2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar burada rabbim bilir ama Kasım ayı diyoruz mesela ben kasımı görmem mucize Ekim ortası olur inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da.... Kasım başı olanlar ekimede odaklanın derim
orası kısmet canm bnde önce ekime başladım dr geç döllenme deyince kasıma geldim :) cuma kesin belli olur inşallah

Tskler cnm bnde aynı durumdayım 2 kaybim var ondan sordum cnm korku var bndede ins sağlıkla alırsın kucagina

Iyi akşamlar Kızlar
Ben doktora gitmeden kendim multi vitamin aldim elenatal 1 hamilelik oncesi ve sirasi icin cumaya kadar gelir insallah baslarim o gelene kadar eski vitaminimi kullaniyorum siz ne kullaniyorsunuz vitamin olarak

Bnm kardeşime kanaması olmasına rağmen vermişlerdi hayırlısı ins sağlıkla atlatırsın tşk ederim cnm

Iyi akşamlar Kızlar
Ben doktora gitmeden kendim multi vitamin aldim elenatal 1 hamilelik oncesi ve sirasi icin cumaya kadar gelir insallah baslarim o gelene kadar eski vitaminimi kullaniyorum siz ne kullaniyorsunuz vitamin olarak
Ben balık yagı, folik asit, dvitamini, b 12 vitamini, bir de soguk sıkım keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum

Ben balık yagı, folik asit, dvitamini, b 12 vitamini, bir de soguk sıkım keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum
Maşallah kuzum ben ayrı ayrı almak yerine elenatal aldım ondan bütün vitaminler var bukadar şeyi unuturum ben içmeyi ama pekmez ara ara yiyorum kavanoz bitti tekrar almam lazim

Maşallah kuzum ben ayrı ayrı almak yerine elenatal aldım ondan bütün vitaminler var bukadar şeyi unuturum ben içmeyi ama pekmez ara ara yiyorum kavanoz bitti tekrar almam lazim
multivitamin içeriğindeki iyot bende yan etki yapıyor tiroid için ondan almadım canım..Bir de onlarda vitaminlerin miktarları az... reklam olmasın solgar marka aldım ben en temiz marka diye ayrı ayrı almıs oldum
Demir kullanımı içinde Dr nin başlatacağı haftayı bekliyorum onu da o zaman alıcam

Kızlar ıyi akşamlar, bende bugün dr gittim tam kan sayımı ve beta ya batırdım,yarın alacağım sonucu bakalım...cuma da dr a...

Kızlar ıyi akşamlar, bende bugün dr gittim tam kan sayımı ve beta ya batırdım,yarın alacağım sonucu bakalım...cuma da dr a...
Bizleri de haberdar et canım Allah gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar öncelikle hamileleri tebrik ederim sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı Ankara da olanlar hangi doktoru tavsiye edersiniz

Aa öyle mi bilmiyordum.
Sağlık ocağına kan vermedim hiç.
Aslında e nabıza düşmesi gerekmiyor mu

Iyi akşamlar Kızlar

Ocean Mummy kullanıyorum ben. Onunla da devam edicem

Demir bende kabızlık yapmıştı. Değerlerim iyi diye devam etmemiştik.
Bu defa hangisini alsam acaba kabızlık yapmayan marka araştırmak lazım.
Tabi içeriği temiz olan

Demir bende kabızlık yapmıştı. Değerlerim iyi diye devam etmemiştik.
Bu defa hangisini alsam acaba kabızlık yapmayan marka araştırmak lazım.
Tabi içeriği temiz olan
Solgar olabilr canım... Demir genelde kabız yapıyor... Bazılarını da ishal...
Beni de kabız yapmıstı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…