Bende onlarda yok taşınırken gitmiş kaybolmuş hiç bi hatıra.kalmadi elimde üzülüyorum oyuzden 15te hamile kalınca farkında olmadım bu kadar heyecanlı hevesli ve meraklı değildim şimdi anlıyorum gebeliği heyecanini
Bencede kuzum hatta ben bunda daha farkında ve heyecanlıyımHppy mom uygulamasında oğlumda 12yi beklerdim. Hemen okumak için. Bunda da bekliyorum
2. Ler ilkler gibi olmuyor diyorlardı bence saçmalamışlar yaa.
Aynı ilki gibi heyecan telaş mutluluk
Aynen kuzum Rabbim izin verirse saglikla gelirse bebis yapacagim insallahTadını çıkar kuzum. İçinde kalanları bunda yap :)
Şimdi kaç yaşındasın
Ay benim de ikinci kızlar ama valla ilki gbi evhamım yok çok sükür onda ki gbi heyecanım o kdr yok...Bencede kuzum hatta ben bunda daha farkında ve heyecanlıyım❤ çok saçmalamışlar bence her gebelik heyecan verici kaçıncı olursa olsun ❤
Kuzu benim yaşımdan ötürü ben ilkinde hiç bisi anladım hiç bisi hatırlamıyorum bile ama tek hatirladigim hamileliğim çok rahat geçti bel agrisi dışındaAy benim de ikinci kızlar ama valla ilki gbi evhamım yok çok sükür onda ki gbi heyecanım o kdr yok...
Ben kızımda doya doya yasadım, 8ayrı Dr gittim.. Hiç bir sey içimde kalmadı içim içime sığmazdı ahahshhs
Bunda relaks ım...İnşallah da böyle devam ederim
Ve bu daha kolay geçer inşallah diye dua ediyorum namazlarında bu dua yı da unutma kız bana tamam mı
Amin inşaallah canım benimKuzu benim yaşımdan ötürü ben ilkinde hiç bisi anladım hiç bisi hatırlamıyorum bile ama tek hatirladigim hamileliğim çok rahat geçti bel agrisi dışındakızımda.bebekken çok usluydu hep uyurdu maşallah
Bu bebiş daha bi heyacan yaptı bana bide bunu çok istedim uğraştım ondan sanirim kizima ilk ay ilk haftada gebe kaldim
Kızımda özele gittim eşim istedi ama bunda devlete gidicem
Inşallah kuzum Amin hepimiz için ediyorum edicem bol bol rabbim kabul eylesin inşallah❤
Tamam kuzum
Amin kuzumAmin inşaallah canım benimay evet ondan olabilr bunu doya doya yaşa inşaallah...
her şey gönlündeki gibi olsun...
Hiç inanmam oğullarım sağda kızım soldaydıkarnının hangi tarafında hiisediyorsun
sağ da kız
solda erkek
diyorlar
sizin için tam tersi geçreli demkki hem kız hem erkek solda değil en azından :)Hiç inanmam oğullarım sağda kızım soldaydı
O ayki yumurtlama aslında ben hep sağ tarafta yumurtladım ilk defa soldan oldu ondanda kızım oldu çok şükür herkeste farklı yeterki sağlıklı olsunlar hepsi bal ama kızlar gerçekten başkasizin için tam tersi geçreli demkki hem kız hem erkek solda değil en azından :)
Aynen kuzum Rabbim izin verirse saglikla gelirse bebis yapacagim insallah❤
22 kuzum
40 tanede doğursan hepsi başka hepsi ayrı can ayrı heyecan benim bu 5. Gebelik sanki hala cahilim neydi nasıldı unutuyor insan ki 2018 de doğum yaptım düşün yaniiiAynen kuzum Rabbim izin verirse saglikla gelirse bebis yapacagim insallah❤
22 kuzum
Ay benim de ikinci kızlar ama valla ilki gbi evhamım yok çok sükür onda ki gbi heyecanım o kdr yok...
Ben kızımda doya doya yasadım, 8ayrı Dr gittim.. Hiç bir sey içimde kalmadı içim içime sığmazdı ahahshhs
Bunda relaks ım...İnşallah da böyle devam ederim
Ve bu daha kolay geçer inşallah diye dua ediyorum namazlarında bu dua yı da unutma kız bana tamam mı
Inşallah kuzumBaya baya erken olmuş ama olsun ilerde çok güzel olur :)
40 tanede doğursan hepsi başka hepsi ayrı can ayrı heyecan benim bu 5. Gebelik sanki hala cahilim neydi nasıldı unutuyor insan ki 2018 de doğum yaptım düşün yaniii
Ben 6 seneyi geçti doğum yapalı normal ozaman unutmam40 tanede doğursan hepsi başka hepsi ayrı can ayrı heyecan benim bu 5. Gebelik sanki hala cahilim neydi nasıldı unutuyor insan ki 2018 de doğum yaptım düşün yaniii
Keşke bu teori gerçek olsa şuan sağda çünkübi kızım daha olsa inşallah sağlıklı sıhhatlisizin için tam tersi geçreli demkki hem kız hem erkek solda değil en azından :)
Canım maalesef 3 ü benimle biri inşallah sağlıklı olur karnımda şuan bir bebeğimi kaybettim oyüzden sıkıntı gebeliğim Allah bidaha yaşatmasın zor günlerdi5. Miii ay maşallah
Çok isterdim 4 5 çocuk bende.