Gerçekten öyle annelerimizin çoğu hamileliğşnde doktor yüzü görmemişAnladım canım o zaman sabret kalp atısını duyacagın zaman git bence...
Annemin komsu su var gebeliği boyunca toplasam 3 kez gitmiştir muayeneye valla kızının maşaallah ı var hiçte bir sorunu olmadı ve kadın 38yasında hamile idi
Bence yeni nesil çok evhamlıyız☓
Bende 20sinde. Güzel haberler ile dönelimGerçekten öyle annelerimizin çoğu hamileliğşnde doktor yüzü görmemişdediğin gibi ama öncedende böyle kimyasal gebelik bilmem dış gebelik falan olayları fazla yokmuş şuan o kadar fazlaki. 2 hafta sonra çağırdı senle aynı zamanlarda gideceğiz işte 26sında gideceğim
Ozamanlar yedikleri içtikleri sağlammış şimdi ne yediğimiz belli değil 2sene önce kızıma hamileyken herşey organik beslendim hiç başka gıda yemedim günde 8 öğün beslendim 4 yumurta 1 litre süt ayran ortaya çıkan 2500 kilo eskiden azdı özdü canım Allah yeni neslimize yardım etsin düzelen yok. Bozulan çoookkkGerçekten öyle annelerimizin çoğu hamileliğşnde doktor yüzü görmemişdediğin gibi ama öncedende böyle kimyasal gebelik bilmem dış gebelik falan olayları fazla yokmuş şuan o kadar fazlaki. 2 hafta sonra çağırdı senle aynı zamanlarda gideceğiz işte 26sında gideceğim
Amiiin amiiiinn gerçekten öyle. Şuan kadın doğumdayım adım başı dış gebelik,boş gebelik,kimyasal gebelikOzamanlar yedikleri içtikleri sağlammış şimdi ne yediğimiz belli değil 2sene önce kızıma hamileyken herşey organik beslendim hiç başka gıda yemedim günde 8 öğün beslendim 4 yumurta 1 litre süt ayran ortaya çıkan 2500 kilo eskiden azdı özdü canım Allah yeni neslimize yardım etsin düzelen yok. Bozulan çoookkk
Evet ya grup lideri yok canım bizde olsa müsait olan biri kaydımızı yapsa ufak bebiş olmasa yapardım ama ... Malesef5dk yokKızlar aceba yeni grup açma olanağımız varmı ilk sayfada isimlerimizi yas sehir gibi diger gruplardaki gibi tablo yapmak ve daha rahat takip edebilmek acisindan
süpriz olup kendini alıştırıyolar dimi bende öyleyim korkuyorum bişey olucak diyeBenim cuma randevum var inşallah güzel haberler alırım okadar badire atlattı kuzucuk inşallah güçlü bir şekilde tutunur.... Süpriz de olsa istenmeden de gelse bi anda hayatıma alıştırdı kendine
Nasıl açılıyor açarım benEvet ya grup lideri yok canım bizde olsa müsait olan biri kaydımızı yapsa ufak bebiş olmasa yapardım ama ... Malesef5dk yok
Tamam kuzum mantiklizamanla kazene msj atıp sayfayı birine devretmesini isteriz canm yeni sayfaya gerek yok kalp seslerini fln duyalım hayrılısı ile yaparız
Söyle kuzum ben kızımda kullandigim ilacı hatırlamıyorum ama kadin doguma gittigimde sordum guzel vitamin kullanabilirsin demisti canım tahlilde verdim 3 ay once hic bir vitamin de eksiklik yok hersey guzel cikmisti bennonemli amacli kullaniyorum bide folik asit icinDr önerisi ile kullandın o zaman sen değil mi?? böbrek için zararlı her ne kadr vitamin bile olsa...
Bol su kullanımı da sart.
Neyse Dr ile konus canım, o seni daha iyi bilgilendirir bu konuda... Netice de sentetik bir çok vitamin ilacı doğal değil.
(Herhangi bir vitamin eklikliği olan kişilerde multivitamin ler tam olarak etki etmiyor hangi vitamin büyük oranda eksik ise onun günlük kullanım dozu var onu almak zorunda.Misal d vitamini bir yetişkin için 1000olmalı vs. Bir de her multivitamin ilacı içindeki vitamin oranları miktarları aynı değil. Dr ona göre ayarlıyor hangisi eksik ise onun daha yogun oldugu bir multivitamin veriyor.) Ben kızımda iyotsuz olan multivitamin i aradım taradım buldum ve kullandımbu nedenle bu konuda fazlaca arastırma yaptım...
Seninle konsuyoruz diye sana yazdım gbi oldu ama ihtiyacı olan arkadaslara bilgi olsun
Grupla ilgilenebilecek biri kazen e mesaj atsa grubu devralsa yeni grup açmadan burdan yine devam ederiz aslındaEvet ya grup lideri yok canım bizde olsa müsait olan biri kaydımızı yapsa ufak bebiş olmasa yapardım ama ... Malesef5dk yok
Onu hic duymamistim kuzu icerigi nasil ben 3 ay elenatal kullanmıştım ilk gebelik deneme aylarımda şimdi tekrar basliyim dedim içeriği güzel diye doktorada solicem salı randevum var devam et derse edicem
Sidefer kullanıyorum canım ben,
Toz şase tadı da çok güzel ona bakabilirsin. Özel devlet karşılamıyor ama diğer bütün demir ilaçları bende kabızlık ve şişkinlik yapıyor. Bunun hiçbir etkisi yok çok güzel
Rica ederim canım benimSöyle kuzum ben kızımda kullandigim ilacı hatırlamıyorum ama kadin doguma gittigimde sordum guzel vitamin kullanabilirsin demisti canım tahlilde verdim 3 ay once hic bir vitamin de eksiklik yok hersey guzel cikmisti bennonemli amacli kullaniyorum bide folik asit icin
Ama doktora gidince sorarım yine önerdiği başka bisi olursa alırım
Bilgili olmak herzaman iyidir kuzum iyi yapmissin teşekkürederiz❤
Baktım kuzu sen soledikten sonra çok güzel içeriği ama fiyatı çok yüksek bütçem şuan ona yetmiyor keşke yetse alirdimOcean bence içeriği en temiz marka ya.
yanlış yazmışm yaaKlomen mi
Bende solgar öneriyorum kesinlikle.. Koruyucu yok renklendirici yok hiç bir katkı maddesi ypk ama solgarın multivitamin leri çok pahalıOcean bence içeriği en temiz marka ya.