- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
orası kısmet canm bnde önce ekime başladım dr geç döllenme deyince kasıma geldim :) cuma kesin belli olur inşallahKızlar burada rabbim bilir ama Kasım ayı diyoruz mesela ben kasımı görmem mucize Ekim ortası olur inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da.... Kasım başı olanlar ekimede odaklanın derim
ben kasım bebesiyim :) 11kasımda doğmuşum hedefim 11kasımda doğurmakBen varim inşaallah bugün kese göründü ama bebek görünmedi
Doğumu hesaplarken 40 hafta mı hesaplıyoruz?
ben genelde bi hamilelik hesaplayıcıya hesaplatıyorum netten ama bnm daha net değl geç döllenme olmuş dr nasl bi hesap yapıcak ultrsaonda ne cıkacak bakıcazBenim normalde doğum yapacağım tarih 5 kasım görünüyor ama geç döllenme olduğu için daha geç olacak sanırım.
Tskler cnm bnde aynı durumdayım 2 kaybim var ondan sordum cnm korku var bndede ins sağlıkla alırsın kucaginaBen kullanıyorum oksapar iğne coraspin hap hamile olduğumu öğrenince doktorum direkt iğneyi haftada 1 den her güne çıkardı daha ne kadar kullanırım bilmiyorum daha önce 7+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştuherşeyin hayırlısı olsun herkes icin
Nasipse bende varımHiç Kasım anası yok mu yaaa gelin de azcık bize umut olunn
Bnm kardeşime kanaması olmasına rağmen vermişlerdi hayırlısı ins sağlıkla atlatırsın tşk ederim cnmCanım bne de var normal de gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğne başlıyorum. Gebeliğe niyet edince coraspin başlıyodum ama maalesef şuan içemiyorum çünkü kanamam var doktor şuan başlama dedi endişeliyim
Ben balık yagı, folik asit, dvitamini, b 12 vitamini, bir de soguk sıkım keçi boynuzu pekmezi kullanıyorumIyi akşamlar Kızlar❤
Ben doktora gitmeden kendim multi vitamin aldim elenatal 1 hamilelik oncesi ve sirasi icin cumaya kadar gelir insallah baslarim o gelene kadar eski vitaminimi kullaniyorumsiz ne kullaniyorsunuz vitamin olarak
Maşallah kuzum ben ayrı ayrı almak yerine elenatal aldım ondan bütün vitaminler varBen balık yagı, folik asit, dvitamini, b 12 vitamini, bir de soguk sıkım keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum
multivitamin içeriğindeki iyot bende yan etki yapıyor tiroid için ondan almadım canım..Bir de onlarda vitaminlerin miktarları az... reklam olmasın solgar marka aldım ben en temiz marka diye ayrı ayrı almıs oldumMaşallah kuzum ben ayrı ayrı almak yerine elenatal aldım ondan bütün vitaminler varbukadar şeyi unuturum ben içmeyi ama pekmez ara ara yiyorum kavanoz bitti tekrar almam lazim
hiçMaşallah kuzum ben ayrı ayrı almak yerine elenatal aldım ondan bütün vitaminler varbukadar şeyi unuturum ben içmeyi ama pekmez ara ara yiyorum kavanoz bitti tekrar almam lazim
Bizleri de haberdar et canım Allah gönlüne göre versinKızlar ıyi akşamlar, bende bugün dr gittim tam kan sayımı ve beta ya batırdım,yarın alacağım sonucu bakalım...cuma da dr a...
Benim doktorum verebilirsin dedi cuma veriyim dedim yok yarin gel ver sıkıntı yok dedi tamam dedim sonra zaten sali gunu kadın doğuma gidicem 8 gün gecikmiş olacak❤ inşallah güzel artar ❤
sende sağlık ocağında ver kuzu barkod al gece yarısı yada sabaha cıkmış oluyor benim salı verdim gece 12 de cıkmış sonuç nete düşmüş
Iyi akşamlar Kızlar❤
Ben doktora gitmeden kendim multi vitamin aldim elenatal 1 hamilelik oncesi ve sirasi icin cumaya kadar gelir insallah baslarim o gelene kadar eski vitaminimi kullaniyorumsiz ne kullaniyorsunuz vitamin olarak
multivitamin içeriğindeki iyot bende yan etki yapıyor tiroid için ondan almadım canım..Bir de onlarda vitaminlerin miktarları az... reklam olmasın solgar marka aldım ben en temiz marka diye ayrı ayrı almıs oldum
Demir kullanımı içinde Dr nin başlatacağı haftayı bekliyorum onu da o zaman alıcam
Solgar olabilr canım... Demir genelde kabız yapıyor... Bazılarını da ishal...Demir bende kabızlık yapmıştı. Değerlerim iyi diye devam etmemiştik.
Bu defa hangisini alsam acaba kabızlık yapmayan marka araştırmak lazım.
Tabi içeriği temiz olan