2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende solgar öneriyorum kesinlikle.. Koruyucu yok renklendirici yok hiç bir katkı maddesi ypk ama solgarın multivitamin leri çok pahalı 😊
Ocean ın balık yagını kızıma kullanıyorm 😊

Solgarda kullandım. Şişesinin renginden mi bilmiyorum bi ısınamıyorum o markaya ben yahu :KK70:

Ay şu cinsiyetler belli olsa da alışverişlere başlasak :anneadayı:
Deli oluyorum o minnoş şeylere.
Valla hepsinden önce ben bi kese gorsem kalp duysam inşallah Allahın izniyle🤲🤲🤲 cinsiyeti doğumda ogrensemde olur :KK70:
Her namazdan sonra bizler için dua ediyorum sağlıkla kucağımiza alalım diye bebis isteyenlerede bebiş için inşallah kabul olur Rabbim katında 🤲🤲🤲🥰

karnının hangi tarafında hiisediyorsun
sağ da kız
solda erkek
diyorlar

Kuzum o kişisel bişey.
Yani ilk bebeğim soldaysa ve atıyorum erkekse sağda olan kız olur.
Yada sağdaki kızsa soldaki erkek olur.

Benim oğlan soldaydı.
Buda solda 🙈

Valla hepsinden önce ben bi kese gorsem kalp duysam inşallah Allahın izniyle🤲🤲🤲 cinsiyeti doğumda ogrensemde olur :KK70:
Her namazdan sonra bizler için dua ediyorum sağlıkla kucağımiza alalım diye bebis isteyenlerede bebiş için inşallah kabul olur Rabbim katında 🤲🤲🤲🥰

Tabiki öyle.
4+1 şuan.
Nasıl bekliycem 8 olmayı valla bilmiyorum

Solgarda kullandım. Şişesinin renginden mi bilmiyorum bi ısınamıyorum o markaya ben yahu :KK70:
Benimde şişesi çok hoşuma gidiyor ya... 😁Bir ciddiyet bir ilaçvarilik var Ahahahaha :KK70:

Allah razı olsun canım benim 💕 😘
İnşallah 🙏🏿
Bende kime benzeyecek onu merak ediyorum tpi nasıl kızıma benziyor mu filan 😁

Kuzum o kişisel bişey.

Benim oğlan soldaydı.
Buda solda 🙈
Benim doktora gore yumurtlama sag dan oldu kasık ağrısı çift taraflı hep :KK70: kızımda sagdami soldamiydi hatirlamiom herşeyi unuttum ki ozamannbilmiyordum yumurtlama ne kese ne bebek nerde nasi :KK70: cahildim ozamanlar yaştan ötürü:KK70: ben meraktan catliyim:KK70:

Allah razı olsun canım benim 💕 😘
İnşallah 🙏🏿
Bende kime benzeyecek onu merak ediyorum tpi nasıl kızıma benziyor mu filan 😁
Insallah kuzum cumlemizden insallah 🤲🤲🤲😘
Aminnnnn🤲🤲🤲
Benim kız aynı erkek çocuğuna benziyordu bebekken bende merak ediyorum ablasinami benzeyecek profilim kızımın bebekliği ama kim der ki kiz bebek :KK70:

Şuan solgarın dil altı b12 sini alıyorum.
Sen hangi multivitaminini kullanıyorsun?
Ben multivitamin değil de su an için solgarın balık yagı, solgarın d vitamini, solgarın folat ı ve yine solgar ın b12 vitamini kullanıyorum 🙈🤭🤭😁😁
Gerek olursa da yne solgar ın demirin i kullanıcam... 😁

Hahaha aman çok şükür. Anlık bi şoka girdim gerçekten :KK70:
okuyan herkez şok olucak ztn :KK70: :KK70:
Kuzum o kişisel bişey.

Benim oğlan soldaydı.
Buda solda 🙈
genelde herkezde öyle bnm kızımda sağ taraftaydı...şimdi de sağda görümcemde bnm ikiside soldaydı diyo ikki oğlu var

Benim doktora gore yumurtlama sag dan oldu kasık ağrısı çift taraflı hep :KK70: kızımda sagdami soldamiydi hatirlamiom herşeyi unuttum ki ozamannbilmiyordum yumurtlama ne kese ne bebek nerde nasi :KK70: cahildim ozamanlar yaştan ötürü:KK70: ben meraktan catliyim:KK70:

Bende usg kağıdından bakmıştım soldaymış.
Bu direk şak diye sola yerleşti. Hala solda.

Ben multivitamin değil de su an için solgarın balık yagı, solgarın d vitamini, solgarın folat ı ve yine solgar ın b12 vitamini kullanıyorum 🙈🤭🤭😁😁
Gerek olursa da yne solgar ın demirin i kullanıcam... 😁

Tek tek kombo diyorsun :KK70:

Bende usg kağıdından bakmıştım soldaymış.
Bu direk şak diye sola yerleşti. Hala solda.
Bende onlarda yok taşınırken gitmiş kaybolmuş hiç bi hatıra.kalmadi elimde üzülüyorum oyuzden 15te hamile kalınca farkında olmadım bu kadar heyecanlı hevesli ve meraklı değildim şimdi anlıyorum gebeliği heyecanini🥰

Masallah kuzum 😍
Bende bilmiyorum ya çok heyecanlı bir surecteyiz 😍
Bende 4+2 yim tam 1 aylık gece 12 den sonra 4+3 oluyoruz inşallah 🤲🤲🤲😍

Hppy mom uygulamasında oğlumda 12yi beklerdim. Hemen okumak için. Bunda da bekliyorum 😍
2. Ler ilkler gibi olmuyor diyorlardı bence saçmalamışlar yaa.
Aynı ilki gibi heyecan telaş mutluluk 💜

X