2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bez kucuk gelincede pisik oluyor hava sicak cunku degdikce tahris ediyor.
Evet havalar çok sicak ama bez prima premium care 3 numara kullaniyorum. Kucuk gelmiyor aslinda. Ama teni cok hassas. Kizimda hic sorun yasmamıştık boyle. Oglum daha sarı o yuzden cildi daha hassas heralde

Kızımın elleri ayakları çok terliyor normal mi?
Pisik için zeytinyağı kızdırıp soguttum onu ve Sebamed kullanıyorum ara ara kızarıyor popo çevresi sonra geçiyor sanırım bizde yediklerimden oluyor ama tam ne yapıyor bulamadım.
Artık eskiye göre daha az bez değiştiriyorum eşim padler diye bir bez almış onu denedik aslında güzel sizdirmasi pisigi olmadı ama mühendisin oglunda tavsiye edilmemiş sanırım yine Prima premiuma gecicez
Domates olabilir mi

Slm kizlar bebislerinizi artik sirt ustu yatiriyor musunuz kusmuk tehlikesi gecmis midir 3.5 aylik????

Kızlar bebişim iki damaginin arasına meme ucumu skstirip bayaa baya bastırıo bugün 2 dr canımı yaktı 😂 dislenince ne olacak diye dusunmeden edemiyorum🤷‍♀️🤦‍♀️🙂🙂

Slm kizlar bebislerinizi artik sirt ustu yatiriyor musunuz kusmuk tehlikesi gecmis midir 3.5 aylik????
Bizde 3 ay 20 gunluguz ben coktandr yatiriorum bi sorun yasamadik cok sukur fazla kusuyorsa saddce geceleri yan yatir gunduzleri gozetim altinda sirt üstü yatr canım

Kizlar birsey sorucam bebisi 3 ay kontrolüne götürdüm hemsire sordu be kadarlık oldu diye 3 ay bittj dedim hayir bitmedi daha yeni 3 aylik oldu dedi e ozaman ilk 1 ay cöp olmus oluyor 3 bitip 4.aydan gun almiyorlar mmi?

Kizlar birsey sorucam bebisi 3 ay kontrolüne götürdüm hemsire sordu be kadarlık oldu diye 3 ay bittj dedim hayir bitmedi daha yeni 3 aylik oldu dedi e ozaman ilk 1 ay cöp olmus oluyor 3 bitip 4.aydan gun almiyorlar mmi?
Bence de 3 ay doldu 4.den gun almaya başladılar (benimki 11 mayıs doğumlu)

Benim bebis emzige yenj alisti sanirim 1500 tane emzik denedik son olarak bebedor damaksiz kiraz uclu emzik aldim ona asik oldu simdi emiyor sukurrrr
Mesajınız çok iyi oldu. Bende sizinle aynı durumdayım. Asla emzik kabul ettiremedim ve Bebeğim saatlerce emmek istiyor. Daha doğrusu bir süre sonra emmiyor aslında, ağzında tutmayı seviyor. Daha 5 dakika önce internette emzik modellerine bakıyordum, hangisini denemedim, bir umut hangisi olur diye. Yarın aynısından bulmaya çalışacağım.

benimki de 1.ayi bittinden beri sırt üstü yatiyor.
kizlar bu arada ben her yatirmamda kafasinin sekli bozulmasin diye dikkat ediyodum.bir saga bir sola yatiriyodum.
gelin görün ki fıstığım hep sola alistirmis kendini, geceleri sağa yatirip destek koymama rağmen sinsice sola çeviriyo kafasini..
sol taraf basık olmus hemen bozulmuş şekli..

Düz Kafa yastığı aldim kullanip sekli duzelen oldu mu?

Ben 1 aydan itibaren sırt üstü yatırdım zaten önerilen şekil de aslında doğuştan beri buymuş. Kussa bile sağına ya da soluna doğru kusuyor sorun olmuyor. Bir de bor doktor bu aylarda kusmanın geri kaçıp boğulmaya sebep olmadığını mutlaka atıldığı iz söylemişti. Çok şükür sorun olmadı

X