2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de reglden 1 gün önce gittim 26,70 idi doktoruma attım sonuçları idrar testi ile daha çok yeni pozitif cumartesi tekrar gel dedi :KK36: çalıştığım için haftaiçi gitmedim tekrar cumartesi bakalım tekrar kan vereceğim :KK5: senin değerlerin de çok güzel yükselmiş maşallah :KK68:
Maşallah kuzum sen tekrar kan versinki yükseliş nasıl 😍
Çok sağol kuzum insallah böyle devam ederiz 😍🤲🤲🤲

Aminnn aminnn inşallah kuzum inşallahh🤲 🤲
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim. Yiyecek ekmeği varsa gelecek inşallah yoksa olmayacak. Her şey Allah'tan..
Amin kuzum 🤲🤲🤲
Aynen öyle kuzum hayırlısı inşallah Rabbim sana bağışlar 🤲🤲🤲
Aynen öyle kuzum verende o alanda kuzum insallah bebisin seninle olur 🤲🤲🤲

Ben yarın vericem. Dedim 1 gün daha sabret adetten 2 gün geçmiş olsun değer de yükselmiş olsun.
Bu durumda sağlık ocağına gidebilirim sadece. Oda cuma öğleden sonra çıkacak. Napalım bekliycez
Benim doktorum verebilirsin dedi cuma veriyim dedim yok yarin gel ver sıkıntı yok dedi tamam dedim sonra zaten sali gunu kadın doğuma gidicem 8 gün gecikmiş olacak 🥰❤ inşallah güzel artar 🤲🤲🤲
sende sağlık ocağında ver kuzu barkod al gece yarısı yada sabaha cıkmış oluyor benim salı verdim gece 12 de cıkmış sonuç nete düşmüş

Ben henüz duymadım canım.. Kese de görmedim 😁 hepsi için haftaya cuma randevu aldım... Tek seferde göreyim diye.. Bi kaç kez gdip gelemem Dr ye maalesef...
Haftaya cuma 20sinde yani haberdar ederim sizleri yazarım buraya😊 toptan halledip gelecem ben 🤭🤭😁

Seni takipteyim canım 😍 tarihlerimiz aynı. Ben gidemiyorum diye merak ettiklerimi öğrenmeye çalışıyorum 😄

Kizlar aranızda pıhtılaşma si olup gebelik öncesinde coraspin kullanan var mı gebeliginizi ne zaman öğrendiniz bı de iğneye ne zaman başladınız
Ben 5+3 te öğrendim hemen başladım canım iğneye. İlk gebeliğimde 0.5 lik clexn kullanmıştım. Şimdi 0.4lük başka bsey verdi doktor
7 haftalıkken yolk sac görünür benim bile görünmedi. 5+4
Benim 5+3 te göründü canım ama vajinal ultrasonla. Kese de 11 mm ydi

Kizlar aranızda pıhtılaşma si olup gebelik öncesinde coraspin kullanan var mı gebeliginizi ne zaman öğrendiniz bı de iğneye ne zaman başladınız
Ben kullanıyorum oksapar iğne coraspin hap hamile olduğumu öğrenince doktorum direkt iğneyi haftada 1 den her güne çıkardı daha ne kadar kullanırım bilmiyorum daha önce 7+4 günlük bebeğimin kalbi durmuştu 😔herşeyin hayırlısı olsun herkes icin🤲🤲🤲

Canım bne de var normal de gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğne başlıyorum. Gebeliğe niyet edince coraspin başlıyodum ama maalesef şuan içemiyorum çünkü kanamam var doktor şuan başlama dedi endişeliyim

Kızlar burada rabbim bilir ama Kasım ayı diyoruz mesela ben kasımı görmem mucize Ekim ortası olur inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da.... Kasım başı olanlar ekimede odaklanın derim😁😁

X