Yaa inşallah keseyi kalp atışını duyarım bendeBu test tıpkı benim testim gibi çıkmış masallah hayırla gelsin insallah Hoş geldin kasım annesi
Ben canm . Son adet tarihime gore 3+6 haftalk gorunuyrmKızlar ben gibi 3+ olan var mı
Ay banada tam 1 sene olmustu deneyeli en son yumurtalar isyan etti kndi kndine catladiValla canım benim ilk bebeğim hasretim vuslatım.. cinsiyeti hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsuniki oğlan çocuğu gözümün önüne geldi evde her şey dağılmış koltuklarda zıplayan
Valla sorma kuzu bir yıl geçti de iki hafta hiç geçmeyecek gibi
Hayirli olsn canm . Allah tamamima erdirsin insalahhhKızlar herkese selamlar,
Daha önceden hep ovulasyon, çatlatma iğnesi, gebelik var mı vs topiklerinde oluyordum. Çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm, kan verdim 612 çıktı şükürler olsun. İnşallah keseyi ve kalp atışını da görürsek kasım annesi adayıyım
Insalah canm .Allah gonlundekini nasip etsin . Buarada bat 20 mart mi ?Ay insaAllah banada Kasım anneliği nasip olur bat 20ocak heyecanla bekliyorum eğer nasip olursa üçüncü bebişim olacak
Hoşbuldum canımHayırlı olsun kuzum. Hoşgeldiniz sizde
Aminnnnn insaAllah sağlıklı sıhhatli birde kız evladınız olurEvet canim cok sukur iki oglan inşaallah rabbim.saglikla hayirla bir de kiz verir
Aminn aminn inşallahhhhHayirli olsn canm . Allah tamamima erdirsin insalahhh
Aminnn Allah razı olsunInsalah canm .Allah gonlundekini nasip etsin . Buarada bat 20 mart mi ?
Ben 3 haftalıkmılım canım doktorum öyle dedi saöı günü gidicem kontrole bakalımKızlar ben gibi 3+ olan var mı
Ben canm . Son adet tarihime gore 3+6 haftalk gorunuyrm
Ben 3 haftalıkmılım canım doktorum öyle dedi saöı günü gidicem kontrole bakalım
Senin değerin kaçtı kuzum
612 çıktı kuzum
Evet güzeller genelde...hepsini hatırlıyorum:) çok tuhaflar ama güzeller:))Bende hic uyumayı sevmem ama oyle uykum oluyor ki ama sabah cok dinlenmiş uyanıyorum ruya görüyorum ama hiçbirşey hatirlamiyirum ama beni yoran karmasik rüya degil
Evet lekelenme şeklinde canım kahverengi lekeler dinleniyorum şimdiHayırlı olsunn sağlıcakla gelsin
Canım geçmiş olsun lekelenme şeklinde mi oldu? Nette okumuştum bu haftalarda olabilirmiş
İnşallah göreceksin kuzum hoş geldin taze anneKızlar herkese selamlar,
Daha önceden hep ovulasyon, çatlatma iğnesi, gebelik var mı vs topiklerinde oluyordum. Çok şükür bugün çift çizgiyi gördüm, kan verdim 612 çıktı şükürler olsun. İnşallah keseyi ve kalp atışını da görürsek kasım annesi adayıyım
Inşaallah canım Allah gönlüne göre versin bnmde 3. bebeğim oluyor inşallahAy insaAllah banada Kasım anneliği nasip olur bat 20mart heyecanla bekliyorum eğer nasip olursa üçüncü bebişim olacak