- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
Baktım kuzu sen soledikten sonra çok güzel içeriği ama fiyatı çok yüksek bütçem şuan ona yetmiyor keşke yetse alirdim
Eğer bi indirim denk gelirse haber veririm kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım kuzu sen soledikten sonra çok güzel içeriği ama fiyatı çok yüksek bütçem şuan ona yetmiyor keşke yetse alirdim
karnının hangi tarafında hiisediyorsunAy şu cinsiyetler belli olsa da alışverişlere başlasak
Deli oluyorum o minnoş şeylere.
yanlış yazmışm yaa folik asitt :))
Bende solgar öneriyorum kesinlikle.. Koruyucu yok renklendirici yok hiç bir katkı maddesi ypk ama solgarın multivitamin leri çok pahalı
Ocean ın balık yagını kızıma kullanıyorm
Valla hepsinden önce ben bi kese gorsem kalp duysam inşallah Allahın izniyle cinsiyeti doğumda ogrensemde olurAy şu cinsiyetler belli olsa da alışverişlere başlasak
Deli oluyorum o minnoş şeylere.
karnının hangi tarafında hiisediyorsun
sağ da kız
solda erkek
diyorlar
Çok sevinirim kuzum sağol ❤Eğer bi indirim denk gelirse haber veririm kuzum
Valla hepsinden önce ben bi kese gorsem kalp duysam inşallah Allahın izniyle cinsiyeti doğumda ogrensemde olur
Her namazdan sonra bizler için dua ediyorum sağlıkla kucağımiza alalım diye bebis isteyenlerede bebiş için inşallah kabul olur Rabbim katında ❤
Benimde şişesi çok hoşuma gidiyor ya... Bir ciddiyet bir ilaçvarilik var AhahahahaSolgarda kullandım. Şişesinin renginden mi bilmiyorum bi ısınamıyorum o markaya ben yahu
Benimde şişesi çok hoşuma gidiyor ya... Bir ciddiyet bir ilaçvarilik var Ahahahaha
Allah razı olsun canım benimValla hepsinden önce ben bi kese gorsem kalp duysam inşallah Allahın izniyle cinsiyeti doğumda ogrensemde olur
Her namazdan sonra bizler için dua ediyorum sağlıkla kucağımiza alalım diye bebis isteyenlerede bebiş için inşallah kabul olur Rabbim katında ❤
Benim doktora gore yumurtlama sag dan oldu kasık ağrısı çift taraflı hep kızımda sagdami soldamiydi hatirlamiom herşeyi unuttum ki ozamannbilmiyordum yumurtlama ne kese ne bebek nerde nasi cahildim ozamanlar yaştan ötürü ben meraktan catliyimKuzum o kişisel bişey.
Yani ilk bebeğim soldaysa ve atıyorum erkekse sağda olan kız olur.
Yada sağdaki kızsa soldaki erkek olur.
Benim oğlan soldaydı.
Buda solda
Insallah kuzum cumlemizden insallah ❤Allah razı olsun canım benim
İnşallah
Bende kime benzeyecek onu merak ediyorum tpi nasıl kızıma benziyor mu filan
Ben multivitamin değil de su an için solgarın balık yagı, solgarın d vitamini, solgarın folat ı ve yine solgar ın b12 vitamini kullanıyorumŞuan solgarın dil altı b12 sini alıyorum.
Sen hangi multivitaminini kullanıyorsun?
okuyan herkez şok olucak ztnHahaha aman çok şükür. Anlık bi şoka girdim gerçekten
genelde herkezde öyle bnm kızımda sağ taraftaydı...şimdi de sağda görümcemde bnm ikiside soldaydı diyo ikki oğlu varKuzum o kişisel bişey.
Yani ilk bebeğim soldaysa ve atıyorum erkekse sağda olan kız olur.
Yada sağdaki kızsa soldaki erkek olur.
Benim oğlan soldaydı.
Buda solda
Masallah kuzum ❤Tabiki öyle.
4+1 şuan.
Nasıl bekliycem 8 olmayı valla bilmiyorum
Benim doktora gore yumurtlama sag dan oldu kasık ağrısı çift taraflı hep kızımda sagdami soldamiydi hatirlamiom herşeyi unuttum ki ozamannbilmiyordum yumurtlama ne kese ne bebek nerde nasi cahildim ozamanlar yaştan ötürü ben meraktan catliyim
Ben multivitamin değil de su an için solgarın balık yagı, solgarın d vitamini, solgarın folat ı ve yine solgar ın b12 vitamini kullanıyorum
Gerek olursa da yne solgar ın demirin i kullanıcam...
Bende onlarda yok taşınırken gitmiş kaybolmuş hiç bi hatıra.kalmadi elimde üzülüyorum oyuzden 15te hamile kalınca farkında olmadım bu kadar heyecanlı hevesli ve meraklı değildim şimdi anlıyorum gebeliği heyecaniniBende usg kağıdından bakmıştım soldaymış.
Bu direk şak diye sola yerleşti. Hala solda.
Masallah kuzum ❤
Bende bilmiyorum ya çok heyecanlı bir surecteyiz
Bende 4+2 yim tam 1 aylık gece 12 den sonra 4+3 oluyoruz inşallah