- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdilik bunu aldım kuzum herhangi yan etkisi yok bende daha öncede 3 ay bunu kullanmıştımmultivitamin içeriğindeki iyot bende yan etki yapıyor tiroid için ondan almadım canım..Bir de onlarda vitaminlerin miktarları az... reklam olmasın solgar marka aldım ben en temiz marka diye ayrı ayrı almıs oldum
Demir kullanımı içinde Dr nin başlatacağı haftayı bekliyorum onu da o zaman alıcam
Klomen neden alıyorsun kuzu folik asit.vitamin baslamadinmihiç sadece klomen alıyorum
Evet kuzum sağlık ocağında ver netten bakAa öyle mi bilmiyordum.
Sağlık ocağına kan vermedim hiç.
Aslında e nabıza düşmesi gerekmiyor mu
Onu hic duymamistim kuzu icerigi nasil ben 3 ay elenatal kullanmıştım ilk gebelik deneme aylarımda şimdi tekrar basliyim dedim içeriği güzel diye doktorada solicem salı randevum var devam et derse edicemOcean Mummy kullanıyorum ben. Onunla da devam edicem
Yok canım benim ki normal seviye de 0.45 gbi bir seyi en son ama kızımda tiroid im çok düşmüştü... Ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum ben o multi leri bir de miktarları düşük..Ben şimdilik bunu aldım kuzum herhangi yan etkisi yok bende daha öncede 3 ay bunu kullanmıştım
Doktora gideyim tahlil isterse ona gore bisi verirse alirim kullandigim vitaminler solicem bakalım nedicek
D3 bende düşüktü daha önce ama son yaptırdığım testte vitaminler sayesinde 32.56 ya çıkmıştı 11 den
Troid yüksekliğini var kuzum sende benim 1.22 cıktı troid geçen ay baktirdim
Maşallah kuzum maşallah ❤ inşallah kuzum sayımız dahada artsın bebislerde sağ salim gelsin inşallah ❤Maşallah grubumuz aktif ilerleyen haftalarda daha dolu dolu olacak herkese iyi akşamlar kızlar butun msjlari okuyamasam da ara ara okuyorum
He senin dusuk anladim kuzum ozaman kendini biliyorsun kuzu ona gore alirsinYok canım benim ki normal seviye de 0.45 gbi bir seyi en son ama kızımda tiroid im çok düşmüştü... Ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum ben o multi leri bir de miktarları düşük..
Evet işte o civarlarda vajinal görünüyor kese 16-20mm olunca karından görünüyorBen 5+3 te öğrendim hemen başladım canım iğneye. İlk gebeliğimde 0.5 lik clexn kullanmıştım. Şimdi 0.4lük başka bsey verdi doktor
Benim 5+3 te göründü canım ama vajinal ultrasonla. Kese de 11 mm ydi
ayy evet klomen nerden çıktı ilahi ben yok dr bişey vermdi daha öncede vermemiştiKlomen neden alıyorsun kuzu folik asit.vitamin baslamadinmi
Bende şaşırdım klomen diyinceayy evet klomen nerden çıktı ilahi ben
Sidefer kullanıyorum canım ben,Demir bende kabızlık yapmıştı. Değerlerim iyi diye devam etmemiştik.
Bu defa hangisini alsam acaba kabızlık yapmayan marka araştırmak lazım.
Tabi içeriği temiz olan
zamanla kazene msj atıp sayfayı birine devretmesini isteriz canm yeni sayfaya gerek yok kalp seslerini fln duyalım hayrılısı ile yaparızKızlar aceba yeni grup açma olanağımız varmı ilk sayfada isimlerimizi yas sehir gibi diger gruplardaki gibi tablo yapmak ve daha rahat takip edebilmek acisindan
Bende aynı kese göründü bebek henüz görünmedi şimdide yüreğimiz ağzımızda bebeği bekleyeceğizBen varim inşaallah bugün kese göründü ama bebek görünmedi
Dr önerisi ile kullandın o zaman sen değil mi?? böbrek için zararlı her ne kadr vitamin bile olsa...He senin dusuk anladim kuzum ozaman kendini biliyorsun kuzu ona gore alirsin
Ben kızımda sıkıntı yaşamadım pek nette hatirlamiom ama vitamin kullandım ondada sikinti yasamadimkuzu
Günlük ihtiyaci karsilar diyor kuzum yeter fazlasida zarar herseyin zaten 5 aydir duzenli kullaniyorum vitamin hic ara vermedim
İşte ben hepsini bi anda halledeyim diye randevumu daha gec bir vakte aldım.. Bir de sürekli hastaneye girmek istemiyorum..Bende aynı kese göründü bebek henüz görünmedi şimdide yüreğimiz ağzımızda bebeği bekleyeceğiz
Vallahi en güzelini yapmışsın. Bende sabredebilsem öyle yapardım. Kimyasal olduya korkudan hemen gitmek istedimİşte ben hepsini bi anda halledeyim diye randevumu daha gec bir vakte aldım.. Bir de sürekli hastaneye girmek istemiyorum..
Anladım canım o zaman sabret kalp atısını duyacagın zaman git bence...Vallahi en güzelini yapmışsın. Bende sabredebilsem öyle yapardım. Kimyasal olduya korkudan hemen gitmek istedim