- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
Anladım canım yarın ki hcgnle daha iyi anlarızAilede ikiz cok ama sanmiyorum kuzum 3 gunde 4 bucuk kat artmış 6 kat olsa belki derdim 1 kızım var zaten 1 tane daha yeter banasağlıkla gelsinler inşallah yeter ❤
Yarın tekrar vericem kan bakalım inşallah oda güzel çıkar❤
gözün aydın canm kesede bebeği gördünüzmü acbaKızlarrrr bugün kese için randevu vermişti doktor. 5+4üm gittim kese oluşmuş gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıbeta tekrar bakmadı gerek yok dedi
Ypk canım bak yüklüyorum fotoğraf. 2 hafta sonra dedi onun içinde.karından baktı zatengözün aydın canm kesede bebeği gördünüzmü acba
maşallahYpk canım bak yüklüyorum fotoğraf. 2 hafta sonra dedi onun içinde.karından baktı zaten
Evet var gibi ama belli etmiyor miniğim kendinimaşallah
içinde bişey var gibi ama gölgemi acba bebek olsaydı dr derdi dimi :) darısı başımıza
Benimde dogumum 2 kasım görünüyoBen burada nasıl olmaaaamsat a göre 2 kasımda geliyor bebeğim. Bu ay olacak inşallah. Burada bekleyeyim.
Hayırlı olsun, maşallah diyelim inşallah sağlıkla büyür ... Darısı başımıza..Kızlarrrr bugün kese için randevu vermişti doktor. 5+4üm gittim kese oluşmuş gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdıbeta tekrar bakmadı gerek yok dedi
İnşallah inşallahhhHayırlı olsun, maşallah diyelim inşallah sağlıkla büyür ... Darısı başımıza..
Yaa maşallahhMerhaba hanımlar benimde nasipse 2 kasımda doğum görünüyor bugun 6 hafta 2 gülüğüz ve kalp atışını duydum ilk bebeğim cok heyecanlıyım
Sata göre neydi haftanız? Yolk sac kesen 16 20 mm ulaştığında görülür karından.Hanımlar benimde az önce karnımdan ultrasonla bakıldı keseyi gördü. 4+3 dedi. 2 hafta sonra çağırdı tekrar. Bu haftada yolk sac görünmez mi?
Canım bende var mı bilmiyorum ama doktorum beta değerim düştüğü için verdi bana dünden beri kullanıyorum.Kizlar aranızda pıhtılaşma si olup gebelik öncesinde coraspin kullanan var mı gebeliginizi ne zaman öğrendiniz bı de iğneye ne zaman başladınız
Sat a göre 6 haftalık olması gerekiyordu geç döllenme olmuş benim.Sata göre neydi haftanız? Yolk sac kesen 16 20 mm ulaştığında görülür karından.
7 haftalıkken yolk sac görünür benim bile görünmedi. 5+4Sat a göre 6 haftalık olması gerekiyordu geç döllenme olmuş benim.
Peripella senin de mi 3. Çocugun
Doktor dedi yarında gel.yine bakalım sıkıntı yok için rahat etsin dedi sonuç gayet iyi dedi yarında vericem sonra doktora gidicem insallah❤
Anladım cnm 2 aydır kullanıyorum hakkında hayırlısı testini yaptır mutlakaCanım bende var mı bilmiyorum ama doktorum beta değerim düştüğü için verdi bana dünden beri kullanıyorum.