamed kullanıyordum ama yetmiyor malesef ne önerirsiniz?
Nivea da denedim ama o da pek etki etmedi. Desitin denicem bakalim...Cok krem denedim bepantol sudocrem hametan arko krem ama sifayi nivea pisik kreminde buldum ben
Gecmis olsun.insallah duzelirNivea da denedim ama o da pek etki etmedi. Desitin denicem bakalim...
Bende aldım. Ama kullanmadım. oğlumda kullanmıştım mor kutulu daha yoğun pişikler için mavi kutulu olan günlük kullanımlarda diye biliyorum memnun kalmıştım.Nivea da denedim ama o da pek etki etmedi. Desitin denicem bakalim...
Hayır hiçbiri yokkabızlık var mı? popo çatlağı hemoroid tarzı birşey olabilir?
Peki dr gittin mi doğumdan sonra ben hiç gitmedimBen de öyleyim. 52. Gün minik bir kanamaya başladı sonrası kanama değil de 2 haftada bir en fazla iki gün süren lekelenme oluyor
Yaa aynı gün dogmuslar bu hareketler normal o zamanbenimkide 15 Mayıs doğumlu bir haftadir alt dudak üst dudak emiyo, şap şup sesli sesli hem de :)
Prima bezde oluyor demişlerdi ,eski anneler grubumda
Desitin bizde de fayda etmedi.Nivea da denedim ama o da pek etki etmedi. Desitin denicem bakalim...