- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 27
Maşallah kuzum sen tekrar kan versinki yükseliş nasılBen de reglden 1 gün önce gittim 26,70 idi doktoruma attım sonuçları idrar testi ile daha çok yeni pozitif cumartesi tekrar gel dediçalıştığım için haftaiçi gitmedim tekrar cumartesi bakalım tekrar kan vereceğim senin değerlerin de çok güzel yükselmiş maşallah
Amin kuzumAminnn aminnn inşallah kuzum inşallahh
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim. Yiyecek ekmeği varsa gelecek inşallah yoksa olmayacak. Her şey Allah'tan..
Aynen oyle kuzum hayırlısı inşallah sağ salim gelsinlerAnladım canım yarın ki hcgnle daha iyi anlarız
Benim doktorum verebilirsin dedi cuma veriyim dedim yok yarin gel ver sıkıntı yok dedi tamam dedim sonra zaten sali gunu kadın doğuma gidicem 8 gün gecikmiş olacakBen yarın vericem. Dedim 1 gün daha sabret adetten 2 gün geçmiş olsun değer de yükselmiş olsun.
Bu durumda sağlık ocağına gidebilirim sadece. Oda cuma öğleden sonra çıkacak. Napalım bekliycez
Ben totem yaptım tutmadı bacım.Benimde dogumum 2 kasım görünüyo
Cumartesi belli olacak kan sonucuma göreMaşallah kuzum sen tekrar kan versinki yükseliş nasıl
Çok sağol kuzum insallah böyle devam ederiz❤
Heyecanla bekliyorum kuzum etiket yap bana bende yarin vericem cikar cikmaz etiketlerim seniCumartesi belli olacak kan sonucuma göre
Amin canım inşallah bir düşüş var mı yok mu bakılsın. ona göre artık yolumuza devam ederiz.Anladım cnm 2 aydır kullanıyorum hakkında hayırlısı testini yaptır mutlaka
tamam haber vericemHeyecanla bekliyorum kuzum etiket yap bana bende yarin vericem cikar cikmaz etiketlerim seni❤
İNŞALLAH KUZUM İNŞALLAHAmin kuzum
Aynen öyle kuzum hayırlısı inşallah Rabbim sana bağışlar❤
Aynen öyle kuzum verende o alanda kuzum insallah bebisin seninle olur
Ben henüz duymadım canım.. Kese de görmedimhepsi için haftaya cuma randevu aldım... Tek seferde göreyim diye.. Bi kaç kez gdip gelemem Dr ye maalesef...
Haftaya cuma 20sinde yani haberdar ederim sizleri yazarım burayatoptan halledip gelecem ben
Ben 5+3 te öğrendim hemen başladım canım iğneye. İlk gebeliğimde 0.5 lik clexn kullanmıştım. Şimdi 0.4lük başka bsey verdi doktorKizlar aranızda pıhtılaşma si olup gebelik öncesinde coraspin kullanan var mı gebeliginizi ne zaman öğrendiniz bı de iğneye ne zaman başladınız
Benim 5+3 te göründü canım ama vajinal ultrasonla. Kese de 11 mm ydi7 haftalıkken yolk sac görünür benim bile görünmedi. 5+4
bnde senin gibiyim ama daha bnm kime yakın olduğum belli değil bn daha çok geç döllenme diyenleri takipteyimSeni takipteyim canımtarihlerimiz aynı. Ben gidemiyorum diye merak ettiklerimi öğrenmeye çalışıyorum
Tamam canım benimSeni takipteyim canımtarihlerimiz aynı. Ben gidemiyorum diye merak ettiklerimi öğrenmeye çalışıyorum
Kaçtj onun kaçırdım ben orayıEvet arkadaşın hcg si de bana çok yüksek geldi
Ben kullanıyorum oksapar iğne coraspin hap hamile olduğumu öğrenince doktorum direkt iğneyi haftada 1 den her güne çıkardı daha ne kadar kullanırım bilmiyorum daha önce 7+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştuKizlar aranızda pıhtılaşma si olup gebelik öncesinde coraspin kullanan var mı gebeliginizi ne zaman öğrendiniz bı de iğneye ne zaman başladınız
Canım bne de var normal de gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğne başlıyorum. Gebeliğe niyet edince coraspin başlıyodum ama maalesef şuan içemiyorum çünkü kanamam var doktor şuan başlama dedi endişeliyimKizlar aranızda pıhtılaşma si olup gebelik öncesinde coraspin kullanan var mı gebeliginizi ne zaman öğrendiniz bı de iğneye ne zaman başladınız
Ben varim inşaallah bugün kese göründü ama bebek görünmediHiç Kasım anası yok mu yaaa gelin de azcık bize umut olunn