2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Maşallah grubumuz aktif ilerleyen haftalarda daha dolu dolu olacak herkese iyi akşamlar kızlar butun msjlari okuyamasam da ara ara okuyorum

Ben şimdilik bunu aldım kuzum herhangi yan etkisi yok bende daha öncede 3 ay bunu kullanmıştım
Doktora gideyim tahlil isterse ona gore bisi verirse alirim kullandigim vitaminler solicem bakalım nedicek
D3 bende düşüktü daha önce ama son yaptırdığım testte vitaminler sayesinde 32.56 ya çıkmıştı 11 den
Troid yüksekliğini var kuzum sende benim 1.22 cıktı troid geçen ay baktirdim

Aa öyle mi bilmiyordum.
Sağlık ocağına kan vermedim hiç.
Aslında e nabıza düşmesi gerekmiyor mu
Evet kuzum sağlık ocağında ver netten bak
Yok kuzum sağlık ocağı sonucları düşmüyor e nabiz a onun icin barkod lazim sitesinden kontrol ediyorsun

Ocean Mummy kullanıyorum ben. Onunla da devam edicem
Onu hic duymamistim kuzu icerigi nasil ben 3 ay elenatal kullanmıştım ilk gebelik deneme aylarımda şimdi tekrar basliyim dedim içeriği güzel diye doktorada solicem salı randevum var devam et derse edicem

Yok canım benim ki normal seviye de 0.45 gbi bir seyi en son ama kızımda tiroid im çok düşmüştü... Ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum ben o multi leri bir de miktarları düşük..

Maşallah grubumuz aktif ilerleyen haftalarda daha dolu dolu olacak herkese iyi akşamlar kızlar butun msjlari okuyamasam da ara ara okuyorum
Maşallah kuzum maşallah ❤ inşallah kuzum sayımız dahada artsın bebislerde sağ salim gelsin inşallah ❤
iyi akşamlar kuzum ❤
Aslında bizde grubumuzun ilk sayfasına ad yaş şehir falan tarzı birşey yapabilseydik çok guzel olurdu diger sayfalardaki gibi

Yok canım benim ki normal seviye de 0.45 gbi bir seyi en son ama kızımda tiroid im çok düşmüştü... Ne olur ne olmaz diye kullanmıyorum ben o multi leri bir de miktarları düşük..
He senin dusuk anladim kuzum ozaman kendini biliyorsun kuzu ona gore alirsin
Ben kızımda sıkıntı yaşamadım pek nette hatirlamiom ama vitamin kullandım ondada sikinti yasamadimkuzu
Günlük ihtiyaci karsilar diyor kuzum yeter fazlasida zarar herseyin zaten 5 aydir duzenli kullaniyorum vitamin hic ara vermedim

Evet işte o civarlarda vajinal görünüyor kese 16-20mm olunca karından görünüyor

Demir bende kabızlık yapmıştı. Değerlerim iyi diye devam etmemiştik.
Bu defa hangisini alsam acaba kabızlık yapmayan marka araştırmak lazım.
Tabi içeriği temiz olan
Sidefer kullanıyorum canım ben,
Toz şase tadı da çok güzel ona bakabilirsin. Özel devlet karşılamıyor ama diğer bütün demir ilaçları bende kabızlık ve şişkinlik yapıyor. Bunun hiçbir etkisi yok çok güzel

Kızlar aceba yeni grup açma olanağımız varmı ilk sayfada isimlerimizi yas sehir gibi diger gruplardaki gibi tablo yapmak ve daha rahat takip edebilmek acisindan

Ben vitofolic kullanıyorum içinde bütün vitaminler demir falan var. Ek olarak coraspin de kullanıyorum. Kan pıhtılaşması durumum yok ama doktor önlem amaçlı yazdı sanırım.

Kızlar aceba yeni grup açma olanağımız varmı ilk sayfada isimlerimizi yas sehir gibi diger gruplardaki gibi tablo yapmak ve daha rahat takip edebilmek acisindan
zamanla kazene msj atıp sayfayı birine devretmesini isteriz canm yeni sayfaya gerek yok kalp seslerini fln duyalım hayrılısı ile yaparız

Dr önerisi ile kullandın o zaman sen değil mi?? böbrek için zararlı her ne kadr vitamin bile olsa...
Bol su kullanımı da sart.
Neyse Dr ile konus canım, o seni daha iyi bilgilendirir bu konuda... Netice de sentetik bir çok vitamin ilacı doğal değil.
(Herhangi bir vitamin eklikliği olan kişilerde multivitamin ler tam olarak etki etmiyor hangi vitamin büyük oranda eksik ise onun günlük kullanım dozu var onu almak zorunda.Misal d vitamini bir yetişkin için 1000olmalı vs. Bir de her multivitamin ilacı içindeki vitamin oranları miktarları aynı değil. Dr ona göre ayarlıyor hangisi eksik ise onun daha yogun oldugu bir multivitamin veriyor.) Ben kızımda iyotsuz olan multivitamin i aradım taradım buldum ve kullandım bu nedenle bu konuda fazlaca arastırma yaptım...

Seninle konsuyoruz diye sana yazdım gbi oldu ama ihtiyacı olan arkadaslara bilgi olsun

Bende aynı kese göründü bebek henüz görünmedi şimdide yüreğimiz ağzımızda bebeği bekleyeceğiz
İşte ben hepsini bi anda halledeyim diye randevumu daha gec bir vakte aldım.. Bir de sürekli hastaneye girmek istemiyorum..

İşte ben hepsini bi anda halledeyim diye randevumu daha gec bir vakte aldım.. Bir de sürekli hastaneye girmek istemiyorum..
Vallahi en güzelini yapmışsın. Bende sabredebilsem öyle yapardım. Kimyasal olduya korkudan hemen gitmek istedim

Vallahi en güzelini yapmışsın. Bende sabredebilsem öyle yapardım. Kimyasal olduya korkudan hemen gitmek istedim
Anladım canım o zaman sabret kalp atısını duyacagın zaman git bence...
Annemin komsu su var gebeliği boyunca toplasam 3 kez gitmiştir muayeneye valla kızının maşaallah ı var hiçte bir sorunu olmadı ve kadın 38yasında hamile idi
Bence yeni nesil çok evhamlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…