2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Öncelikle herkese hayırlı olsun.nasipse Kasım annesi olucam.ama bende hiç bir belirti Yok.bulantı iştah artması Yada başka bişey ..sadece adetim 8 gün gecikti.oda son 5 aydır zaten düzensizdi.doktora ne zaman gitsem acaba?

Kan tahlili verdin mi canım

İyi akşamlar kızlar, ne güzel baya bir çoğalmışız, bizde haftaya cumartesi için randevu aldık, keseyi görcez inşallah belki kalp atışlarını da duyarız haftaya. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Biz 6.haftaya girdik bugün mide bulantılarım var inşallah daha da artmaz, sizlerde durumlar nasıl
Tam kaçıncı haftada doktora gittiniz ? Kese var mi diye baktı mı? Benim salı randevum var 6 haftalık olmuş olacak tam.o nedenle sordum.

Kızlar günaydın,
Kadınlar günümüz kutlu olsun 💪🏻
Dün gece hep tuvalete kalktım, içim yandı soğuk sopuk sular içtim. Vücudum bi ateş gibi yandı bi titredim bir de çok baş ağrım oldu. Bu şekilde olan var mı? Hamileliğe hızlı bir giriş yaptım sanırım😅

Kızlar günaydın,
Kadınlar günümüz kutlu olsun 💪🏻
Dün gece hep tuvalete kalktım, içim yandı soğuk sopuk sular içtim. Vücudum bi ateş gibi yandı bi titredim bir de çok baş ağrım oldu. Bu şekilde olan var mı? Hamileliğe hızlı bir giriş yaptım sanırım😅
Beni bi üşüme tutar bi yanma hissi.. Oldum olası bende hep soguk seyler içme alışkanlığı var çok severim yaz kış ona bir sey diyemeyeceğim 😊
Bende hafif Kasık ağrısı oldu hafif düzeyde, çok açık sarı akıntım oldu...
Başka da bir sey yok canım... Sanki hiç hamile değil isim gbi geliyor 😁
İnşallah tüm haftalar böyle geçer. Bu gebeliğim bari rahat geçse 😁

Beni bi üşüme tutar bi yanma hissi.. Oldum olası bende hep soguk seyler içme alışkanlığı var çok severim yaz kış ona bir sey diyemeyeceğim 😊
Bende hafif Kasık ağrısı oldu hafif düzeyde, çok açık sarı akıntım oldu...
Başka da bir sey yok canım... Sanki hiç hamile değil isim gbi geliyor 😁
İnşallah tüm haftalar böyle geçer. Bu gebeliğim bari rahat geçse 😁
Beni genelde üşüme tutar ama şimdi ayaklarımın altı alev gibi yanıyor😃 bende soğuk yaz kış içerim ama bu çok farklı resmen içim yanıyor😂 kasık ağrısı falan az bende de 2 vuruyor geçiyor ondam yana rahatım çok şükür sadece başım çok ağrıdı ilaçta içemiyorum gece baya zorladı her saat başı kalktım. Ayy inşallah çok çok rahat atlatırsın canım o zaman😃🙏🏻

Beni genelde üşüme tutar ama şimdi ayaklarımın altı alev gibi yanıyor😃 bende soğuk yaz kış içerim ama bu çok farklı resmen içim yanıyor😂 kasık ağrısı falan az bende de 2 vuruyor geçiyor ondam yana rahatım çok şükür sadece başım çok ağrıdı ilaçta içemiyorum gece baya zorladı her saat başı kalktım. Ayy inşallah çok çok rahat atlatırsın canım o zaman😃🙏🏻
İnşallah 🙏🏿 😊
Benim uykum o kadar hafif ki normalde zaten zırt pırt uyanırım 😁bundaki fark su sürekli değişik karısık rüyalar görüyorum 😁😁

İnşallah 🙏🏿 😊
Benim uykum o kadar hafif ki normalde zaten zırt pırt uyanırım 😁bundaki fark su sürekli değişik karısık rüyalar görüyorum 😁😁
Hadi ya sen zaten benim yaşadıklarımı normalde de yaşadığın için😁 ayy evet o ruyalar çok değişik oluyor 😁

Evet değerim 2 gün önce 806 çıktı hemşire hamilesin dedi..ama bende hiç his Yok..doktora ne zaman gitsem bilemedim..kese kalp atışı aynı zaman da görmek için ne zaman gitmeliyim?

Canım bugünde ver fırsatın olursa.
2 katı veya fazlasına çıkmışsa sağlıklı başlamış demektir.
Kese 6+ olduğunda daha net belli oluyor.
Ben mesela değerim düzgün yükselirse 8+ olana kadar gitmiycem. Direk gidip keseyi bebeği görürüm

Ovulasyondan sonra 10. Gün yani 3+3 te 12.85 çıktı. Biraz düşük geldi bana ondan gerginim. Bugün verecektim kan ama planlar uymadı yarına kaldı
Her gebeliğin hcg si farklıdır önemli olan 10un üzerinde çıkması ve en az 2kat artıs sağlaması canım... 😊

X