2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Tadını çıkar kuzum. İçinde kalanları bunda yap :)
Şimdi kaç yaşındasın

Hppy mom uygulamasında oğlumda 12yi beklerdim. Hemen okumak için. Bunda da bekliyorum
2. Ler ilkler gibi olmuyor diyorlardı bence saçmalamışlar yaa.
Aynı ilki gibi heyecan telaş mutluluk
Bencede kuzum hatta ben bunda daha farkında ve heyecanlıyım ❤ çok saçmalamışlar bence her gebelik heyecan verici kaçıncı olursa olsun

Bencede kuzum hatta ben bunda daha farkında ve heyecanlıyım ❤ çok saçmalamışlar bence her gebelik heyecan verici kaçıncı olursa olsun
Ay benim de ikinci kızlar ama valla ilki gbi evhamım yok çok sükür onda ki gbi heyecanım o kdr yok...
Ben kızımda doya doya yasadım, 8ayrı Dr gittim.. Hiç bir sey içimde kalmadı içim içime sığmazdı ahahshhs
Bunda relaks ım... İnşallah da böyle devam ederim
Ve bu daha kolay geçer inşallah diye dua ediyorum namazlarında bu dua yı da unutma kız bana tamam mı

Kuzu benim yaşımdan ötürü ben ilkinde hiç bisi anladım hiç bisi hatırlamıyorum bile ama tek hatirladigim hamileliğim çok rahat geçti bel agrisi dışında kızımda.bebekken çok usluydu hep uyurdu maşallah
Bu bebiş daha bi heyacan yaptı bana bide bunu çok istedim uğraştım ondan sanirim kizima ilk ay ilk haftada gebe kaldim
Kızımda özele gittim eşim istedi ama bunda devlete gidicem
Inşallah kuzum Amin hepimiz için ediyorum edicem bol bol rabbim kabul eylesin inşallah
Tamam kuzum

Amin inşaallah canım benim ay evet ondan olabilr bunu doya doya yaşa inşaallah...
her şey gönlündeki gibi olsun...

Amin inşaallah canım benim ay evet ondan olabilr bunu doya doya yaşa inşaallah...
her şey gönlündeki gibi olsun...
Amin kuzum
Amin kuzum insallah rabbim onlari bize bagislasin insallah Aminnn
Hepimizin kuzum ❤

Herkes adını yazacak yani buradaki adını yaşını kese tarihi sonra inş kalp atışı liste oluşturulacak nurdan yazanları tek tek kaydedip yayınlıcak hepsi bu aslında sonra gramlar kilolar doğum haftaları falan diye sürecek inşallah liste... Takip yapacak olan arkadaş varsa yazalım tek tek burdan listeyi oluştursun

sizin için tam tersi geçreli demkki hem kız hem erkek solda değil en azından :)
O ayki yumurtlama aslında ben hep sağ tarafta yumurtladım ilk defa soldan oldu ondanda kızım oldu çok şükür herkeste farklı yeterki sağlıklı olsunlar hepsi bal ama kızlar gerçekten başka

Ben daha doktor karar veremedim.
Kime gidicem napıcam bilmiyorum hiç.
Oğlumun doktorunu istiyorum ama o bide hastanenin tüp bebek başkanı oldu. Çok aşırı yoğun.
O yüzden istemiyorum.
Ssvd uzman bi tane bayan var.
Bi ona gidicem bakalım.

40 tanede doğursan hepsi başka hepsi ayrı can ayrı heyecan benim bu 5. Gebelik sanki hala cahilim neydi nasıldı unutuyor insan ki 2018 de doğum yaptım düşün yaniii

5. Miii ay maşallah
Çok isterdim 4 5 çocuk bende.

40 tanede doğursan hepsi başka hepsi ayrı can ayrı heyecan benim bu 5. Gebelik sanki hala cahilim neydi nasıldı unutuyor insan ki 2018 de doğum yaptım düşün yaniii
Ben 6 seneyi geçti doğum yapalı normal ozaman unutmam
Maşallah sen eltim gibisin oda 4.yu yapti 5 aylik kucugu
Evet her biri başka farklı bir heyecan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…